АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Нубче то пише че минимум 6 таблетки трябва да се пият на ден за да има ефект поне така пише в статията...Аз мисля да пия два пъти по 3 и един път по 2 пък ще видим Simple Smile Ако има ефект ще докладвам Simple Smile

Ами дано, при мен в началото действаше, аз вече почти ги изпих, може сега където съм болна и затова да ми е намаляла кърмата де да знам Heart Eyes
Ама ако ги пиеш 3 пъти по две както трябва, ще ти стигнат за 15дни и идва много скъпо, то ако купуваш АМ , на месец ще даваш по 50лв. то горе-долу същото, аз затова по 2 пъти ги пия Heart Eyes

# 451
Е то нали до 3 дена трябва да има ефект ако няма значи няма смисъл да го пиеш повече Simple Smile Аз мисля ако 3 дена няма ефект да почна да пия по повече и след още 3 дена ако няма ефект го отписвам и толкова Simple Smile

# 452
Здравейте,милички!От доста време не съм писала,но няма нищо интересно около нас.Малчо започна освен да си гука и приказва,ами и да писка.Не предполагах,че едно бееб може да издава такива звуци  Laughing
И да се оплача ако някой може да помага.Имам някаква бучица под мишницата и ме понаболява.Ще мога да ида на лекар чак другата седмица,че няма кой да гледа малкия.

# 453
Май само аз съм будна  Crazy
Данайче това е запушване...Стандартното в тая ситуация е горещи компреси или душ, цедене(на ръка е най-добре, че помпите не ги бива за тея неща) и слагане на бебето на гърда колкото може по-често..Гледай бързо да овладееш ситуацията докато не си вдигнала Т и нещата не станат по-сериозни Simple Smile Дано мине бързо  Hug

# 454
Иеее,сега я втасах.Остава и тази гърда да я цепнат ще се  #2gunfire на края.И бебо със зор го карам да цука от нея,криви се ,пищи и не ще ли не ще.Почвам с компресите и цедене на ръка,че с помпата до сега се цедих,но явно че не вурши работа.
Благодаря ,Рошли Hug

# 455
F.a.t.e. "Ами вие не се спряхте бе ... кой ли не изкритикувахте! После защо пишат само едни и същи хора ... ами как няма, като повече бяха засегнати лично  от постовете, които УЖ не са заядливи и с нотка на аТОгантност! И точно ти ли казваш, че народа бил докачлив, хайде стига ....!"
Joy с една ръка толкова.
Стигам! Щом казваш. Само не ми говори на Вие. И на 'ти' може.

# 456
Рошли, не спя мила, ами друсам до сега малкия да заспи и ето пак вика, не е заспал  Whistling
Така сме всяка вечер, до 12 часа се приспиваме  ooooh!
Лека и спокойна нощ от мен  Heart Eyes

# 457
Тия, ще го пробвам това, в нас колкото искаш компот от дюли  Mr. Green Heart Eyes

Иначе се обадих на лекарката и тя ми каза Инфлуцид, та сега и това пия Heart Eyes
Добре че таткото е вкъщи днес, та го гледа цял ден, а аз само кърмя, но май наистина нямам много мляко newsm78 яде и от двете гърди, не знам какво да правя.

nub55 не го мисли - предлагането и на двете гърди при хранене е нормално и стимулира лактацията и при двете. Щом си се нахранва доволно и не е искал още всичко е 6!  Hug

Подхванахте се значи заради едното гладене  Mr. Green Да се включа и аз:
Мразяяяяяяя да гладя - гладя обаче на малката долните дрешки - тоя 100%памук как се мачкаааа, чак го забелязвам  Blush - аз гледам да си взимам все дрехи, които не се мачкат!  Whistling Мъжо го гладя само като се размрънка  Mr. Green
А тая стерилизация  Blush Blush последно май преди 10-тина дни го правих, че и вода не съм преварявала, ама и затова не смея да предложа шишето сега, че е престояла. Има ли вариант да не преварявам всеки ден нова вода - нашата и без това почти не пие? Вие как правите?

Много ми е гадно с тея ваксини - но както имат вреда, така и носят и някакви ползи и нещата стоят така, че ако искаш да дадеш детето на градина, някои от тях не могат да бъдат отказани - правим задължителните ваксини и това е! Пък все пак с татко й сме здрави, прави, корави и нямаме никакви алергии, та пу-пу!
Мама зайка_ бързо да се прибирате у дома и да минава всичко!

