АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Браво,Милена-лоша нема !!!! Hug

# 436
  • Where I am Happy
За хемероида и аз като Анхелка,досега не бях имала такова нещо и не знаех каво е но след като обясних на мама тя ми каза че е хемероид.Миех се със смрадлика заради шевовете и то взе че изчезна.
velviamo и ние имахме на едното краче нещо като бучка след ваксините.Педиатърката ми каза да правя компресчета с хладка вода и леки масажчета и ни мина

# 437
Мамитаа, излиза ни кучешки зъб...  #Crazy Да се смея или да плача.... Crazy
Отивам да се къпем, подробности по-късно  Mr. Green

# 438
  • shumen
Браво Ева.Ама не сте ли още малки за зъби.Ами то всичко мутира що ли се чудя и аз?
Ние сме готови с банята,нахранени и спинкаме вече.Сега започвам да оправям татито,че се е схванал нещо.Дето се бъзикаме снощи,че като свършим с малкия започваме с голямото бебе-свеки.При нея всичко мина ОК.Сега слагаме капки и 10 дни ще ходи с тъмни очила.
Ужас,Зайче.Дано не се повтаря това след ваксина повече.Ние не вдигнахме Т след ваксината,но аз дадох Панадол превантивно.То педи каза само,ако вдигне,ама аз реших да дам,че не ми се гледа как се мъчи малкия.

# 439

Айде стига бе  Crazy още от сега ли  Crazy Как е малката ... как го приема  Hug

Днес най-накрая ни биха двете ваксини и естествено много плакахме  Tired ...в колата спря, но после вкъщи рева още толкова, спа и после пак рева  ooooh!  Mr. Green сега пак предремва милото и е неспокоен. Сложих му лепенки ... дано не вдигнем Т.  Praynig

Ох ... Зайче ... изтръпнах като прочетох, че е от ваксините ... дано не е нещо сериозно и скоро да се оправите  Praynig Praynig Praynig Hug

# 440
Такаа..колкото и да го гледам...зъбче си е.. Crazy
Данаека и аз си мисля, че е рано, но какво да се прави..
Фейтче ами плюнчи се и все гледа някъде да си чешка венците. Crazy
Инче, донеси хубава новина. Дано всичко завърши добре.  Силно гуш за мама Зайка Hug

# 441
Мале, Евваа много рано тия зъби бе  Rolling Eyes, ама то и на сестра ми първия зъб и бил излязъл на 4 месеца, то вече всичко е възможно.

Фейт, поне мина вече сега дано да сте добре и не вдига температура Hug Heart Eyes

И ние след две седмици ще сме така Mr. Green малко ме е страх, като чета за мама Зайка  Tired

# 442
Инна, чудесни новини ни носиш за бебко на Мама зайка  Simple Smile ама тези ваксини....чак настръхнах като чух съмненията, че е от тях  Confused
Гладя ако имам време и не целя стерилност  Simple Smile изглеждат по добре дрешките  Heart Eyes обичам да ми е чисто и подредено, но не винаги успявам да го поддържам така  Simple Smile. Ако питате обаче свекървата и една приятелка тук, ще ви кажат, че вкъщи е много чисто  Crazy ама хора разни- разбирания също.
Дали съм добра майка?...ами опитвам се  Simple Smile дано взимам винаги най- добрите решения и греша  рядко  Praynig Според свекървата и половинчо  Laughing чак ми става смешно  Joy съм родена за майка  Crazy Joy много ми се било отдавало  Rolling Eyes

