Болнички да няма вече, здраво да е ЯНУАРСКОТО човече! (44)

• 34 376
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Заенка, стискам палци, душицо!  fingerscrossed Дано всичко е наред с Мишко и да няма повече такива подозрения!  Praynig Ще чакам новини с нетърпение, само да са добри!  Praynig

Како Рали, радвам се, че си по-добре. Има такива моменти. Мен зимата също ми докарва депресивни мисли, но обикновено след Коледа. Преди това светлинките, украсите и коледните филмчета ми дават настроение.

Бебо, дано се оправи бързо Вики!  Praynig

Тути, дано се намери котенцето!  Confused Много е гадно така като стане, още повече, че вие нямате грам вина...  Tired

# 61
Зайче, Hugс вас сме!Всичко ще е наред.....Късмет!

# 62
адис, мм прави много вкусно сьомгата. той понеже обича чистите вкусове взима филе, увива го във фолио (всяко филе в отделно) с малко зехтин и черен пипер. става много готина наистина.
ахахм, викаш, и ти вече си фенка на 3 декември Mr. Green Mr. Green Mr. Green
вчера си взех кисело мляко с такъв срок на годност. не ми трябваше, ама се сетих как съм ви проглушила ушите и реших, че не мога да го оставя в магазина. Laughing
а дара освен, че е кисела, умряла от скука, нищо й няма. но цял ден ме тормози да си играя с нея, добре че на обяд легна и поспа 4,5 ч., че се бях видяла в чудо. пък довечера какво ще я правим не знам Laughing Laughing Laughing

зайка, ужас! дано всичко е наред с малкия мишко!

амнезния, опесен е калоян с обувките Simple Smile

тути, дано се върне котенцето! миличката таничка!

мацки, дайте малко хелп. реших да се опитам да взема на мм ски дрешки - яка и панталон или цял гащеризон, но бюджетът ми не е твърде голям, а и понеже не съм скиорка не знам какво да гледам. та, приемам всякакви съвети.

# 63
  • ул. "Мечтание"
Адис, радвам се, че си се справила успешно с антивирусната.  Hug

# 64
# 65
Зая, стискам палци да е фалшива тревога! Praynig

# 66
ах, мамо Зай, чакам добри новини  Hug Praynig

аз иначе писах, писах и изтрих всичко. Та с една дума, днес ми беше първи работен ден, пълна лудница  Crazy, нов отдел, много нови неща и поне 20 нови колеги  Rolling Eyes Ама ми е екстра, само дето ми е мъчно за моето малко Еми, тя си е в къщи с детегледачката. Деня им минал добре, играли, яли и най-важното за мен, Ема пак заспала сама без проблем  Wink

ами така ще е мацки от мен, в офиса, нямам право вече на форуми и тн., че големия датски брат викинг- ни наблюдава.

поздрави от мен и лека

# 67
  • Сливен
Здравйте,мами Hug
Откакто почнах работа,много рядко ви чета и камо ли  да се разписвам.
Емито доста боледува в началото като тръгна на ясла(септември), но вече е добре.
Ходим на домчето с усмивка и с песен. Много се  радва. Обича лелите и децата и е много палава там. Не мога да си позная детето. Промени се много. Преди беше една кротана, сега  не се спира. Само се катери и унищожава всичко. И пее непрестанно, особено обича и тя"КО=КО-КО".
Зайке,дано е фалшиво предположение Praynig Hug
П.С Без шпация съм и ми е малко трудно писането(някой ми я измъкна)

# 68
Мамо Зай, стиснати палчета. Дано да не е това. С вас сме.  Hug Hug Вие сте герои.

# 69
  • София
Стиснати палци и от мен за Зая и малкото зайче  Praynig

Тази сутрин съм си планирала по-сериозно почистване вкъщи, така че запрятам ръкави, че в 12 трябва да ходя да взимам Бобо и нямам много време.

# 70
зън, ползотворно да е чистенето, аз за по-основно такова, чакам да ми дойде муза  Mr. Green

момичета, попаднах на една статия свързана с количеството храна на децата, ето ако някой се интересува http://kenguru.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%80%D1%86%D0%B8%D0%B8+%D1%81%D0 … 9SbIpWzYhePgBeHIB

мамо зайче, късмет днес, дано всичко е наред  Hug

# 71
  • sofia
Аз сутринта закарах децата, прибрах се и си доспах.
Сега изчистих за 1ч и съм фрии.

Лия влезна доволна в яслата и си вика ' няма пачеш', много е смешна.

Зайка не пише и ме тревожи.

# 72
и аз днес изчистих. ей, голямо мазало с това ядене из цялата къща на дара. вие как се справяте?

адис, като прочетох статията за пореден път се убедих, че природата си знае работата. режимът на дара за хранене е нещо, в което не съм се месила още от самото й раждане, нито като часове, нито като количество. опитах да се меся в това какво да яде и знаете колко беше успешно. та, от известно време дара яде точно така - 3 хранения с 2 междинни под формата на плод. но тя си го измисли, тя ми казва кога ги иска (това е по едно и също време) и тя ми казва какво иска да яде. същото важи и за количеството - дара яде, докато е гладна, оттам нататък и трошица не можеш да й дадеш извън това. и въпреки че е далече от споменатите в статията 300 и кусур грама си е със загладен косъм, да не й е уроки! Laughing Laughing Laughing

и искам дамо да ви кажа, че днес сте много заспали smile3534

# 73
Здравейте мами. Нашата кака след петъчната темп. в събота се разкашля със суха кашлица, в неделя вече със сиропче премина във влажна, и си кашлюкаме с подобрение , но сигурно до края на седм. няма да сме на градина. Слава Богу , че на малчо за втори път (докато тя е с вирус) му се разминава.

Адис , благодаря за интересното инфо.

Дано при Зая всичко да е на ред.

Тути намерихте ли котенцето?

Браво на Лия. Не мога да съдействам за екипа на Елч, съжалявам. Хубав и позитивен ден от нас момичета.

# 74
  • sofia
Елч, аз не давам да се яде извън хола, ако видя, че се играе с храната я прибирам.
Правят ли още базар за ски стоки при ст. В. Левски? Там освен да търсиш, иначе аз съм си купувала екип от Кенвело, около 300лв беше преди 2-3г, а и сега за 200лв плащаш 100, ще е изгодно!

Общи условия

Активация на акаунт