Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 137
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Разпиляна във въображението
Страхотен епизод. Последните са много добри. Погалих екрана, когато Томи гледаше онези как се награбиха Sad

# 721
Страхотен епизод. Последните са много добри. Погалих екрана, когато Томи гледаше онези как се награбиха Sad

Беше много гадно. В един момент казва на Томи, че Лоръл го обича и той самия не иска да е с нея заради тайната, която пази, а в следващия момент я награбва. След това сигурно в следващия сезон ще са врагове.
Искаше ми се да взема Томи в нас и да го утеша.

# 722
  • София
скоро започнах да го гледам и неочаквах, че ми хареса, само не мога да наваксам с 20те серии

# 723
  • гр. София
Изгледах. Страхотен епизод. Оли, ако можех, бих го фраснала с нещо. Хем не можел да е с Лоръл, хем се награбиха  Tired И Томи ме издразни - какво така подви опашка и се отказа от Лоръл само, защото Оли му каза, че имал чувства към нея. Към хубавите (не само физически) жени много хора могат да имат чувства. Той като толкова я обича защо си обра крушите? Оли нямаше да отиде при нея, ако Томи не я беше зарязал.
Обаче за Томи ми е мъчно - първо, загуби приятеля си. Надали ще се сдобрят с Оли, даже мисля, че Томи доста ще не нахъса срещу него. Второ, тъкмо се сдобри с баща си, обаче като разбере баща му какви ги върши едва ли ще пожелае да го подкрепи и пак ще се отдръпне от него. И за втори път ще остане без баща. Е, освен, ако не назлобее така, че да се присъедини към пъкленото му дело.

Интересно ми е и Уолтър какво точно е узнал  Thinking

Фелиситиииии!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes От самото начало съм влюбена в нея!

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 09:34 от Зимна роза

# 724
И аз изгледах последните 3 епизода накуп! Последния беше наистина мега добър! Всичко ми хареса, само пустата Лоръл не мога да трая! Дали някога ще се сбъдне мечтата ми да видя Фелисити и Оли Sad ? Не може да оставят Оли и Лоръл завинаги щастливи заедно. Лоръл е по-скоро като Лана Ланг за Кларк Кент, отколкото Лоис Лейн. Crossing Arms

# 725
И аз тук. Гледам сериала още от началото.

# 726
Никой ли не гледа? Ненормален епизод! През цялото време бях на тръни. А на финала се скъсах от  Cry Cry

# 727
гледахме, гледахме, не ми хареса кой знае колко епизода, сравнен с предните 2, но това идва от хроничната ми омраза към Тея и Рой и техните лиготии...и тук да кажа
Скрит текст:
в кой век няма да му звъннеш по тел че тръгваш да го прибираш от Глейдс мама му стара???????хукнала, отишла до къщата му и го издирила по улиците и еле на време да фрасне оня с бутилката...направо да ти се скъса сърцето от тъпня ooooh!

# 728
Само това ли ще кажете, очаквах повече да се спойлирам. Аз още не съм изтеглила епизода.

# 729
Скрит текст:
бастисаха Томи

# 730
Скрит текст:
бастисаха Томи

Скрит текст:
Е как можаха! Томи беше един от любимците ми, сега една красота по-малко. Да бяха убили приятела на Тея, че ме дразни.

# 731
Изгледах и много ми хареса финалето .
Скрит текст:
Като не харесваща Томи , нямам против , че се разделяме с него . Нов сезон - нов сексапилник ! Аз пък съм учудена , че Фелисити не ползва блутуут , а държи с една ръка телефна , с другата хака  Wink А татко Мерилин , умря ли ?
Само да вметна , че Стивън е много зле в драматичните диалози , горкия дано потренира актьорстването това лято , че то с една гола красота не става  Wink.

# 732
  • София
Уф, гледах, много ми хареса. последните епизоди са много добри.
Скрит текст:
Защо,бе, гадини? Защо затрихте Томи?? По добре да го бяха минали от тъмната страна и да  воюва с Оли.  Много ме е яд. Надявах се това  недоразумение Лоръл да е на неговото място. Ма не. Сега ще си играят на влюбени  с Олито.  Стана ми много тъжно за Фелисити. Постоянно им помага, а в такъв момент я оставиха сама и изплашена  в тресящата се сграда. Радвам се, че Ману не го затриха също, това значи, че и във втори сезон ще го погледам.  Направо не ми се искаше да свършва епизода. 

# 733
Лате,
Скрит текст:
татко Мерлин е железен, не като Томи Laughing

Мили, споделям мнение...

# 734
  • КиТ
ООо днес е четвъргък ли ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт