АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
И аз в началото се цедях  и давах, защото яденето от гърда беше кошмар  ooooh! два часа на циците с рев и истерии, напъни от коликите и то идваше ред за новото хранене  Crazy С шишето нещата се нормализираха, но пък после се върнах към кърменето ... не, че сега пак не е подобна ситуацията, но в границите на нормалното. Хапва в началото повечко и после пак започва да се унася  Mr. Green

Фейт, водата от чешмата не е хубава, по-добре купувай изворна да преваряваш или от тази за бебетата на Хип или Бебелан  Peace Heart Eyes

Късно е вече ... до сега само такава давах  Mr. Green пък от сега вече да сменям  Crazy

# 526
хахаха ама наистина всеки чете, каквото си мисли.. да се самоцитирам, защото това е което исках да кажа:
Ами аз нямах предвид да правим, като бабите все пак. Нито съм против помпите (ако помните беше сред 4те най-важни неща за бебето, които купих). Но Миленка зададе друга посока на мисълта с това преди-сега.
Хубаво би било да не спестяваме елементарни усилия на децата си. Това имах предвид. И никого не осъждам за изборът му да го прави (това изречение май трябва да го вмъкна в подписът си). Просто тези бебета ще станат момчета и момичета, а някой ден и големи мъже и жени.Въпросите ми само провокират мислене, както у вас така и във мен. ....

# 527
По въпроса с водите се водят дълги спорове коя забележете "по-става", а не коя е по-добра.. Но откакто след поставянето на филтър на батерията, съпружеското тяло изсипа шепа ръжда, вода от чешмата не опитвам. Беше се натрупала от малки частици, които иначе не забелязваме. Детето пък толкова се впечатли, че като си изтърва сливата един ден му казвам - "дай да я измием", а то казва -" с вода с ръжда,не благодаря!" Още не се е светнал, че със същата вода си мие ръцете.

# 528
Аз като писах одеве имах предвид ,че наистина приемам това което е БИЛО само в краен случай,когато да речем наистина/отново давам пример със същото/ нямам стерилизатор/или се развали или нещо си/ и аз не изпадам в паника ами си казвам-ето,едно време като не е имало те са правели така и така.Естествено,че ще избера онова,което ми улеснява живота-ако то е в рамките на нормалното де.Не става въпрос за прегръдки със завързани очи с новите технологии а максималното им използване с цел улесняване на нашето ежедневие,с цел да има повече време за децата и за нас самите.Не сме коне с капаци да си кажем-сега е модерно еди кое си и айде.Всеки преценява сам за себе си кое,кога,как,защо.Аз лично за мен не искам да се сравнявам с предишните методи за това и онова-слушала съм от майка си как се е мъчила мнооого за да съм изпрана изгладена,още повече и постоянно капризничеща кърмена лигла хахаха.И се е справила!Много ясно,но ако мога да избегна повода да разказвам и аз за трудностите на Теодорчо-даа бих!Сега ако изведнъж порастне и ме пита-мамо ти как се чувстваше като бях бебе бих му казала че е бил най доброто бебе и памперсите,бибероните,стерилизаторите и куп др съвремици са спомогнали за моето спокойствие,което е действало пряко на неговото поведение.Айде олях се.Извинете ме.Чак ми е гузно да не отварям нова тема за спор.То вече и едно НО да каже човек може да обърне каруцата.Осарника жужи:)

# 529

Редактирам се да кажа, че родените в сряда ако се спънат с ляв крак трябва да си плюят през рамо и да се завъртят три пъти. (важи и ако спъването се е случило в банка, община или друго държавно учреждение, така че ако чакащият на опашката пред вас прави гореизложеното, моля ви не го гледайте изумено) Лъкич нищо лично  Heart Eyes скучая си просто.

Joy Joy Joy Аз съм родена в сряда и съм адски спъната, да взема да го пробвам  hahaha

хахаха ама наистина всеки чете, каквото си мисли.. да се самоцитирам, защото това е което исках да кажа:
Ами аз нямах предвид да правим, като бабите все пак. Нито съм против помпите (ако помните беше сред 4те най-важни неща за бебето, които купих). Но Миленка зададе друга посока на мисълта с това преди-сега.
Хубаво би било да не спестяваме елементарни усилия на децата си. Това имах предвид. И никого не осъждам за изборът му да го прави (това изречение май трябва да го вмъкна в подписът си). Просто тези бебета ще станат момчета и момичета, а някой ден и големи мъже и жени.Въпросите ми само провокират мислене, както у вас така и във мен. ....

Кажи го на по прост език, че да не задълбаваме темата с прогреса  Wink
Смятам, че навремето като са нямали помпи, са държали бебетата на гърда постоянно. И няма не иска да суче.

