Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 188
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Розееееееееее, Сватя Hug Hug Hug да си жива и здрава, много щастлива, много обичана и да не се помайваш, ами скоро да направите една сестричка на Зетя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да му изям бутчетата с гривнички да му изям, разкошен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet

# 601
Розе, да си жива и здрава, много влюбена и щастлива, всяка една твоя мечта да стане реалност   bouquet.

# 602
Розе честит празник и от мен. да си жива и здрава и все така да младееш  bouquet

# 603
  • КиТ
Розе честито подмладяване   bouquet  bouquet  bouquet жива и здрава бъди  Hug Hug Hug

# 604
Стивън Амъл  е признал , че с него се водят преговори за главната роля в ''50 нюанса сиво '' .

# 605
Да не приема. За мен не е подходящ за тази роля. Няма този магнетизъм и перверзен поглед на моменти. (Лично мнение)

# 606
  • Разпиляна във въображението
Стивън Амъл  е признал , че с него се водят преговори за главната роля в ''50 нюанса сиво '' .

Да, имаше го във фейса му. Дано не стане.

# 607
И аз съм против  Mr. Green

Тая Елена ме издразни , искам да се движи действието напред и да не ни занимават с минали работи!

Розе  Hug

# 608
  • гр. София
Много ви благодаря!  Hug

# 609
  • София
Розуууу, прибери ги тия кълки, че днес ми е ден за гнявене и шги изям!

# 610
  • гр. София
 Mr. Green Яж!

# 611
шът! не давам Ваньо! тия кълки се обгрижват отдавна Crossing Arms

Стивън дано не получи ролята, може да е хубаво момчето, но освен една дървена физиономия не знам друго ко ш'покаже... Rolling Eyes

# 612
  • София
В този филм не вярвам физономията да е водещото Rolling Eyes.

# 613
Тялото му сякаш е много набито или поне в сериала така ми изглежда. Повече ми подхожда за екшън филми.

# 614
Нели, и да не е физиономията...въобще не го виждам да изиграе Крисчън...примерно ся се сещам Джо Морган как сменя лицето за стотни от секундата...Стивън въобще не го виждам да успее и наполовина да го докара... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт