АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Barbera давам с шише, защото не искаше да суче още в началото, свикна с бързата струя на шишето и дотам...  Mr. Green

трудно е цеденето, но съм щастлива до небесата, че мога да му напълня шишето с моя труд  yesyes

# 466
Нямам шанс да седнада пиша нормално ...

За вит. Д в храната:
http://www.bgstuff.net/zdrave/vitaminite/7790-hrani-bogati-na-vitamin-d

Дано с малкото зайче всичко е наред.

Много полезна статия за бебешкия плач

# 467
За мен това с урочасването е абсурд. И ако измиете с чиста вода, а не светена ще се убедите, че ефекта е същия.
Барби аз моите 100 мл онзи ден ги изцедих от мека, мека гърда, от която Влади беше сукал преди час. Така че това не е показател имаш ли мляко. Скоро ще ги усещаш пълни само ако пропусне Ева хранене и въпреки че ще изсуква повече заради възрастта си, все пак ще и стига. Защото мляко се произвежда и по време на самото сукане. Умно го е измислила природата. Измислихте ли как да я хранете като излизаш? Аз онзи ден като оставих млякото и казах на мъжа ми че е по добре да го храни от капачката, реакцията беше - ти луда ли си, ако го давам ще е от шишето. Честно казано при Влади хич не се тревожа, че инцидентно хранене от шише ще промени с нещо сукането. Но и го пробвах през деня с вода от шишето, првилно си го суче. Между другото опитах веднъж да залъжа с вода за да отложа хранене, изпи 50 и рева за гърда. Така че определено не е като да е жаден, гладен е човека. Така че ние сме друг случай, ако е гладен определено ще си го изпие от шишето, от капачката или от където и да е.
Ариел-има бебешка вода или пък девин розов етикет също става. Ако не я пие пък хич не се занимавай да изваряваш.
Евааа как зъб, бе?!!!  Shocked И то кучешки. Ама се вижда ли вече? Изумена съм.

# 468
Здравейте от мен, ние последно време излизахме и сега поизчетох нещата, за които сте писали. По въпроса за гладенето - отказах се на втория месец, не ми е силната страна, а и при нас също нямаш кожна реакция, но пък сега сушим на сушилня, така че малко от "гадовете" поне измират предполагам. Шишета стерилизирам само като купувах, както и бибероните, след това ги минавам през горещата вода и толкова, още отначало не можех да си представя как ще взимам стерилизираните шишета с щипки, а как ще има завия бибероните без да ги пипам с ръка, щото нали ако ги пипам все едно не съм ги стеррилизирала, а и малката постоянно е с ръка в устата, която пипа мен, татко й, а и не само нас вече. Ние спряхме кърменето, аз се опитвам да спра кърмата, но тя не ще и не ще, много е труден тоя процес. Преди се глезехме на гърдата, сега се научихме да се глезим на биберона, викам си, явно имало начин. Така и не ми се случи това чудо - регулиране на кърмата, а да се цедя постоянно нямам нито желание, нито възможност.
В понеделник ще ни боцкат, дано мине леко както предния път. Ааа, да, вече сме тримесечки Simple Smile
Ооо, да, забравих, започнахме да правим упражнения за три месечни, надигаме се като я хвана за ръчичките цялата се стяга и се засилва да се вдигне, учим се да се въртим от гръб по коорем и мисля след някой друг ден да сваляме нивото на леглото.

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 07:41 от psmama

# 469
Добро утро  Heart Eyes
Снощи беше доста неспокоен дребен, въртя се, както спеше почваше да реве ... абе определено беше неспокоен, но пък спинка при нас да го наблюдавам. Отказах се да го къпем, не знам защо - така го усетих, но довечера ще направим една голяяяма баня. Преди да си легнем беше леко топъл и потен и дадох Панадолче ... като стана да хапва през ноща вече не беше, така, че за сега съм спокойна. Обаче на двете крачета такива буци са станали ... масажирам леко, но като си представя, че на 14-ти пак ще ни бият ... ужас  ooooh!

За урочасването ... вярвам. Лично аз съм го изпитвала на гърба си още от малка.
Лично и дребно като дойде свеки и започне да му се радва ... винаги след като си тръгнат това дете не спира да реве без причина и изпада в истерия  ooooh! Онзи ден като дойде на гости и казах, не ми се обиди, а даже ми вика, че и на нея и направило впечатление, че винаги като дойдат реве и каза, че ще е по-обрана в думите и лиготията си към него  Mr. Green така и беше ... поне докато бяхме тук и му се радваше.  Whistling
Иначе съм му вързала червено конче със седем възела ... някъде така казаха и трябва да му сложа нещо и в количката  Crazy

Днес май ще отскоча до Хиполенда с дребното да видим какво ще си харесаме  Mr. Green

Скрит текст:
Ох и още нещо се сетих ... трябва ми помощ  Whistling
Вчера като се върна мъжо от работа аз излязох да платя сметките и да напазаря и като се прибрах той инсталирал новата последна версия на Мозила ooooh: Аз нарочно я бах махнала преди време понеже ми забива. Както и да е, върнах старата, но сега като натикна да ми зареди ми излизат винаги два прозореца, като в първия ето тази страница на мозила http://www.mozilla.org/en-US/firefox/9.0.1/firstrun/   , а на втория пише about:home
Как да си върна обикновената страница на гугъл  Praynig

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 09:11 от F.a.t.e.

# 470
Аз не вярвам в урочасването, но вярвам че определени хора с отношеноето си към бебето го изнервят и напрягат, по същия начин както и мен определени хора ми влияят по същия начин, някак си при урочасването ми се струва че се пренебрегват причините за лошото влияние, като че ли едни много добри хора без да искат повлияват на бебето, докато аз смятам че определени емоции в хората, дали съзнателни за тях или не, се проявяват и те влияят. Ох не знам дали се разбра нещо от цялото де.

