АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
И аз гладя всичко. Ако нямам време спестявам от наши долни дрехи. За децата време винаги намирам, пък и те детските за колко се гладят. Стерилност не гоня, израстих си тази мания още с Нико. Но пък гледам да си ни е чисто. Слагам ли бебето по легла и мебели подлагам кърпа. Най-вече защото повръщаше, но и защото батко му сяда с дрехите отвън тук-там докато се преоблече с домашни дрешки. О да и не давам хора с немити ръце да ми го пипат (вкл баща и батко). Всичко това за мен е елементарна хигиена, а не стерилност.
тия д3 се натрупва и в прекомерни дози е канцерогенен. рахитът не е наследствено заболяване, за да те плаши.

# 406
За гладенето - е не мога и не мога да разбера стремежа към създаване на стерилна среда за бебето   33uu Ще ме светне ли някой каква е идеята на това изкуствено отглеждане на деца??? С какво им се помага така? .... Но да ти е гадно, да не виждаш списъл и пак да се мъчиш да гладиш купища дрехи... е, това е загадка за мен!

Ами просто има хора и хора ... не е необходимо да разбираме всички. А и дори някой да се обясни каква е причината, не е сигурно, че ще бъде отново разбран ... Защо е преценил така? Аз лично не гладя заради стерилност, а както казваш ... просто ми е кеф ... кеф ми е да ми е чисто и подредено и детето да ми е с изгладени дрехи. Не казвам, че ми е от любимите дейнности, но в крайна сметка за това са ютията и дъската за гладене, пък който иска ще ги ползва.
И аз не разбирам защо някой хора кърмят без да дават вода или чай на своите бебета или защо не искат да дават витамин Д или защо захранват рано, но не съм тръгнала да питама и да казвам ами сега защо правиш или не правиш така .... в крайна сметка всеки си преценява кое е най-добре за детето му и за него самия.
Извинявам се за малко острия тон /нищо лично към Ена от нас/, но наистина вече ми идва в повече все някой за нещо да се заяжда последните седмици и да не разбира другите ... еми няма как всички да сме еднакви и на едно мненине! Но не е необходимо да има постоянни нападки или коментари към определини хора или тема засегната тук, защото били правили така и така. Всеки може да си коментира и да казва какво мисли, но не и да налага мнение или да се държи настоятелничево и с лека нотка на аругантост!
Нека бъдем по-добри и не търсим винаги под вола теле.

Хубав ден на всички!

# 407
Виждам, че сте захванали темата с хемороидите. Май и аз имам, като чета какво сте писали. Значи моето боли само когато ходя до тоалетната и после малко прокървява и после няма нищо, нито болка, нито кръв, и ако е хемороид, значи е вътрешен... Та въпроса ми е, с какво се лекуват вътрешните хемороиди?  newsm78

# 408
  • София
Да се включа да не остана по назад - гладя всичко, защото ми харесва да са изгладени дрехите не гоня стерилност, по принцип мисля, че ютията не стерилизира Mr. Green
И една хубава вест чух се с Мама Зайка и за сега всички направени изследвания са много добри, докторити се съмняват , че гърчовете на малкия са от ваксините #Cussing out

# 409
Инна носиш ни хубави новини за мама зайка и малкото зайче  Heart Eyes дано скоро да се оправят и приберат вкъщи  Hug

# 410
ИИИИ много се радвам за зайка... през цялото време си мислех, че е от ваксините. Господ да пази децата ни от нашите грешни решения!

# 411
За гладенето - е не мога и не мога да разбера стремежа към създаване на стерилна среда за бебето   33uu Ще ме светне ли някой каква е идеята на това изкуствено отглеждане на деца??? С какво им се помага така? .... Но да ти е гадно, да не виждаш списъл и пак да се мъчиш да гладиш купища дрехи... е, това е загадка за мен!

