Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Чернопетъчна!)

• 41 617
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009NCNMV0/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267
Аз се загледах в тази мъжка тениска, но има само 2 размера - М и XL. Мъжът ми носи L и се чудя коя ще му е по-добре  newsm78

# 196
  • Златна Добруджа
Здравейте Simple Smile,
да задам лееко идиотски въпрос  Embarassed : къде гледате за активни, предстоящи и пропуснати сделки? Аз влизам от горе вдясно Black Friday Deals Week - Shop now, появява се лента с всички сделки... Питам, защото преди малко влязох от даден линк в темата и артикулите, които се появиха бяха съвсем различни  Thinking

# 197
Записвам се към чакащите за таблет  Mr. Green

# 198
  • София
И аз нещо не се ориентирам с актуалните намаления. Ето този фотоапарат ще бъде пуснат през черната седмица, но все още не е сделка на деня, така ли? Или нищо не съм разбрала?

# 199
  • Luxemburg
А епилаторите на Браун...Те умишлено не работят на ток, защото някой идиот може да се къпе под душа /нали са водни.../ и да си го включи в мрежата, а после да ги съди....та всичко това е от съображение за сигурност и не е кой знае какво неудобство...на фона на всички други удобства, които предлага Simple Smile
Ха-ха. Нямаше как да го кажа по-добре. Много права е jijibiji. Само си го представих оцелял как ги съди в залата и още повече се разсмях. Англичаните са свикнали и с това на всяка дреха да ги предупреждават да я пазят от огън, което на мен ми е много смешно, но хората са различни.
този епилатор след две години работа вече ми се струва, че батерията започва да сдава багажа, а и пинсетите не скубят вече всичко.
ето това най-много ме притеснява-батерията, независимо ползва ли се или не тя си има живот време. Затова стария за всеки случай си стои в шкафа .
Спунк,  това е само реклама на "черния петък", ако участва то си пише че този артикул може да го вземете от "ччерния петък" и има линк към самата сделка.
mentina, горе в ляво има All Available    Upcoming     Missed Deals В последния отиват изтеклите по време, а в първия са всички-текущи и предстоящи. Не е трудно.
Аз се заредих за Wii но то изчезна са 1сек а и цената не ми допадна. Дано в немския пуснат по-добра оферта.

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 16:43 от ronicat

# 200
И аз нещо не се ориентирам с актуалните намаления. Ето този фотоапарат ще бъде пуснат през черната седмица, но все още не е сделка на деня, така ли? Или нищо не съм разбрала?

Този беше сделка за вчера и аз го изпуснах, но момичетата казаха да чакаме, пак се появявали  Simple Smile

# 201
  • София
Този беше сделка за вчера и аз го изпуснах, но момичетата казаха да чакаме, пак се появявали  Simple Smile
Това май е престоящо: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0074JZXXY/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267

# 202
Аз се заредих за Wii но то изчезна са 1сек а и цената не ми допадна. Дано в немския пуснат по-добра оферта.

Аз WII'то успях да го вкарам в коша, но цената не ми хареса ... то за 70 лв по малко (спрямо БГ) не си струва да е без гаранция

# 203

Аз WII'то успях да го вкарам в коша, но цената не ми хареса ... то за 70 лв по малко (спрямо БГ) не си струва да е без гаранция
повечето стоки имат международна гаранция, а всички стоки закупени от ЕС имат 2 години гаранция по закон
лично аз вече се възползвах да ремонтирам гаранционно уред на Филипс, купен от Амазон в бг сервиза им безплатно

# 204

повечето стоки имат международна гаранция, а всички стоки закупени от ЕС имат 2 години гаранция по закон
лично аз вече се възползвах да ремонтирам гаранционно уред на Филипс, купен от Амазон в бг сервиза им безплатно

За другите марки не знам но за Филипс мога да кажа, че имат най-добрата гаранционна политика на българския пазар. Стока закупена и за по малко от 80 или 100 лв се подменя без да се ремонтира, а ако я нямат с по новия модел. Това за международната гаранция не съм много сигурен, понеже имам приятели с мобилни компютри от Германия и тук просто им казват да си ги носят там, да не говорим за прахосмукачки и т.н че повечето фирми направо ти заявяват, че не подържат гаранция на стоки закупени извън бг или направо закупено през интернет. Но с упорство може и да стане знам ли Simple Smile

