силно стиснати всички налични палци.
А защо са тези съмнения? Какви са симптомите?

Бая им покрещях.
Това, което ми хрумва като идеи е да си правите хубави дълги разходки. Навън, на въздух. Времето не е супер де, но половин-един час са напълно достатъчни. Гледайте да не пропускате дни да излизате. Ако не можете да излизате навън, поне на балкон, двор, каквото имате под ръка. Сутрин като станете прави някакви упражнения, които да те раздвижат - стречинг, пилатес, йога. Обичайно децата също се увличат и почват и те да правят както могат и много се забавляват. Пускайте си музика, пейте и танцувайте. 

Затова съм избрала 2-3 епизода, на които Маша по-често я дават и въртим тях

много кофти ситуация,но не тъжи,скоро ще си намериш нова и по хубава работа ,където ще оценят всички твои качества
Аман от комлексарки 
Имаме една щура баба в махалата,която го е взела от оградата(това една комшийка ми го каза,даже и забележка и е направила)и го е предлагала на няколко комшии да го вземат,но никой не го е искал и тя го пуснала на улицата.Първата вечер Таня и мм го търсеха два часа,прибраха се с надеждата ,че през нощта ще се прибере,но уви.Таня милата много плаче,мм предлага да вземем ново,аз обаче не съм сигурна,че това е решението. 
какче, не ми е хрумнало ,че може да се направят и шишчета, звучи много добре