И честит имен ден на Александър на мама mobsi83, Александра на мама Стаси и Александра на мама osmiqoblak. Да са живи и здрави и с гордост да носят имената си  Hug

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 15:26 от Мартичка

# 530
 Ами кучешки си е, не е от предните. За странични симптоми мога да отбележа, че от време на време изведнъж изревава. Отдавах го на коликите, а то какво било... #Crazy
За водичката и аз преварявах от чешмата, но, Пловдивската вода не се слави като една от качествените. Whistling
Да попитам за шишетата, сега живот и здраве, като влезем в 3-ти месец, сменят ли се? В смисъл, нали има от 0 до 3 и от 3 до 6. Или може пак да взема от 0 до 3... newsm78

# 531
 sky* , аз затова мине ли ми черна котка път се въртя три пъти  Mr. Green

Относно разразилата се дилема, мисля че Фейт визираше мен. Но, да аз нямам помпа (и въпреки това оправих запушен канал) и да, аз изварявам в тенджера (когато изобщо го правя) И не ползвам Правец, но компютърът ми е стар  Grinning Просто не съм човек, който се трупа с куп излишни (за мен) вещи, когато имам приемлива алтернатива. Виж, който е измислил автоматичната пералня да е жив и здрав  Mr. Green Всеки според мирогледа си, не виждам защо е нужно да се спори  Peace

# 532
Аз имам помпа, но също оправих запушен канал без нея. Личната ми класация за най-безполезна покупка е точно помпата, след нея стерилизатора.

По повод черните котки, Лъки ме подсеща за една случка. Около жилището на майка има много котки и то все черни. Изпращаме се един ден на улицата и една девойка като видя едната котка взе да се върти, след малко се появява втора котка, тя пак се върти. Майка ми - Върви си, върви, котките са много, до утре има да се въртиш  Laughing

# 533
Мартичка , цяла сутрин ме будят да го честитят този имен ден, за който не знаех. Даже и пари пращат  Mr. Green Благодаря и на теб  Hug Честит имен ден и на вас и на другите малки сладки Алексчета  Heart Eyes

# 534

А на мен само ми честитят  Crossing Arms  hahaha
И аз не знаех, но мъжът ми рано сутринта ми звъна да ми каже. Знам за 30 август, но явно ще празнуват два пъти.

# 535

И аз не знаех, но мъжът ми рано сутринта ми звъна да ми каже. Знам за 30 август, но явно ще празнуват два пъти.
newsm44 повече подаръци!!! Супееер  baby_neutral

# 536
ей, цял ден не влизам, а то колко весело било тук  Grinning стягам багажа  Mr. Green че утре тръгваме  Sunglasses

моят Вики се роди в събота, а аз в сряда  hahaha и добре, че се роди в събота, че в понеделник пристигнаха групички по 10 студентчета  #Crazy за обучение  Mr. Green

# 537
Ева, честито Ви първо зъбче  Hug Дано по-леко избие. На мен, както и на голямата ми дъщеря, първо излезе втория резец. Не средните зъбчета, а следващите. Е, няма да ви казвам колко смешна беше с 2 странични зъба и отгоре 2 по средата. Ако имам някой ден време ще и сканирам една стара снимка да ви покажа- като булдог беше  Joy Joy Joy
Сега разбирам че имало имен ден. Да са живи и здрави всички малки именници и да ги нацелувате по памперсите  Heart Eyes

# 538

l

Сашковките и Сашковците по два пъти, а Терезите - йок.   Crossing Arms  да са им честити имената и с усмивки да ги носят  Heart Eyes

И аз наследих помпа и то "пресветата" медела суинг, смених й всичко, освен електрониката, но така и не съм я ползвала  Peace това е, защото си имам най-ценната помпичка, която сега спинка до мен  Heart Eyes  което ми напомня, че трябва да й резна малките ноктенца, че драскат млечните ресторанти хихи

Някой да е попадал на коледни дрешки и къде? Нещо с еленчета, снежинки, ала бала да направим няколко снимки за албума с първата Коледа!  newsm78

# 539
И аз имам помпа и мога да кажа, че инвестицията в нея беше най-доброто, което направих. Спаси ме когато имах запушен канал, защото на ръка и една капка не протичаше  Flutter И както казах ... смятам, че сега времената са други и майката сама може да прецени как да постъпи ... защото има ИЗБОР. Peace

Лъки ... и моя компютър е стар, но на дневен ред има много по-важни неща от това той да е последен модел  Heart Eyes

Честит имен ден на всички именници  Hug
Анхелче ... лек път утре  Heart Eyes

Някой да е попадал на коледни дрешки и къде? Нещо с еленчета, снежинки, ала бала да направим няколко снимки за албума с първата Коледа!  newsm78

В Джъмбооо  Mr. Green

... по темата за зъбките  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 16:25 от F.a.t.e.

Общи условия

Активация на акаунт