Системно кашесто изхождане при дете на 1 година, помощ

• 4 292
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
точно заради това даване "наизуст" на антибиотик предпочетох да се консултирам с още един специалист. иначе от 3 дни имаме нормално изхождане само с пробиотиците. не знам благодарение на кое се нормализираха изхожданията, но днес пак пуснахме МКБ, пък да видим. за сега продължаваме без флажила , дано не ни се налага да го ползваме и всичко да си се нареди , че направо ще ми побелее косата вече. иначе звъняхме на Лазарова в Токуда, но е отпуска, в св. Пантелеймон няма свободни часове за 2 седмици напред и сега ще видим при кого ще идем.

# 16
  • Fort Worth, TX
Лазарова ли ви го изписа?

# 17
Едно нещо трябва да си изясниш. При кой лекар да ходиш и кой да слушаш. Ако обиколиш 10 нещата ще станат по- зле, а съвети и лечение от форума и съвети на познати майки просто забрави. Има лекари хвани се за един и го слушай, ако подлагаш на съмнение мнението му, се сети , че  за да даде мнение и лечение е учил близо 10 год. и със сигурност знае повече от теб и майките във форума.

# 18
Вече стигнах до заключението , че няма да слушам нито форум, нито майки, просто споделям тук и търся мнение. Иначе лечението е изписано от Куманова по телефона

# 19
  • Fort Worth, TX
Вече стигнах до заключението , че няма да слушам нито форум, нито майки, просто споделям тук и търся мнение. Иначе лечението е изписано от Куманова по телефона
Правилно си се ориентирала към Лазарова.Тя следи и моето дете.Слушай нея и няма да сбъркаш.Ние не сме лекари.Можем да помогнем със съвет евентуално.Аз съм извървяла дълъг с разстройствата.Иди в Токуда.

# 20
да, изчакваме да се върне от отпуска средата на декември и отиваме при нея!

# 21
# 22
Благодаря, ще пиша после как е минало.

# 23
Здравейте и аз искам да попитам нещо свързано с честото изхождане.Детето ми е на 1 годинка и 1 месец, днес не иска да яде никакви храни от детската кухня и пие само мляко, възможно ли е от него да се изхожда за 4-ти пъти?

Общи условия

Активация на акаунт