Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Чернопетъчна!)

• 40 626
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
The_Sunrise

Ами те всички оферти са с безплатна доставка до Англия, ако ще ги пращаш до превозвач, то ще зависи кога ще ги докара тук  Grinning

Не се бях сетила за варианта с превозвач , щях направо до БГ да поръчам  Blush

Благодаря , че ме подсети за този вариант  Simple Smile

# 76
  • Варна
Въпрос - какво е това Use your £5.86  Gift and promotional balance?
Появи се на една от стъпките при покупка, а не знам от къде се е взело и какво съм направила Thinking

Едит: Не го използвах, поръчах но накрая сумата ми излезе без намалението от Lightning deal ooooh!

Да не би да си вкарвала код за 20% и да не си го ползвала?

Използвах си го кода за 20% още лятото Blush
Защо обаче не ми намали цената Cry
Да си отговоря сама на въпроса, онова което не използвах ( Gift and promotional balance) си е баш отстъпката от Lightning deal и съм се самонаказала като махнах отметката да я ползвам  Whistling

# 77
  • Пловдив
chockolina, благодаря за новата тема   bouquet
Ще следя линковете ви, че съм скарана с ровенето в Амазон  Embarassed

# 78
 Hug И аз тук покрай черната седмица  Mr. Green
Нямам мн време за четене, но гледам сте навъртели цели 6 стр от сутринта, та ще поровя.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009GCSWVM/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267 - ботушки симпатични, но не и м евтини виждам на прима виста, ровейки в сайта.

Аз пък съм полудяла, че искам таблет, ама да е за малко  Money , пък да е НАЙ-`убавият възможен!  Joy

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 13:47 от anny_

# 79
Добре, как е възможно 51 бройки да излетят за по-малко от 2 секунди, баси! Как да ги хващам тези оферти. Направо е невъзможно  Shocked

п.п. Мога ли да видя някъде офертите за следващите дни?

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 13:45 от jj okocha

# 80
  • Стара Загора
Не могат мисля да се видят.
Похвалвам Kipling, имам от миналата година портфейл, не е мръднал.

# 81
И аз го загледах, много малко части има според мен-57.

Kindle fire си е направо таблет, не е като другите електронни книги с екран, който не дразни очите Peace

Таблет - и то с не много добри характеристики, ама ако го намалят доволно - става.  Laughing

Е, аз пък успях някак да поръчам харда, а дори два пъти си написах грешно паролата, докато потвърдя поръчката  Thinking

# 82
anny_,ако намериш такъв таблет-давай насам,че и други сме се наредили  за това Mr. Green
Търся си също механична преса за цитруси и нар,ако нещо изскочи на хубава цена  Praynig

# 83
Да, точно това загледах, цената е 129 п. Не знам кога или колко ще го намалят, попитах, защото не са ми познати този род сделки. До сега не съм пазарувала на черен петък. Както писах, не съм запозната и с четците... Embarassed Въпросът ми май намери отговор, след като 51бр. от нещо са свършили за секунди.  Mr. Green А този външен хард на каква цена е бил?

# 84
Имам Kindle Fire - определено не дразни очите (поне моите и без да имам претенции да съм специалист, а просто ползвател) и за човек без много претенции към таблет, е перфектен. А външният хард излезе точно на 150лв - за 2 ТВ.  Peace

# 85
 Хардът още не е разпродаден, така че имате шанс - нареждате се на опашка и чакате  Whistling

# 86
Таблети има много хубави китайски, с много добри процесори и екрани за много по-малко пари от марковите. Киндъла според мен не си заслужава. И аз искам електронна книга, но от другите най-простите, те са много удобни за четене. Ей такава. Казват, че киндълите ги продавали на минимум печалба и затова не ги намалявали. Ще видим.

# 87
 Аз също си поръчах киндъл за РД, обаче получих таблет  Mr. Green Не знам, дали  спечелих от това, но за киндълите - не помня точно за какви, четох, че малко след като изтече гаранция, нещо им става на екраните... В американски амазон го намерих, и не знам до каква степен това е истина.

# 88
Е, то това за 69п. най- ме устройва, но ми се иска да има и други функции някак, не само и единствено четене. Май...трябва да се пообразовам по темата пък после да задавам ???
Благодаря за отговорите!

# 89
Цъфс

Тогава ти трябва таблет, обаче това за китайските - лично аз от китайци купувам само глупости, за които няма да ми е жал за парите) Китайска техника е на късмет - може би ще ти провърви, а може би и не... В процентно съотношение тези, които не са спечелили от томбола, са много  newsm78  Остава се въпрос и с гаранция  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт