Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Чернопетъчна!)

• 41 593
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Luxemburg
сложих четката за зъби но ми се вижда че е само с тея четки, вие как мислите?

# 226
Banshee, много благодаря. И аз там гледах, значи правилно съм се ориентирала. Ще следя значи...
Апарата изчезна, поне видях на какви пари е. Не че си нямам Канон, сравнително нов, ама... Mr. Green

# 227
  • Варна
сложих четката за зъби но ми се вижда че е само с тея четки, вие как мислите?
Във втория отзив от клиенти има добавено видео.В него отварят кутията и изваждат частите една по една и можеш да видиш какво съдържа.

# 228
  • на морето
Аз успях да поръчам апарата,но в адреса за доставка превозвачът искаше един номер да се запише,а той не ми се е запаметил и сега как да го добнавя.Влизам в пооръчката-промяна на адрес за доставка,но само ми го отбелязва в червено и не ми дава да променя.Моля,помогнете Hug
И още нещо-адреса за фактуриране моят в Бг ли трябва да е,че ми е на превозвача newsm78

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 20:12 от dodi

# 229
Аз успях да поръчам апарата,но в адреса за доставка превозвачът искаше един номер да се запише,а той не ми се е запаметил и сега как да го добнавя.Влизам в пооръчката-промяна на адрес за доставка,но само ми го отбелязва в червено и не ми дава да променя.Моля,помогнете Hug
И още нещо-адреса за фактуриране моят в Бг ли трябва да е,че ми е на превозвача newsm78

Платила ли си?  Аз си направих всички промени по адресите, преди да прехвърля пари в картата и да препотвърдя плащането (виртуална карта).  Ако вкараш пари преди да си променила адресите, има вероятност да не успееш навреме да си направиш промените, ако те междувременно се пробват и изтеглят парите и да се стартира автоматично процедурата по изпращане, и тогава май вече изчезват всички бутони за промяна.  Адресите  за фактуриране и доставка си ги пускам еднакви за всяка поръчка. Това, което ти показва в червено е промяната, която си направила, ако нещо се е объркало  опитай да редактираш пак.

# 230
Ето такава самобъначка ел. купих аз, но е в немския черен петък  Peace

http://www.amazon.de/Angebote/b/ref=cs_top_nav_gb27?ie=UTF8&node=872398
това не е черен петък, а до 70% намаления. Черния петък отдясно отброява че остават 2д. 6ч. Ако я намалят70% тази самобръсначка мисля че е добра цена за под 80лв. Но ще разберем след 10мин  Simple Smile

Е черен петък е де...  Rolling Eyes И не я намалиха чак толкова  Laughing

# 231
  • на морето
Banshee-благодаря  bouquetАз взех да променям и въведох този номер.Запаметих го и пак не се вижда номера.Де да знам,дано да го пишат на пакета Sad

# 232
Ally_t съжалявам за късното включване, но не си сбъркала с прахосмукачката Peace По препоръка на мами от форума / мисля Алекс я препоръча/ си взех Вакс от намалението през януари само, че модела ми е 91, а тази лилавата е 90 точно нея похвалиха Peace Супер чисти особено килимите много съм доволна , иначе не е от най-леките доколкото четох Дайсън са още по-тежки! Днес успях да пусна за сестра ми една , но в бързината я пратих до англ. адрес / трябваше до БГ/ защото тежи около 10кг с кашони и опаковки Hug
И аз ще продължавам да следя за нещо интересно- решила съм и ел. четка да поръчам, но днешната я изтървах Hug имаше преди отзиви в темата и дори за модел с 2 накрайника, но не го намерих ще се поразтърся още newsm78
Между другото ми направи впечатление керамичните тенджери Ла Круизе или нещо такова , въпреки цената си се изчерпват мигновено  -вчера и днес:)

# 233
  • БУРГАС
Успях да хвана котката, много се радвам. За секунди свърши

# 234
  • София
Ето такава самобъначка ел. купих аз, но е в немския черен петък  Peace

http://www.amazon.de/Angebote/b/ref=cs_top_nav_gb27?ie=UTF8&node=872398
това не е черен петък, а до 70% намаления. Черния петък отдясно отброява че остават 2д. 6ч. Ако я намалят70% тази самобръсначка мисля че е добра цена за под 80лв. Но ще разберем след 10мин  Simple Smile

Е черен петък е де...  Rolling Eyes И не я намалиха чак толкова  Laughing

Аз не виждам отброяването в дясно,нито намирам линк към "черните" далавери. Моля за мопощ    Praynig .

# 235
  • Wolwedans
Ahat, много ти благодаря!  bouquet Абе и аз си спомням, че се коментираха, но като никой не се включи реших, че съм се заблудила. И аз така реших, че 10 кг са 10 лири от превозвач, а до БГ ми даде точно 10 лири доставка. За техника винаги предпочитам да пусна до БГ, та ако не дай Боже дефектира, да имам "очи" да искам да ми възстановят и пощенските.

# 236
  • Бургас
Ally_t, колко струваше прахосмукачката? Просто да има за какво да се ядосвам, ако е била добра офертата.

# 237
Ally_t, колко струваше прахосмукачката? Просто да има за какво да се ядосвам, ако е била добра офертата.
Точно 91,20 п аз на намалението през януари я взех по-скъпо... около 100п Peace

# 238
  • Wolwedans
Точно 91,20 п аз на намалението през януари я взех по-скъпо... около 100п Peace
Абсолютно точно, през януари е била 99 паунда, днес 91

# 239
Може ли мнение за роботчето на Тефал http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007EMFLWY/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267  В листата на чакащите съм и се чудя, ако ми дойде реда  Rolling Eyes  Малко като нероден Петко  Wink

Общи условия

Активация на акаунт