Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 125
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Разпиляна във въображението
tedy_e, аз вече забравих. Така и не догледах сериала Grinning

# 46
  • София
Изгледах най-накрая Laughing
Томи е прекрасен, жалко че се навързва такъв триъгълник-четириъгълник, пак ще има драми ooooh!. Не може ли някъде да измислят някакви нормални отношения между двама човека, без постоянно да се менкат и лашкат, чудя се. Оли да вземе да се постриже на тоя Остров, че всеки пък като го видя ми става смешно Mr. Green Дрезден липсваше тая серия, къде ли се е запилял, само партньора му, извънземния от Първата вълна се появи Thinking Рубито готина, само да не стане втората Елена, че ще си оскубя косите вече ooooh!

# 47
  • КиТ
Не може ли някъде да измислят някакви нормални отношения между двама човека, без постоянно да се менкат и лашкат, чудя се.

Триъгълника си е добре изпитана формула и няма бягане от нея  Tired Rolling Eyes И на мен ми омръзна,ма Crazy

# 48
Не може ли някъде да измислят някакви нормални отношения между двама човека, без постоянно да се менкат и лашкат, чудя се.

Триъгълника си е добре изпитана формула и няма бягане от нея  Tired Rolling Eyes И на мен ми омръзна,ма Crazy

Sick newsm11 smile3507

Пепел ви на клавиатурите! Няма да понеса още един! Дневниците са ми предостатъчни. В ИК поне не е натрапчив и в основата.

# 49
  • София
В ИК има секс, та поне знаем за кво се борят... сакън с тия триъгълници... Обаче Руби ми харесва повече като Руби с русата коса. Има нещо във веждите на Лоръл, коетоми е много неестествено.

# 50
Ване и на мен не ми харесва извивката на веждите(тип тънки гайтани) и сплесканата прическа на Лоръл  Wink. Томи също ми е безличен визуално , нищо интригуващо в лице и тяло   Mr. Green

# 51
  • КиТ
Аз пак да питам,тука коя е Руби,снимка искам  Crazy

# 52
  • София
Нали ти казах в миналата тема - Лоръл

# 53

Нали Лоръл играеше Руби при Уинчестър! Най-добрата Руби!

# 54

Ето отново снимката на Лоръл, като Руби в "Свръхестествено"

И Оли

# 55
  • София
Симпатяга е Томито. Може да не се съблича много, но то пък няма пълно щастие

Това не знам дали сме го пускали :
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/11/arrow-casts-true … curring-role.html

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 12:32 от NellyR

# 56
  • КиТ

Нали Лоръл играеше Руби при Уинчестър! Най-добрата Руби!

АААА вече загрях  Blush Mr. Green Joy Joy Joy Joy Hug

# 57
Обаче Руби ми харесва повече като Руби с русата коса. Има нещо във веждите на Лоръл, коетоми е много неестествено.

А баш! Ей, ужасни са тия вежди, бе  ooooh! Чак вчера загрях докато гледах какво ме дразни толкова  в нея. И даже я правят да изглежда по-възрастна. Като Руби я харесвах, в Клюкарката я харесвах, тук са я съсипали. Иначе стайлинга и косата са добре, ама да оправят тези вежди, че се не трае.

А тази Уила не порасна ли, аз пък се чудех докога ще играе все гимназистки. С Томи ме изкефиха, по-натам дано го развият малко.

Нямаше Бароуман Cry((((((((((((((((

Ване, мерси за темата, аз не мога да сваря да гледам, от четвъртък у нас все е пълно с хора...

# 58
и на мен не ми харесват веждите, ма пак си я харесвам като цяло

Уила не я ща с Томи, да порасне малко и тогаз казах Laughing

# 59
и на мен не ми харесват веждите, ма пак си я харесвам като цяло

Уила не я ща с Томи, да порасне малко и тогаз казах Laughing

Викам да я дипломираме в края на тази учебна година. Не мисля, че сериалът ще издържи повече от два-три сезона.

Общи условия

Активация на акаунт