Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 132
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Miriel, лоша си Laughing

я вижте СюжетЯ как са го именували http://www.tv.com/news/poll-who-are-the-best-new-characters-of-t … -tv-season-30073/

# 61
  • Ямбол
Аз пак да питам,тука коя е Руби,снимка искам  Crazy

Нали Лоръл играеше Руби при Уинчестър! Най-добрата Руби!
В Свръхестествено я харесвах като Руби,но все пак играеше демон PeaceВ Стрелата още не мога да кажа,понеже съм гледала само 2 епизода BlushНо я гледах скоро в Интригантката,не ми хареса ролята й,както и тя самата PeaceХубава е,но не мога да й отдам симпатии.Някак си ми е безчувствена в ролите си newsm78

# 62
  • София
Торсът печели убедително естествено hahaha

# 63
  • КиТ
Абе дето отида все ти  Crossing Arms Няма ли кой друг да агитирам в туй време  Crossing Arms #Cussing out Joy Joy Joy Joy

# 64
  • София
Абе дето отида все ти  Crossing Arms Няма ли кой друг да агитирам в туй време  Crossing Arms #Cussing out Joy Joy Joy Joy
Е па, иди в някой друг подфорум. Може да се пробваш при турските сериали, там със сигурност няма да ме видиш Whistling

# 65
Плами и аз към турските щях да те пращам, тука май сме си все наши хора hahaha

Нели, той сам постна анкета с призив, че иска да спечели, голям нарцис явно Laughing

# 66
  • КиТ
Е па, иди в някой друг подфорум. Може да се пробваш при турските сериали, там със сигурност няма да ме видиш Whistling

Ми ходих кво си мислиш  Crossing Arms Сега ми излизат хиляда отговори отгоре  ooooh! Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 67
Да се запиша !   bouquet

В анкетката съм за второто!  Heart Eyes Никак няма да откажа повече тренировки...  Embarassed

# 68
Защо я няма новата серия по торентите. Не трябваше ли вече да е излязла?

# 69
Защо я няма новата серия по торентите. Не трябваше ли вече да е излязла?

Тази седмица няма нови епизоди на сериалите.

# 70
Незнаех. Благодаря!

# 71
  • София
Розе, идвай в Голата тема - има подаръци за всички Simple Smile)

# 72
  • КиТ
Розе, идвай в Голата тема - има подаръци за всички Simple Smile)

+1  Whistling Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy

# 73
  • София
да бяхте написали коя е голата тема... поне... Simple Smile

# 74

Общи условия

Активация на акаунт