Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 132
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
всъщност сега се сещам Робърт като му казваше, че това няма да приключи добре за никоя от тях в крайна сметка...начи правилно мислиш...аз какво съм сложила розовите очила и всички са ми бели и добри не знам...сега ги махам и пращам Сара на дъното на океана и Оли ако може след нея...последните епизоди и без това само глупости прави Laughing

# 706
  • гр. София
Вярно само глупости прави  Tired

А ние сме за нова тема тия дни  Grinning

# 707
Преди няколко епизода като даваха острова нали имаше едно много силно оръжие. С това оръжие може би ще искат да съборят Глейдс. А пък Мерлин е бил шефът на Файърс. Това е моята теория  Grinning

# 708
Преди няколко епизода като даваха острова нали имаше едно много силно оръжие. С това оръжие може би ще искат да съборят Глейдс. А пък Мерлин е бил шефът на Файърс. Това е моята теория  Grinning

И на мен камиона с техниката , който дадоха ми заприлича на оръжието от острова и за Мерилин споделям твоето мнение - бил е шефът, а там са правили експериментите с оръжието  Peace

# 709
  • Разпиляна във въображението
Аз изгледах последните епизоди заедно и съм доволна откъм развитие. Разбра се откъде е тефтерчето и всъщност всичко е тръгнало "за добро", но Мерлин извърта нещата и те загрубяват.

Оли преди години - хареса ми какво момченце изглеждаше, т.е. виждах разликата от тогава и сега. Лоръл все същата.

Томи - сърцето ми плачеше за него. Толкова ме е яд, че таз Лоръл май ще се върне при Оли. Не искам да става Томи лош, не искам!

Теа и момче. Мен не ме дразнят. Момчето е като "Робин за Батман", а и покрай търсенето Теа ще открие тайната на брат си.

# 710
  • UK
И аз мисля, като Miriel.
Доволна от епизода много! Очаквам силен финал...  Peace

# 711
идвам да кажа- най- добрия епизод за сезона!

# 712
идвам да кажа- най- добрия епизод за сезона!
smile3508
Ще го видим довечера Heart Eyes

# 713
  • КиТ
Ще чакам с нетърпение вечерта Crazy да го изтледам Crazy Joy Joy Joy

# 714
Последен е за сезона, нали?

# 715
предпоследен Мили, другата седмица финалето...но го очаквам с нетърпение...сефте от много време

# 716
  • UK
Леле мале, верно много добър епизод! Нямам една забележка, не разбрах кога минаха 40 минути.

Промъкването в Мерлин Грууп беше много добро, стил Оушън банда, точно каквото харесвам!
Фелисити - лаф след лаф по Оли! Heart Eyes Омекнали са й колената де!

Дори развоя с Лоръл ми беше ок, тея двамата имат нужда да се вземат, няма начин... тъжно ми е за Томи, още повече след това, което му каза Оли в кабинета, но няма как..

И сега нямам търпение да видим татко Мерлин какво ще направи?

Иначе познахте - земетресение ще е! Mr. Green

# 717
Най - сетне изгледах ! Тая пуста хубавица Лоръл  Confused Тримата са страшен тим !

# 718
Филма го има, ама няма суб Cry

# 719
има субтитри, моя бс плеър си ги изтегли сам, виж в addic7ted.com страхотна серия,а финала уникален Hug

Общи условия

Активация на акаунт