Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 132
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • КиТ
Еми не сме гледали още  Mr. Green Joy Joy Joy

# 691
Mного ми хареса серията и ретроспекцията беше много навреме ... Доволна !
Само се двоумя за развитието Оли - Лоръл  Thinking

Всъщност  колко епизода остават до края на сезона  newsm78

# 692
  • в морето до колене
още два

# 693
Мяч, невероятен подпис hahaha

нали,нали, радвам се и аз за ретроспекцията..и в този ред на мисли- Стивън без брада е много зле милия...дано не го показват много така...а накрая- Уолтър с брада, а пък без коса hahaha беше много забавна сцена...

# 694
  • София
никой ли не гледа, всички ли боядисвате? Много хубав епизод, мързи ме да пиша скрито, само ще хваля сега...гледайте! Laughing
Гледах аз снощи, ама май съм гледала предишния епизод newsm78

# 695
никой ли не гледа, всички ли боядисвате? Много хубав епизод, мързи ме да пиша скрито, само ще хваля сега...гледайте! Laughing
Гледах аз снощи, ама май съм гледала предишния епизод newsm78
Аз още не съм Whistling Днес се отдавам на мързел и ще гледам Peace

# 696
  • в морето до колене
Мяч, невероятен подпис hahaha

Мда, началството беше на косъм да ни остави без заплата на Великден  Twisted Evil
... и ми инспирираха такъв подпис.

Извинете за спама.  Peace

# 697
Гледах , хареса ми ......Така , предположението ми е , че това е машина предизвикваща земетресение имитиращо природно бедствие(това всъщност беше идея в стар-крими роман , но не се сещам за автора  Thinking) Дадоха ни доста отговори преди края на сезона. Фелисити е слънце , много сладка , Оли отвори си очите  Laughing

# 698
  • гр. София
И аз мисля като Латето за машината.
Оли в ретроспективните кадри с тая прическа приличаше на член на бой група от 90-те години  Laughing
Едно не разбирам обаче - таковал собствената сестра на Лоръл, ама ей на, много обичал Лоръл. Как става тая работа? Като текст на чалга песен направо...  Tired

# 699
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз само едно не можах да си обясня, нали Мерлин каза, че Мойра му е помогнала с Робърт, което според мен означава да се отърват от Робърт и то по време на плаването. Как тогава така спокойно изпрати и сина си на тази лодка? 

# 700
  • КиТ
Едно не разбирам обаче - таковал собствената сестра на Лоръл, ама ей на, много обичал Лоръл. Как става тая работа? Като текст на чалга песен направо...  Tired

Мдаа  newsm78 Явно си е бил развей прах преди,като отива на острова осъзнава,че всъщност Лорол е неговото момиче  Thinking

# 701
ми не просто се е уплашил тя като му е предложила да заживеят заедно и айде да се порадва на сестрата...мъже и комплекси.. Laughing

# 702
  • гр. София
Според мен още преди това си е имал връзка и със сестра й. Даже си мисля, че през цялата му връзка с Лоръл не й е бил верен. Просто си е бил такъв - като пеперудка. Има си такива мъже - много те обичат, не могат без теб, наистина си им важна, обаче не могат и само с теб. От всички жени най-много искат теб, но не могат да се лишат и от другите.
Скрит текст:
личен опит Tired

А за сестрата няма да си казвам мнението... Не знам каква трябва да си, че да се виждаш с гаджето на сестра си  ooooh! Лоръл и на нея би трябвало много да се сърди, не само на Оли. Защото Сара надали насила е отишла при него.

# 703
еее Розе, ко да ти кажа...Лорал начи хич да не се връща при него...аз мислех че е еднократно със сестрата, ще видим какво ще се окаже..а иначе те нали си го казаха че е бил женкар, но наистина и за мен някаква по- продължителна връзка със сестрата просто нямам думи ooooh!

# 704
  • гр. София
Ако беше еднократно със Сара, нямаше чак на пътуване с яхта да я кани  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт