Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Чернопетъчна!)

• 40 621
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Набелязала съм три неща, предстоящи за намаление, и съм ги добавила в wish листата.  Къде трябва да следя за появата на намалена цена - ще се отрази ли автоматично в моя списък?

# 61
И на мен ми хареса апартчето, успях да пусна синьото, че и калъфче му пуснах:D

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 13:38 от Netty

# 62
  • Luxemburg
По мои спомени миналата година първото намаление беше на най-ниска цена или еднаква със следващите, но никога по-ниска. Така беше за апаратите и за епилатора браун и др.

# 63
Набелязала съм три неща, предстоящи за намаление, и съм ги добавила в wish листата.  Къде трябва да следя за появата на намалена цена - ще се отрази ли автоматично в моя списък?

Не се вижда автоматично в Wish-a. Трябва да се следи.  Peace

# 64
  • Sofia
Въпрос - какво е това Use your £5.86  Gift and promotional balance?
Появи се на една от стъпките при покупка, а не знам от къде се е взело и какво съм направила Thinking

Едит: Не го използвах, поръчах но накрая сумата ми излезе без намалението от Lightning deal ooooh!

Да не би да си вкарвала код за 20% и да не си го ползвала?

# 65
Момичета,
може ли да се класирам за някой четец за ел. книга? Честно казано не съм проучвала цените много, много и тук, но ми се иска някой, който е няколко неща в едно, не само и единствено четец. Та, в дневните сделки има само един с активна цена. Бързо свършват ли? Ако е така, да не се бутам...

# 66
  • Варна
Въпрос - какво е това Use your £5.86  Gift and promotional balance?
Появи се на една от стъпките при покупка, а не знам от къде се е взело и какво съм направила Thinking

Едит: Не го използвах, поръчах но накрая сумата ми излезе без намалението от Lightning deal ooooh!

Да не би да си вкарвала код за 20% и да не си го ползвала?

Използвах си го кода за 20% още лятото Blush
Защо обаче не ми намали цената Cry

# 67
# 68
  • София
И аз тук да следя офертите  Simple Smile Миналата година по това време не се отчетох с покупка, засега също не набелязвам нещо интересно за мен, но все пак има време...  Wink

# 69
  • Варна
Момичета,
може ли да се класирам за някой четец за ел. книга? Честно казано не съм проучвала цените много, много и тук, но ми се иска някой, който е няколко неща в едно, не само и единствено четец. Та, в дневните сделки има само един с активна цена. Бързо свършват ли? Ако е така, да не се бутам...

Къде е този четец? Аз не видях такъв в оферите днес  newsm78

# 70
Момичета,

Няма четец, и не вярвам да пуснат -  само калъфи за Киндъли има

# 71
Момичета,

Няма четец, и не вярвам да пуснат -  само калъфи за Киндъли има

Ще има - в петък ще има Kindle Fire.  Whistling

# 72
Хахаха PS3  го намалиха с 15% голяма далавера и пак се разпродаде за секунди та даже болира сайта Simple Smile Жалко че чаках намаления тук и не купих xbox 360 от неделната разпродажба на ebay  за 120 поунда.

# 73
chervenokoska_2

Ти откъде си го видяла? те не казват дилове предварително  Grinning Ако имаш предвид ФБ - то това са награди от томбола за ЮК резиденти - както винаги  Whistling

pastir

Да си го взел от ибей... Това да се доредиш до нещо струващо е много трудно в амазон, милиони чакат да кликнат когато трябва)) Обаче кой знае, може би ще се откажат доредели се и ще имаш късмет)

# 74
И аз го загледах, много малко части има според мен-57.

Kindle fire си е направо таблет, не е като другите електронни книги с екран, който не дразни очите Peace

Общи условия

Активация на акаунт