Отивам да се къпем, подробности по-късно  Mr. Green
 Heart Eyes ще чакаме подробности  Grinning
Днес ми е едно Коледнооо...  Heart Eyes
Купихме елха, венец за вратата и коледна украса  Heart Eyes На Емма взехме за Коледа  книжка която пее и говори   Heart Eyes едно мече пак говорещо и пеещо  Heart Eyes пупи и блузка с еленче  Heart Eyes
 Миналата събота ни направиха безплатна фотосесия на Емма от която ще ни дадат една безплатна снимка а ако искаме още се заплащат 30£ едната  #Crazy то в същност най-малко може 5 на диск за "скромната" цена от 150£  #Crazy Money ooooh! Голяма битка ми е в главата....хем са страшно много пари за 5 снимки...хем ще са уникални и ако не ги платя няма да ги имам  Tired как ще се спра само на една  Crazy Пък и момента е такъв, че точно сега предвид развилите се обстоятелстава и неяснотата как ще се развият нещата е глупаво да ги даваме за това...Има още време до събота...ще го помислим още  Tired
Днес беше и срещата за bird reflections, обясниха ми  защо са прибегнали до форцепс а също и че в крайна сметка съм имала епизиотомия, но и съм се разкъсала  допълнително...много неща ни обясниха и припомниха  Cry разплакахме се от умиление  Heart Eyes Вече всичко лошо съм забравила  Heart Eyes
Утре пък сме за втори път на Play grup  Simple Smile събираме се майки с бебета който са на близки седмици и обсъждаме различни полезни неща  Heart Eyes Пийваме кафене и си бъбрим  Heart Eyes  Първия път се обсъждаше за коликите и масажите, за спането за това как се чувстваме и още други неща
Ще ставам......утре ще пиша пак като остане време  Simple Smile
П.П. Фейт дано не вдигате температура  Praynig

# 443
Ми аз не обичам да гладя и по принцип не гладя ама на бебко гладя всичко без терличките, но мисля след около месец да приключа с тая процедура и да гладя само бодитата Simple Smile На мен мама ми каза че не бебенцата първите месеци им се гладят дрешките и аз си ги гладя, но не гоня някаква стерилност просто така или иначе пера на ниска температура и сигурно правя на бактериите приятна баня поне с ютията все някой бацил успявам да утрепя Simple Smile
Аз днес си взех сминдух на таблетки и почвам да друсам да видим дали ще има ефект, че за 17 лв за 100 таблетки ще си е прецаквация ако не помогне. Тук пише как трябва да се приема и е много добре обяснено всичко за него.
http://atwins.wordpress.com/2010/01/18/fenugreek/

# 444
eva_82, твоята свекърва много те хвали  Wink То и моята, ако я питаш ще каже, че у нас е много чисто, ама според мъжа ми никога не е  Joy Всеки според разбиранията си.

# 445
  • shumen
Аз също гладя дрехите на малкия,нищо,че това най-го мразя.Иначе пера на пералнята 1-2 пъти в седмицата.Не гоня стерилност,а от естетична гледна точка.

# 446
Рошли, това и аз го пия, ама от вчера нещо хич няма мляко, не знам до колко действа наистина и аз това същото бях чела и затова го купих. Аз пия по 2 капсули два пъти на ден и отделно чая на Хип за кърмачки.
Дано на теб ти помогне, но да знаеш че цялата кожа ще започне да ти мирише на чубрица Mr. Green да не се чудиш откъде е  Heart Eyes

# 447
Ева и при нас борбата за зъб е между 4те кучешки и един най-отзад  Mr. Green Ако и мъдрец се надигне ще умра от гъдел  Mr. Green Но за сега са само подути и побелели яко, не драскат, пък да видим дали ще излезе някой  Laughing

# 448
Не съм казала, че се чувствам лоша майка, моля, моля! А това дали съм добра или лоша, ще го отсъдят синовете ми като пораснат, и околните, спрямо възпитанието което съм им дала!
Да се чувстваш на кръстопът и слаб във вземането на важно решение, няма нищо общо каква майка си!

Фейт, дано Пламко се успокои и да понесе леко ваксината  Hug

Мел, липсваш в темата, включвай се по-често  newsm51

# 449
Нубче то пише че минимум 6 таблетки трябва да се пият на ден за да има ефект поне така пише в статията...Аз мисля да пия два пъти по 3 и един път по 2 пък ще видим Simple Smile Ако има ефект ще докладвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт