АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Осмия облак и аз постоянно с течна храна се хранех,но ефекта е нулев,значи то е разширена вена,ще се прибира и появява когато си иска,гадно е.

# 391
Avaraspoko Понякога просто не можем да предвидим всичко.
Нуб, за червено гърло можеш да си разтвориш мед във вода и да пиеш така през деня (вместо чиста вода)

Моето момиче вчера ми стачкува- не заспа цял ден, дремне 20 мин и  Shocked Поне не ревеше, а само си църцореше нещо. Та така до 2 часа нощес. Сега спи, като стане мисля да я поизведа, че нослето й взе да хърка нещо. Пуснаха ни парното и от 21 градуса в стаята изведнъж стана 25  Whistling Ще го изнежим това човече.

За гладенето- всичко гладя, ама аз съм си такава, не мога иначе просто. И на баткото още всичко му гладя  Heart Eyes

# 392
След раждането и на мен ми излезе хемороид  ooooh! но както излезе така се и прибра ... не съм правила нищо. От два дена обаче имам пак, но този път с извинение чак прокървих от напъване Tired Blush но днес нещата вече са ОК  Flutter

Общо взето се появяват основно от заседналия начин на живт и постоянното стоене пред компа  hahaha

# 393
вече нищо не гладя освен ако не е много намачкано Wink

# 394
Нубче .... Ефизол също става за кърмачк, но пак се консултирай с педи ако искаш  Hug
.... сега му гледах рекламата  Mr. Green

http://apteka.framar.bg/06000093/%D0%B5%D1%84%D0%B8%D0%B7%D0%BE% … 0-%D0%BC%D0%B3-20

# 395
Здравейте и от мен  Hug
За хемороидите мога да ви споделя нещо. Та значи точно като родих два дена след мен роди една друга жена и от напъните и излезли хемороиди /милата не знаеше какво точно и има само казваше че много я боли дупето/ на една от визитациите я накарахме да каже на лекаря да я погледне и той като видя, каза че имала хемороиди и единственият начин да ги махне е било като и ги напъха отново там от където са излезли /извинявам се ама не знам как по тактично да го обясня/. Доста се измъчи милата докато и ги вкара лекаря обратно /защото всичко това ставаше в стаята пред очите на всички ни/, след като всичко свърши и каза да не става от леглото минимум 2-3 часа и изобщо да не се напъва. Като мина известно време я попитахме как се чувства и тя каза, че нищо и няма вече. След това дали пак и са се появили не знам, но според лекаря след такава процедура, да се появят отново е почти невъзможно.

# 396
Ееее те нейните са бил външни ... моите винаги са били вътрешни .... просто усещам дискомфорта, но нищо не се вижда  Crazy

# 397
За гладенето - е не мога и не мога да разбера стремежа към създаване на стерилна среда за бебето   33uu Ще ме светне ли някой каква е идеята на това изкуствено отглеждане на деца??? С какво им се помага така? Иначе разбирам тези, които гладят просто защото им е кеф всичко да е изгладено, от чисто естетични съображения - дет се вика - всеки си има своите особености. Но да ти е гадно, да не виждаш списъл и пак да се мъчиш да гладиш купища дрехи... е, това е загадка за мен! И аз с първото дете се бях подвела леко заради стадния си инстинкт да гладя, но още на първия месец ми мина - особено след като го видях Камен как настървено по корем ми яде дивана...
Сега не съм изгладила нито една дрешка - много мразя да гладя и го правя само по изключение, ако нещо е много намачкано и наистина няма как...

# 398
И аз съм в групата на тези с хемороидите. След първото раждане ми се появиха от напъните. Влачих си ги общо взето до след захранването. Сега се надявах да не се появят пак при положение, че бях със секцио, ама ей го на - според мен е и от кърменето. Ще го пробвам този вълшебен крем, дано действа.
скай, аз също съм против даване на витамин Д. Педиатърът ми обясни, че имало вит Д2 и Д3 и единият се натрупвал в черния дроб, а другият - Д2 се усвоявал изцяло. Знаеш ли нещо по въпроса? На нас ни препоръча да пие малкият Д3 първите 2 месеца (вигантол), а после да минем на Д2 (в семейството имаме случаи на рахит и затова).
за гладенето - не практикувам, предпочитам да отделя времето за нещо по-важно по моя преценка:) (игри с каката например - мммм)
нуб55, за силно зачервено гърло и болка - сок от компот от дюли

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 13:43 от tiya_4

# 399
Е, аз определено не гладя заради стерилност ... А и с 2 деца да постигнеш стерилност е абсурд, вкъщи се борим поне за чистота и ред.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 17:51 от Lucky*

# 400
  • Бургас
На мен пък дрехите ми ги гладят. Завиждайтиииииии  Mr. Green

# 401
На мен пък дрехите ми ги гладят. Завиждайтиииииии  Mr. Green
Благородно завид  Mr. Green

Въпрос към ЛЛЛ:

Има ли обезболяващо съвместимо с кърменето? Става въпрос за цикъл

# 402
Тия аз също не давам вит.Д, пия от време на време витамините Прегнакеър, там има вит.Д3, все чрез кърмата отива нещо при бебо, но предпочитам аз да пия, пред бебо  Hug и всеки ден сме на разходка, дори и да няма слънце  Heart Eyes

# 403
Добър ден и от нас, майчета!  Hug Ние пак откарахме до 11 часа сън. Е, става един два пъти през нощта, но давам гърдата и заспива, докато суче.
velviamo и ние имаме такава бучица на едното краче. Там където му биха по-болезнената инжекция.
Дрехи въобще не гладя. Бях изгладила единствено дрешките преди да ида да родя, след това - не. И на другите в семейството гладя само в краен случай. Недолюбвам тази процедура.  Whistling
Аз също кърмя на поискване. Ако ме попитате, колко хранения има на ден бебето - е, незнам, ама са доста повече от 7-8. И ние доста наддаваме. На втория месец бяхме 6100кг. Вече май сме ударили седмака, че доста си натежава малкия.
И аз от два дни съм с болно гърло, но вече съм по-добре. Взимах Прополки за смучене и два-три пъти на ден чай от лайка. А ако някое от децата покаже признаци на разболяване, веднага давам ударна доза Инфлуцид първия ден. По една таблетка на всеки два часа. Скоро болно дете не съм гледала вкъщи, да чукна на дърво.

# 404
И аз, както неколкократно съм казвала, не гладя..мразя го това занятие и си го спестявам. Доскоро гладех ризки и полички за работа...сега нищо! Не ми пречи, не ми е некомфортно, ако е леко измачкано не ми е и грозно..просто не го забелязвам newsm47

Аз пък да ви се похваля от сутрешната разходка по магазините купих коледна книжка за оцветяване със стикери на баткото и сега нямам търпение да правим коледни картички двамата.. Nature Snowman ku-ku

Хемороиди имах след първото разждане...според лекарите от напъните (нищо, че ме срязаха в последствие). Минаха за месец, но си минах и с болки и с кръв и нищо не ми помогна...освен обливане със студена вода редовно.
Сега нямам...засега newsm03

Общи условия

Активация на акаунт