Melly.G ама си ми беше домъчняло да чета постовете ти! Айде да сме живи и здрави и браво за гърдата  Hug

Evvaa браво на ваас!  Hug
И ние яко се плюнчим и все си навираме ръката да дъвчем нещо, та оглеждам венците за някоя изненада, ама още няма!

Да ви кажа днес й дадохме да си хване една от играчките и тя я стисна - та за пръв път хванахме играчка!
eva_82 обхваща ви коледния дух! Много хубаво, че имате такава група newsm10

# 458
  • София
Здравейте Simple Smile

Моите момчета тази вечер изпаднаха в невъобразима истерия! Това продължи около час и половина след като се прибрахме от вън. Не бяха , гладни, жадни,и т.н. Преобути бяха, не им беше много топло или пък студено Sad От както са се родили такова нещо не ни се е случвало! Незнаех какво да правя... главата така ме зацепи, щях да пукна и аз с тях. Аз по принцип не вярвам ама дали не са хванали очи. Нас ни зяпат постоянно когато сме на вън (защото са близнаци) Само им се завира всеки и затова се чудя дали е възможно от това да са така?

# 459
Bydik  Пу пу,да не са ви уроки,малките са много хубави,как да не ги погледне човек Hug 
Моите очи не са лоши,но знае ли човек,измии им очите,а ако имаш светена вода може и с нея малко.
Миналата седмица се видяхме с една приятелка,и после малката такъв рев му удари,ама истеричен,макар че ми е близка,ама друг не я беше гледал..та така,мия очичките със светена вода и се поуспокоява.
Лека вечер и дано поспите цяла нощ Hug

# 460
Даная, с помпата и палеца да е върху бучката. Нищо, че нищо не потича, в един момент се отпушва.

Всички сме добри майки, най-добрите за децата си. Друг е въпросът, че и най-добрата майка може да вземе грешно решение. И грешките се виждат от дистанцията на времето. Има някокло неща, които сбърках със сина ми, но тогава съм си мислела, че съм права. Същите сега няма да ги повторя, но ме е страх да не допусна нови.  

Ариел, да купуваш малки шишенца от 500мл бебешка вода вариант ли е? Аз все още я преварявам, въпреки че пише че може да се консумира директно. Но аз давам чай, а не чиста вода и я загрявам при всички случаи. Затова не ми пречи да изчакам още половин минута да кипне водата в каната.

Бъдик, възможно е, макар аз да не вярвам много в това. Но нищо не ти пречи да им прегасиш вода. Може и да са колики. На мен ми се е случвало да реве до захласване от колики.

# 461
  • София
unforgiven Не е от тебе мила споко Simple Smile После ни дойде едно момче на гости за малко и се почна след него ... та ако е от очи от него ще е сигурно.
Аз ги премих със светена вода и дано помогне. Сега спят и даже няма да ги будя за баня... направо ми е жал.
millenitta Почти съм 100% сигурна , че не е от колики. Какво е това "гасене на вода"?

# 462
В купичка сипвам малко вода, паля три клечки кибрит една след друга и пускав във водата. Измивам очите с тази вода и после я хвърлям. Бабите баячки така правят, ама те и нещо нареждат  Simple Smile

# 463
  • Варна
Скай на моменти гърдите ми са доста меки и реших да започна да вземам нещо за увеличаване. Аз цедя ама слагам по малко във фризера. Мойта нали не иска биберон та се чудя какво да я правя.
А вие момичета защо не кърмите бебетата , а давате с шишета?
nub55 няма да съжаляваш, пробвай  Wink Наистина много се увеличава кърмата.
Аз също гладя дрехите както на бебето , така на каката и нашите. Не се увличам естествено и минавам тези, които смятам за необходимо /бельото задължително/. Да кажа, че аз също мразя да гладя.
edna ot nas толкова ли пък не ви се мачкат дрехите след пране? И каква стерилност те гони не мога да разбера? Мислиш ли , че е по-красиво да мятаме крачоли намачкани или е по-добре да си спретнат и изгладен?
Фейт аз вода не давам, защото Ева просто не иска да лапне никакъв биберон както споменах, а пък и защо й е вода? Чай пък съвсем  Rolling Eyes До 6-тия месец казват, че е желателно да приема само кърма.
Ева от няколко дни се лигави ужасно. От къде ги отделя толкова голямо количество не знам.
millenitta за гасенето на клечки- нареждаш си : да спи спокойно, да не плаче, да не хваща уроки...bydik ако е урочасано , клечките направо пращят във водата.

# 464
  • София
Миленита, Барбара, мерси момичета Hug Ще пробвам ако се наложи.... ма дано не се налага никога Praynig

Общи условия

Активация на акаунт