# 471
Аз не вярвам в урочасването, но вярвам че определени хора с отношеноето си към бебето го изнервят и напрягат

То така е и с животните ... имали сме много кучета и те винаги усещаха леко неприятните хора  Whistling Mr. Green

# 472
хахаха, сетих се нещо - една колежка си беше сложила чесън в количката:) Аз никога не съм вярвала в такива неща - нито аз, нито децата ми са носили червен конец, а очите мия от хигиенична гледна точка. Но имам много познати, които хем са религиозни, хем са суеверни. Аз не съм нито едното, но мисля, че, ако си религиозен, не трябва да вярваш в суеверия, или не е така?
Отивам да чета книжки с каката, че вече няма търпение Crazy По цял ден иска да четем, рисуваме, пишем и изработваме някакви неща от крокотак. Съвсем не иска да играе сама и с играчки.

# 473
Добро утро  Heart Eyes
Снощи беше доста неспокоен дребен, въртя се, както спеше почваше да реве ... абе определено беше неспокоен, но пък спинка при нас да го наблюдавам. Отказах се да го къпем, не знам защо - така го усетих, но довечера ще направим една голяяяма баня. Преди да си легнем беше леко топъл и потен и дадох Панадолче ... като стана да хапва през ноща вече не беше, така, че за сега съм спокойна. Обаче на двете крачета такива буци са станали ... масажирам леко, но като си представя, че на 14-ти пак ще ни бият ... ужас  ooooh!

За урочасването ... вярвам. Лично аз съм го изпитвала на гърба си още от малка.
Лично и дребно като дойде свеки и започне да му се радва ... винаги след като си тръгнат това дете не спира да реве без причина и изпада в истерия  ooooh! Онзи ден като дойде на гости и казах, не ми се обиди, а даже ми вика, че и на нея и направило впечатление, че винаги като дойдат реве и каза, че ще е по-обрана в думите и лиготията си към него  Mr. Green така и беше ... поне докато бяхме тук и му се радваше.  Whistling
Иначе съм му вързала червено конче със седем възела ... някъде така казаха и трябва да му сложа нещо и в количката  Crazy

Днес май ще отскоча до Хиполенда с дребното да видим какво ще си харесаме  Mr. Green

Скрит текст:
Ох и още нещо се сетих ... трябва ми помощ  Whistling
Вчера като се върна мъжо от работа аз излязох да платя сметките и да напазаря и като се прибрах той инсталирал новата последна версия на Мозила ooooh: Аз нарочно я бах махнала преди време понеже ми забива. Както и да е, върнах старата, но сега като натикна да ми зареди ми излизат винаги два прозореца, като в първия ето тази страница на мозила http://www.mozilla.org/en-US/firefox/9.0.1/firstrun/   , а на втория пише about:home
Как да си върна обикновената страница на гугъл  Praynig
Фейт, радвам се, че малкия юнак се е справил по мъжки с ваксините. Heart Eyes
За мозилата:
Скрит текст:
Влизаш в настройките на Мозила, след което търсиш каква е машината ти за търсене и я правиш на гугъл. Трябва да прегледаш и адреса на първа страница, има едно поле, там напиши google.bg за първа стр. Надявам се, че всичко ще е точно Hug

# 474
Фейт, радвам се, че малкия юнак се е справил по мъжки с ваксините. Heart Eyes
За мозилата:
Скрит текст:
Влизаш в настройките на Мозила, след което търсиш каква е машината ти за търсене и я правиш на гугъл. Трябва да прегледаш и адреса на първа страница, има едно поле, там напиши google.bg за първа стр. Надявам се, че всичко ще е точно Hug

направих го, запаметявам и после па ми излизат същите страници  Tired
затова и питам, може нещо друго да се прави ... хммм
ами ще си остане така .... майната му  Mr. Green мъжо да се научи, че не може да борави с компа Crossing Arms Mr. Green

# 475
Направи ми впечатление и при други мами, а сега и при Феит- ваксините са ви бити в крачетата, а нашите ги сложиха в ръчичките. Защо така, изобщо има ли значение къде се слагат?

# 476
  • София
Barbera и аз давам с шише, понеже Марти се роди един месец по-рано, нямаше още сукателен рефлекс, трябваше да наддаваме и нямаше как да го оставям без мляко , за да свикне. Сега суче само вечер , като го подхванат коликите и се успокоява. Много е трудно това с цеденето, всеки месец си казвам, че ще е последен месец и спирам , но досега не е дошъл този последен месец:))))

# 477
Направи ми впечатление и при други мами, а сега и при Феит- ваксините са ви бити в крачетата, а нашите ги сложиха в ръчичките. Защо така, изобщо има ли значение къде се слагат?

Странно ... явно няма значение щом може така  Rolling Eyes

# 478
  • Варна
  Анхелка,  lofeto разбрах:love:
Скай нищо не съм измислила. Просто съм в голяма чуденка какво да правя. Мъжът ми каза, че така нямало да миткосвам много  Mr. Green

Аз имам май някаква хрема, която може да е от синузита. Ама леко и гърлото ме наболява. Бяхте писали какво вземахте за него обаче като нямам време сега да ровя...Дребното се събуди.

# 479
Зори, бият се мускулно. Явно може и в ръчичката. В крачетата мускула е по-голям и по-малко боли, предполагам.

Фейт, между ваксините трябва да има 30 дни интервал. Каква ваксина на 14-ти? Проучи да не стане грешка.

Общи условия

Активация на акаунт