# 205
Винаги могат да излъжат човек, който не си знае правата и това наистина е жалко.
Друг случай е с повредената ни музикална въртележка. Мател нямат сервиз в БГ, най-близкия е в Гърция. Амазон върнаха парите и покриха транспротните разходи. Просто обслужването им е на светлинни години от тукашното, затова винаги съм спокойна, когато пазарувам от там  Grinning
А за кой точно сервиз на Филипс говориш ти, че те нали са няколко в София?
Освен това ако някой сервиз се мъчи да те метне за нещо, винаги може да се свържеш директно с обслужване на клиенти на съответната марка в България, за да потвърдят или отрекат това, което са ти казали в сервиза  Wink
Ще добавя, че като идеш в магазина да си купиш детска количка и питаш колко е гаранцията, на доста места ти казват 6 месеца, да ама не - 2 години е и ако човек не знае и нещо се прецака с количката на 8мия месец (примерно) няма да иде да му я отремонтират гаранционно, а има това право  Peace

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 17:32 от anbibian

# 206
Винаги могат да излъжат човек, който не си знае правата и това наистина е жалко.
Друг случай е с повредената ни музикална въртележка. Мател нямат сервиз в БГ, най-близкия е в Гърция. Амазон върнаха парите и покриха транспротните разходи. Просто обслужването им е на светлинни години от тукашното, затова винаги съм спокойна, когато пазарувам от там  Grinning
А за кой точно сервиз на Филипс говориш ти, че те нали са няколко в София?
Освен това ако някой сервиз се мъчи да те метне за нещо, винаги може да се свържеш директно с обслужване на клиенти на съответната марка в България, за да потвърдят или отрекат това, което са ти казали в сервиза  Wink

Този на Г.М Димитров не се сещам име, но там малките ел уреди или ти ги подпечатват за подмяна или направо подменят, но доколкото знам това е и политиката на самата компания. Тъй като има такива които може заради някой съвсем малък компонент да чакаш месец, те са го направили да не се отремонтират до определена сума (не помня колко беше) а направо да се подменя, затова и аз купувам смело на Филипс дребните електроуреди. Даже помня Техномаркет реваха,че искат касова бележка за да признаят гаранция и вдигнах един скандал и те викат ми ако в сервиза ви я признят ок и ние ще - дойдох тук показах уреда, човека би печат за подмяна. Викам му до сега ме въртяха заради касова бележка и той - мен касова бележка не ми трвабва, политиката е да се подменят с този или по нов модел, така че и тях не би трябвало да ги интересува след като няма да ти връщат парите, има печат с дата на закупуване, уреда е в гаранция.

А говоря за Тоошиба, Самсунг и Сони - гарантирам, че ако си купиш лаптоп извън БГ в сервизите им няма да се справиш, а и официалните представители или ще те бавят или ще кажат в страната на закупуване.

В момента който иска WII може да си го купи.

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 17:36 от pastir

# 207
Ами тогава ще имат среща с Комисията за защита на потребителите и срока за отремонтиране на гарационни уреди е 30 дни, повече от това не могат да бавят, освен ако не искат глоба  Mr. Green

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003CSOBGG/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267
Този аспиратор някой ползва ли го? Дъщеря ми като беше болна й купих Маример (или нещо от сорта) за дърпане с уста, но не се справям добре, а не мога да ползвам Бейбивак, понеже е голяма пъзла и като чуе прахосмукачката почва да реве и да се изнизва по тъча  Mr. Green Това е на батерии, ама дали дърпа добре сополи  newsm78

# 208
Когато сте в уейт листа за нещо, как разбирате, ако ви излезе късмета и се класирате за него? newsm78 Чакам една играчка на Фишър Прайс, но май няма да ме огрее. А, да, мога да вкарам пари в сметката, ако не стигнат, нали? Embarassed

# 209
  • Варна

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003CSOBGG/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267
Този аспиратор някой ползва ли го? Дъщеря ми като беше болна й купих Маример (или нещо от сорта) за дърпане с уста, но не се справям добре, а не мога да ползвам Бейбивак, понеже е голяма пъзла и като чуе прахосмукачката почва да реве и да се изнизва по тъча  Mr. Green Това е на батерии, ама дали дърпа добре сополи  newsm78
Аз го гледах, но в коментарите има клипче със звук, който за мен е по-ужасяващ и от прахосмук и се отказах.

enigmata, ако успееш да се класираш, горе в дясно ти излиза едно прозорче и ти отброява колко минути имаш за да се възползваш от шанса си.

Общи условия

Активация на акаунт