Ами просто има хора и хора ... не е необходимо да разбираме всички. А и дори някой да се обясни каква е причината, не е сигурно, че ще бъде отново разбран ... Защо е преценил така? Аз лично не гладя заради стерилност, а както казваш ... просто ми е кеф ... кеф ми е да ми е чисто и подредено и детето да ми е с изгладени дрехи. Не казвам, че ми е от любимите дейнности, но в крайна сметка за това са ютията и дъската за гладене, пък който иска ще ги ползва.
И аз не разбирам защо някой хора кърмят без да дават вода или чай на своите бебета или защо не искат да дават витамин Д или защо захранват рано, но не съм тръгнала да питама и да казвам ами сега защо правиш или не правиш така .... в крайна сметка всеки си преценява кое е най-добре за детето му и за него самия.
Извинявам се за малко острия тон /нищо лично към Ена от нас/, но наистина вече ми идва в повече все някой за нещо да се заяжда последните седмици и да не разбира другите ... еми няма как всички да сме еднакви и на едно мненине! Но не е необходимо да има постоянни нападки или коментари към определини хора или тема засегната тук, защото били правили така и така. Всеки може да си коментира и да казва какво мисли, но не и да налага мнение или да се държи настоятелничево и с лека нотка на аругантост!

Хубав ден на всички!
Фейти ,верно ли? Та какво казваш значи настоятелничево? Пък нотката на атОгантност никак не е лека. Да се Учудя и аз как малко градивна критика не могат да носят повчето хора. Аз като чуя различно мнение и ако то е и аргументирано, това ме кара да се замисля, да прочета да потърся и тогава да направя информиран избор. Това че някой казва нещо различно и отхвърля моето, ни най малко не ме обижда. Ама се навъдил един докачлив народ.

# 412
Ина, много хубава новина и същевременно страшна. Много се радвам за Мишето, че не се потвърждава диагнозата епилепсия, но това, че е от ваксината ме втриса  Rolling Eyes
Стискам палци скоро да са си вкъщи здравички.

Господ да пази децата ни от нашите грешни решения!

И да ни прости, че сме слаби родители! Говоря лично за мен, не искам да засегна никого.

И аз гладя, Скай го е казала перфектно, изцяло покрива моето виждане  Hug

Забравих да попитам нещо, ако някой е запознат - В последното изхождане на Сашко, забелязах едни слузести нишки, като сопол. Има ли причина да се филмирам, тревожно ли е?

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 17:02 от Мартичка

# 413
Sky* , какъв е този билков витамин Д ?!
не е билков, подвела съм се. и логично няма как да е билков след като се набавя само от слънцето. Ама че тъпо съм се изказала.
на Jamenson. прочети им в гугъл рекламната листовка за "най, най чистия вит д в света".все същото според мен в нова опаковка.

Вит. Д се набявя и от храна. После ако мога да седна на компютър ще добавя, но общо взето зелени листни зеленчуци и мазни риби.
Към Джеймисън съм скептична.

# 414
Скептична защото...?
Храната предполагам е аз да я ям. Рано ни е за заелени листни и мазни риби. Ще ми е интересно да прочета. Нямах представа че се набавя от храна.
Ще ми се да ви разкажа някой интересни неща за вит Д, които прочетох тези дни, но ще имаме гости, а Владко вече се нахрани, та ще ставам от компютъра.

# 415

Хубав ден на всички!
Фейти ,верно ли? Та какво казваш значи настоятелничево? Пък нотката на атОгантност никак не е лека. Да се Учудя и аз как малко градивна критика не могат да носят повчето хора. Аз като чуя различно мнение и ако то е и аргументирано, това ме кара да се замисля, да прочета да потърся и тогава да направя информиран избор. Това че някой казва нещо различно и отхвърля моето, ни най малко не ме обижда. Ама се навъдил един докачлив народ.

Ами вие не се спряхте бе ... кой ли не изкритикувахте! После защо пишат само едни и същи хора ... ами как няма, като повече бяха засегнати лично  от постовете, които УЖ не са заядливи и с нотка на аТОгантност! И точно ти ли казваш, че народа бил докачлив, хайде стига ....!

# 416

И да ни прости, че сме слаби родители! Говоря лично за мен, не искам да засегна никого.

Toва важи и за мен, в момента се боря със себе си и .. и...

Дано всичко с мама Зайка е наред  Praynig

# 417
Качих снимка за коледните колажи. Naughty
В пробните ни имаше, сега в тези дето са на първа страничка сте ни пропуснали  newsm78
Дано в следващите да ни има.

# 418
Забравих да попитам нещо, ако някой е запознат - В последното изхождане на Сашко, забелязах едни слузести нишки, като сопол. Има ли причина да се филмирам, тревожно ли е?

и аз забелязах слуз във вчерашните изхождания....замислих се какво съм яла, но не открих причина newsm12
според предишни коментари тук, това не е страшно, стига да не продължава.

# 419
Фейти крайно време беше smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт