Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Чернопетъчна!)

• 41 588
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Фенси

Не знам дали не е късно вече, но прочетох отзивите, хората казват, че не е много компактен )) Огромна кутия, всичко трябва да се сглобява и да се разглобява, да се мие - занимавка голяма  Mr. Green Иначе уж върши работа, но всичко това по сглобяване и миене никак не пести време

# 241
Благодаря!   bouquet

Тъкмо навреме ми го казваш, да ми спестиш ядосването  Wink , че както чакам да ми пратят мейл и щъкам насам-натам, съм си изпуснала реда  Crazy За първи път се глася да се включа в чернопетъчните сделки, засега неуспешно  Mr. Green

# 242
Banshee, много благодаря. И аз там гледах, значи правилно съм се ориентирала. Ще следя значи...
Апарата изчезна, поне видях на какви пари е. Не че си нямам Канон, сравнително нов, ама... Mr. Green

Харда от понеделник днес са го пуснали пак, така че който не е успял да го вземе може да пробва сега.
Мисля, че си заслужава - 2 ТБ за 150 лв. (тук го продават за 230-240)

# 243
  • София
Какъв е максималният срок, в който мога да бавя плащането?

# 244

Аз се заредих за Wii но то изчезна са 1сек а и цената не ми допадна. Дано в немския пуснат по-добра оферта.
Колко стигна цената на Wii-то? Аз съм им обещала на моите деца за Коледа, вчера го видях в предстоящите сделки, но нямах възможност да го следя. Прави ми впечатление, че не е малка разликата в цените му в Техномаркет и Технополис ( в технополис са по-евтини), така че ако не го хванеш в амейзън, да имаш предвид.

# 245

Аз се заредих за Wii но то изчезна са 1сек а и цената не ми допадна. Дано в немския пуснат по-добра оферта.
Колко стигна цената на Wii-то? Аз съм им обещала на моите деца за Коледа, вчера го видях в предстоящите сделки, но нямах възможност да го следя. Прави ми впечатление, че не е малка разликата в цените му в Техномаркет и Технополис ( в технополис са по-евтини), така че ако не го хванеш в амейзън, да имаш предвид.
89 паунда май беше

# 246
  • София
Извинявам се, но къде могат да се видят колко бройки са пуснали, примерно от фотоапарата на Олимпус, страшно бързо свърши...  Flutter

# 247
Момичета, за първи път пуснах поръчка от Амазон, но май първо трябваше да питам. )
Както и да е, купих 3неща, като 2 от тях сякаш ми даде, че ще пристигнат от едно място. Дали ще ги обединят в един пакет, или ще са си в 3отделни?
Дадох адреса на доставчика, който използвам, предполагам всичко ще е ок?
За колко време горе-долу пристигат?

# 248
И аз пак да попитам за плащането. Embarassed
Трябва ли да правя нещо сега като заредих сметката или те автоматично ще си ги дръпнат? newsm78

# 249
здравейте, може ли отзиви за този робот,че мисля да си взема най-накрая след толкова години смяна на какви ли не уреди
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000M5D5KK/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267
не знам нищо за роботите като характеристики,но ще попрочета и с ваша помощ ще избера
Благодаря предварително,успешен пазар на всички

# 250
  • Luxemburg
Вчера някой запомни ли на каква цена пуснаха четката за пароструйка? Не ми трябвя но ми е интересно до колко е паднала.

# 251
Banshee, много благодаря. И аз там гледах, значи правилно съм се ориентирала. Ще следя значи...
Апарата изчезна, поне видях на какви пари е. Не че си нямам Канон, сравнително нов, ама... Mr. Green

Харда от понеделник днес са го пуснали пак, така че който не е успял да го вземе може да пробва сега.
Мисля, че си заслужава - 2 ТБ за 150 лв. (тук го продават за 230-240)
Колко лири му беше цената? Аз се навих май да взимам такв Peace

# 252
Извинявам се, но къде могат да се видят колко бройки са пуснали, примерно от фотоапарата на Олимпус, страшно бързо свърши...  Flutter
още не сме разкрили мистерията на бройките, може да се запишеш за уишлиста и да чакаш  Grinning
предният ми апарт беше Олимпус, новият Канон, според мен Каноните са по-добри, а бяха и по-евтини в понеделник, с доста по-добри параметри от този

Mirama зависи с каква доставка си ги пуснала, отгоре над поръчката ти има посочен интервал от кога до кога ще пристигне пратката. Да, може да обединят няколко поръчки в една пратка, обаче ти няма как да разбереш, освен ако не са с куриер и тракинга не е един и същ. На мен точно това ми се случи сега наскоро, но аз съм абонирана за Амазон фемили и ползвам безплатна доставка за 1 ден  Grinning
enigmata амазон пак ще пробват да изтеглят парите, но на мен като ми се случи не ги чакам, влизам в поръчката и давам да пробват пак същата карта  Peace

# 253
Ето тази четка е страхотна: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0050AJ3EY/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267
Това е най-новия модел. Всички четки Орал Б работят с едни и същи накрайници, от този тип: http://www.amazon.co.uk/Oral-B-Precision-Replacement-Rechargeabl … 7N2/ref=pd_cp_d_0
Тези са избелващите: http://www.amazon.co.uk/Oral-B-3DWhite-Replacement-Rechargeable- … =pd_bxgy_d_text_y Ползват се с програмата за избелване и полиране 1 път седмично-страхотно полират зъбите.
Тези са за дълбоко почистване: http://www.amazon.co.uk/Oral-B-EB25-4-Replacement-Rechargeable-T … =pd_bxgy_d_text_z
В стандартния пакет на четката има по 1 от 3 вида специални накрайника. Ежедневни трябва да се купят.

Някой има ли впечатления от този уред за коремни преси?

# 254
  • София
very nice, много ти благодаря за подробното разяснение. Разбирам, че описаните от теб накрайници са със специалните функции, а ежедневни (тези ли са) трябва да да вземат отделно?

Общи условия

Активация на акаунт