ама ние нямаме парашут
Обадих се на една моя роднина, чийто бебе имаше подобни проблеми и бяха ходили на консултация с гастроентеролог, та така сменихме млякото и два дни след приемането му всичко изчезна, вече е доста спокоен и коликите са в рамките на нормалното, повръщанията намаляха драстично.
Продължавам да стискам палци за вас и всички притеснения и диагнози скоро да отпаднат
Да расте здраво и палаво, хубавото Зайче 
Интересен сън си имала, още малко и ще имаме проходили бебета. Моя мъж е проходил на 9 месеца и е бил голяма фога.
Преди време беше дала на някой идея да чете книга по време на кърменето, е възползвах се и най накрая си дочетох тухлата която бях почнала през бременността
.

ама няма мокри дрехи и така
Определено ми харесаха, а и не са ароматизирани, щото преди бяхме с Памперс, но те имат много силен аромат, а и ми се е случвало да пропускат ако през кръста.
може би като си отидем на варна ще го метна в морето или ако отскочим до Рилските езера или на някоя друга разходка ... не съм се замисляла наистина за това по-сериозно

ама ние нямаме парашут 

Не е малък за отказване на нощното хранене все пак е почти на 3 месеца
Аз се надявам като ни минат коликите и ние така да спим по повечко, че сега се буди по два три пъти през нощта от колики и пак заспива ама към 4 5 като се събуди и ако се разсъни и иска да яде
Никакъв режим няма през нощта когато го хванат коликите тогава 
Просто ти се е паднало спящо през нощта бебе и можеш само да се радваш, а ние благородно да завиждаме за съня 

Препоръчани теми