Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 14 (Чернопетъчна!)

• 41 607
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Хм... Ами на мен ми изчезна от листата с продукти на Black Friday. Така ли трябва да е? Thinking Пфу, никой не пуска гювеч. Tired

# 211
За чакащите Canon A2400 ще го пуснат след 40тина минути.

# 212
farf благодаря, че сподели, отпада значи, няма да го чакам от уишлиста  Hug
Ама нищо не съм си купила още  Crossing Arms
Какво мислите за този сет за сладки
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0067H9ZV0/ref=gb1h_img_c-1_0 … pf_rd_p=344320267

Покрай него, обаче си харесах ето този, но няма шприц.
http://www.amazon.co.uk/Swift-Set-Christmas-Cookie-Cutters/dp/B0 … f=pd_sim_sbs_kh_3

# 213
  • Варна
Хм... Ами на мен ми изчезна от листата с продукти на Black Friday. Така ли трябва да е? Thinking Пфу, никой не пуска гювеч. Tired

Изчезна защото се разпродаде. Не го чакай повече, отиде в пропуснатите сделки.

# 214
Ето такава самобъначка ел. купих аз, но е в немския черен петък  Peace

http://www.amazon.de/Angebote/b/ref=cs_top_nav_gb27?ie=UTF8&node=872398

# 215
А външен хард как да търся, как точно се казва...да не се заутам с нещо подобно  Embarassed
Нещо, което се чака да го намалят, трябва първо да влезе в офертата и после да се сложи в коша, нали? Не може предварително?

# 216

Изчезна защото се разпродаде. Не го чакай повече, отиде в пропуснатите сделки.
Ееееееее  #Cussing out

Ама пък аз и там не го виждам. Thinking

# 217
Нарочно пиша нов пост, защото УСПЯХ да вкарам в кошницата въпросната играчка. Казвайте сега защо при плащане ми дава 39 лири, а не 22? Моля, кажете, че хич не ми се дават 90 лв. като може да е по-малко. Naughty

Редактирам се: Успях да пусна поръчката. Съжалявам за глупавите въпроси, но не съм пазарувала от черните петъци досега. Embarassed На последната стъпка преди потвърждаването ми отрази намалението. Peace

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 18:29 от enigmata

# 218
  • София
Този фотоапарат дали е бил вече намален или да го дебна? Май е по-добър от Canon A2400.

# 219
И аз мисля,че е по-хубав,дано някой се вкл с инфо  Peace

# 220
Нарочно пиша нов пост, защото УСПЯХ да вкарам в кошницата въпросната играчка. Казвайте сега защо при плащане ми дава 39 лири, а не 22? Моля, кажете, че хич не ми се дават 90 лв. като може да е по-малко. Naughty

Редактирам се: Успях да пусна поръчката. Съжалявам за глупавите въпроси, но не съм пазарувала от черните петъци досега. Embarassed На последната стъпка преди потвърждаването ми отрази намалението. Peace

Под цената трябва да имаш и едно тикче с използвай намаление от еди колко си, това намаление е тази промоция и се калкулира на чек-оута.

# 221
Този фотоапарат дали е бил вече намален или да го дебна? Май е по-добър от Canon A2400.

За по хубав не знам, по-стар модел е и не се продава от амазон а от търд парти, което ще рече че няма да го има в намалените стоки.

# 222

Под цената трябва да имаш и едно тикче с използвай намаление от еди колко си, това намаление е тази промоция и се калкулира на чек-оута.

Ами не съм слагала тикче освен на начина за доставка "фри супер сейвър деливъри". Rolling Eyes И ми даде крайна цена 22.49. Ако не стигат парите, кога горе-долу изпищяват от амазон? newsm78

# 223
  • Luxemburg
Ето такава самобъначка ел. купих аз, но е в немския черен петък  Peace

http://www.amazon.de/Angebote/b/ref=cs_top_nav_gb27?ie=UTF8&node=872398
това не е черен петък, а до 70% намаления. Черния петък отдясно отброява че остават 2д. 6ч. Ако я намалят70% тази самобръсначка мисля че е добра цена за под 80лв. Но ще разберем след 10мин  Simple Smile

# 224
А външен хард как да търся, как точно се казва...да не се заутам с нещо подобно  Embarassed
Нещо, което се чака да го намалят, трябва първо да влезе в офертата и после да се сложи в коша, нали? Не може предварително?

Computers & Accessories ›  "external hard drive"
 http://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_6_1?rh=n%3A340831031%2Ck%3 … mp;rnid=419151031

Може пак  да пуснат нещо изгодно, обаче си чети все пак - щото ти си знаеш какво ти трябва. Laughing
Тц. Не може предварително, ако нещо ти се появи  в списъка с  дневните намаления, когато изтече времето и те устройва цената трябва бързо да се мята в кошницата.

бтв. Аз няма да се чувствам съвсем комфортно, ако след 23.11 немците пуснат Canon PS 240sx на цена 100-150 евро примерно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт