Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 188
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • UK
Това ще е голяма гавра! smile3516 Дано не го одобрят в крайна сметка! Praynig

# 616
Тая Фелисити ме кефи ужасно многооо! Сега изгледах 18 епизод и е страхотна, всеки път ме радва адски много. Че ще има нещо между Оли и нея ще има, но дано е истинско и постоянно. И в никакъв случай да не ги събират с Лоръл. Sick Praynig

# 617
  • гр. София
И в никакъв случай да не ги събират с Лоръл. Sick Praynig
Амин!

# 618
коя серия трябва да излезе днес?

# 619
18

аз нямам кво да кажа...добре че е Слейд hahaha и добре че става постоянен- причина да гледам hahaha Фелисити е много сладка, но не искам да и намек за романтични искри между тях, просто не ми се връзва... Rolling Eyes

# 620
  • Разпиляна във въображението
Очите на Оли как се бяха налели към края на епизода.

С Фелисити ще са сладка двойка, но не мисля, че ще има нещо между тях.

# 621
  • гр. София
Мойра колко силна жена е. Но пък и нямаше избор - ако не беше предала приятеля си, нейното семейство щеше да пострада. Не мога обаче да си представя как се живее с нещата, които тя знае и е преживяла.  Rolling Eyes
Никой ли нищо няма да каже за трениращия в началото на епизода Оли? Плами? НелиMr. Green

Фелиситиииииииииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мислите ли, че Сара ще се появи по някое време все пак? Много сапунено ще е, ако се появи.

# 622
  • КиТ
Никой ли нищо няма да каже за трениращия в началото на епизода Оли? Плами? НелиMr. Green

Е ние сме му свикнали Mr. Green Joy Joy Joy

# 623
  • гр. София
Викаш, всичко вече е само навик и няма тръпка, а?  Laughing

# 624
  • КиТ
Мда  Mr. Green Joy Joy Joy

# 625
Сега чакаме да го разсъблекат още малко  Mr. Green. Предлагам от следващия сезон, да го гледаме как плува  Mr. Green

# 626
  • София
 Видяхте ли как в началото на епизода, докато Оли тренираше, Фелисити как го следеше с поглед? Laughing Laughing Все повече започва да ми харесва сериала, допада ми това, че не разтягат случаите, а ги приключват бързо. Олито отива,  шат- пат, пуска няколко стрели и готово. Това, че  историята с умрялата сестра приключи бързо, също ми хареса. Аз бях решила, че като започнат едно издирване и ровене, та ще ни занимават ен на брой серии.  Мисля, че ни подготвят за  връзка между Фел и Оли, но ще я изграждат по- бавно, на база на общите неща между тях. И двамата са сами, няма с кой да споделят това, с което се занимават, тя знае какво върши той, но без да го застраши по какъвто и да е начин, или да му пречи, помага му, без да и се налага да страда от гузна съвест и т.н.
Абе сладки са двамката заедно. 

# 627
  • гр. София

# 628
Видяхте ли как в началото на епизода, докато Оли тренираше, Фелисити как го следеше с поглед? Laughing Laughing Все повече започва да ми харесва сериала, допада ми това, че не разтягат случаите, а ги приключват бързо. Олито отива,  шат- пат, пуска няколко стрели и готово. Това, че  историята с умрялата сестра приключи бързо, също ми хареса. Аз бях решила, че като започнат едно издирване и ровене, та ще ни занимават ен на брой серии.  Мисля, че ни подготвят за  връзка между Фел и Оли, но ще я изграждат по- бавно, на база на общите неща между тях. И двамата са сами, няма с кой да споделят това, с което се занимават, тя знае какво върши той, но без да го застраши по какъвто и да е начин, или да му пречи, помага му, без да и се налага да страда от гузна съвест и т.н.
Абе сладки са двамката заедно. 
Peace
Мисля си същото. Сладки са Оли и Фелисити, но някак ми е рано за тях. Трябва да поразвият от онЯ другия сюжет и тогава. Все пак има неща, които не знаем за острва, мисля, че по някое време Олито няма да е само "бял". трябва да е правил и доста лоши неща, които мисля че още крият от нас. Но ще видим, добре че те поне нямат почивка сега, че ще лудна Laughing

# 629
За острова имах предположения още в първите серии , че Ои го е напускал. А и на края бе спасен сам - какво се е случило , избили са се или другата ми идея е ,че е спасен от друг остров , може би в близост до този който ни показват. Все си мисля че е прескочил я до Русия , я до Китай.......и когато се е почувствал готов и подготвен за завръщане в света на цивилизацията е намерил правилния начин да бъде спасен.....Пък и Манчо нали е жив и ще учавства и във втори сезон , доколкото разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт