Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 150
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ама тя не идва, щото днес родила ooooh!

# 76
кой, кой родил, изтървах Laughing

# 77
  • София
кой, кой родил, изтървах Laughing
Розето бе, Зимна роза Shocked

# 78
  • КиТ
Верно ли  Shocked Shocked Shocked Тя що не е казала,че е бременна  Crossing Arms Shocked

# 79
  • София
Верно ли  Shocked Shocked Shocked Тя що не е казала,че е бременна  Crossing Arms Shocked
Ми сигурно е казала някъде, ама няма сега да тръби по всичките теми. То и аз не знаех, случайно прочетох в Свръха Peace

# 80
Ауууу! Що не казва, че ще ражда? Ама съвсем наистина е родила? Съвсем истинско бебе? Не е някакъв форумен лаф?

# 81
  • София
Ауууу! Що не казва, че ще ражда? Ама съвсем наистина е родила? Съвсем истинско бебе? Не е някакъв форумен лаф?
Да, момченце, Самуил Heart Eyes. Добре, че не го е кръстила Ренар все пак Mr. Green

# 82
  • КиТ
Да, момченце, Самуил Heart Eyes. Добре, че не го е кръстила Ренар все пак Mr. Green

hahaha hahaha hahaha Добре че си разучила значи  Crazy Hug Hug Hug Hug

# 83
оооооооо да им е жив и здрав юнака Самуил Heart Eyesда им  носи само радост и усмивки Heart Eyes на мама бързо да се възстановява, а на тате- наздраве  bouquet

# 84
  • София
Леле колко се радвам! Розееееееееееее! Честито, знам, че ще прочетеш и тук!

# 85
  • КиТ
Ти къде другаде й честити и аз да ходя  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 86
Честито на мамата!   bouquet Да й е живо и здраво юначето и много да ги радва!  Heart Eyes

# 87
В свръха сигурно валят пожелания. Розе, честито! Живи и здрави цялото семейство!

# 88
Честито Розе Simple Smile Да ти е жив и здрав юнака и да ви радва много Simple Smile!

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 19:55 от mili4ka88

# 89
  • КиТ
В свръха сигурно валят пожелания. Розе, честито! Живи и здрави цялото семейство!

А сигурно,ма там все едни романи като пишат,айде ще мина  Crazy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт