Какво да правя с мьжа ми?

• 10 532
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
 Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 18:57 от merlina

# 61
  • София
От всички тук май само HAPPY_QUEEN Е НАЯСНО С НЕЩАТА,и май само с нея сьм сьгласна и май само тя ме разбира напьлно,повече подробности няма да давам,защото ако става на вьпрос ,докато бях майчинство...ако трябваше да разчитаме само на парите на мьжа ми и на майчинските,да бяхме умрели от глад и ние и детето ми щеше да е голо и босо,но сега в момента сьм безработна в процес на тьрсене на работа,и всички ме нападнахте,я си гледайте работата,който ме разбрал,разбрал ме, ..,,но ми писна да слушам само простотйи и хора да се изказват разбрали,недоразбрали,или четете като хората,или не се изказвайте неподготвени  #2gunfire да мьрзелив е,и вкьщи една крушка неможе да ми смени,и само играе някакви шибани игри,и по цяла нощ филми гледа,но сьм го оставила защото все си казвам и той е човек и той има нужда да се разтовари,а докато детето беше малко,освен че нямаше пари за дрехи неискаше и внимание да и обьрне,игрите бяха по важни за него айде стига вече,за да пиша тази тема значи си имам причина,и за да искам да се махна от тук,сьщо си имам причина,това са минали неща,които сьм му простила и сьм му дала шанс,но освен да работи нищо друго не прави.  Thinking

Айдеее, всичко се развива по план - пуска се тема, изказват се мнения, и накрая авторката тегли на всички една майна, защото не я разбирали и се фръцка!

И ти какво сега, разчиташ, че като отидете при вашите, той ще стане по-работен? Или дружно ще го превъзпитате? Или просто на теб ти е важно да има кой да върши неговата работа по къщата и детето, независимо дали е баба или дядо? Поне разбрахме къде е ключът от палатката - не че ви е много трудно и ти имаш в Сандански сигурна работа, а че всичко вкъщи е на твоята глава, имате си ги проблемите от доста време, и ти разчиташ на родителите си да ти облекчат живота, белким преглътнеш по-лесно недоволството си!

# 62
Andariel, не се коси  Simple Smile Мисля, че колкото и да беше драстично и неприятно, авторката разбра какво да прави със себе си. Най-трудно е да признаеш истината пред себе си и да вземеш сам решенията си, без да се оправдаваш с другите, още повече с най-близките си (детето болно, мъжа - мързелив). Мисля, че й помогнахме - звучи съвсем различно от първия си постинг  Party

# 63
В този подфорум или само хипотетични теми да се пускат, или да се закрива.

# 64
greendream, амa не ми пробутвай твоите виждания за семейството и финансите - ти си имаш твои, аз си имам мои.  Wink Значи ти си намерила подходящ мъж за теб, аз за себе си.  Wink
 Laughing Ох, ще ме убиеш с твоите коментари - по-добре да не коментирам.  Joy Хич не си наясно с положението на някои жени, а коментираш за други.  ooooh! Имам чувството, че твоя мъж нещо не те е задоволявал скоро. Ходи си пийни хапчето или си плати на някой да те оправи, че се скъсах от смях вече.  hahaha

merlina, можеш да кажеш на модераторите да заключат темата. Просто по форумите има такива жени, чиято единствена цел е да нападат другите и да се заяждат с тях, а не да помогнат. То най-лесно е да съдиш. Аз ти казвам - изгледай тоя филм "Тайната" от 2006 на Ронда Бърн, после Beyond the secret от 2008. Опитай се да мислиш положително да видиш как благотворно ще се окаже на положението, в което сте изпаднали. Тук като четеш някои коментари най-много да ти се иска да убиеш някой. Моят съвет е - пусни си хубава музика, изгледай някой весел филм, усмихни се, като дойде мъжа ти - прегърни го, целуни го, там разни други работи да видиш и на него ще му дойде вдъхновение да помага повече, като цяло обстановката ви ще се подобри и всичко ще се нареди. Още един съвет - обграждай се само с положително настроени хора, избягвай конфликти, не чети повече мненията на хора, които са негативно настроени.  Peace
Имаше и други, които дадоха подходящи съвети без да нападат, не се фокусирай върху последните негативно настроени постове.

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 17:03 от HAPPY_QUEEN

# 65
така е, хепи, много си права от гледна точка на годините и проблемите ти  Laughing
Животът е странно нещо, винаги те изненадва и ако не си си направил домашното, не винаги е приятна изненадата. Може би очакваш винаги да си млада, хубава, желана и мъжа ти винаги да е такъв какъвто е бил в първия ден на съвместния ви живот  Simple Smile Жалко, че вече не искаш да виждаш майка си, обикновено родителите са тези, които винаги са до теб каквото и да се случи. Авторката поне може да отиде при родителите си ...

А циничното ти изказване доказва собственият ти сексуален проблем  bowuu

# 66
Мда, то моя сексуален проблем е, че мъжът ми постоянно иска да правим секс.  Laughing Ама вече не го отчитам като проблем.  Wink Ми че той си е същия, не по-добър е отколкото в първия ден, за което и аз имам голяма заслуга.  Wink За младостта и ала-бала не ме греят в момента такива мисли, имам си по-хубави.  Wink
За майка ми - мога да й кажа на нея, че не си е написала домашното и сама си го е направила. Дано не ми се наложи някога да се върна при нея.  Praynig
Без лоши мисли. Очаквах да се посмея още веднъж, но този път беше по-умерена, явно взе да се усещаш.  Peace

# 67
HAPPY_QUEEN  Филма сьм решила да го изгледам така ли иначе от любопитство,благодаря ти за разбирането,на теб и на останалите,които се опитаха чисто човешки да ме разберат,на останалите като Andariel,grenndream  майната ви  Mr. Green и наистина ЩЕ ПОМОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ЗАКЛЮЧАТ ТЕМАТА !!!

# 68
Мда, то моя сексуален проблем е, че мъжът ми постоянно иска да правим секс.  Laughing Ама вече не го отчитам като проблем.  Wink Ми че той си е същия, не по-добър е отколкото в първия ден, за което и аз имам голяма заслуга.  Wink За младостта и ала-бала не ме греят в момента такива мисли, имам си по-хубави.  Wink
За майка ми - мога да й кажа на нея, че не си е написала домашното и сама си го е направила. Дано не ми се наложи някога да се върна при нея.  Praynig
Без лоши мисли. Очаквах да се посмея още веднъж, но този път беше по-умерена, явно взе да се усещаш.  Peace

а, ти ли си тази с темата за повдигането на либидото  Joy Joy
ох, ще ме уморите от смях  Hug

# 69
на останалите като Andariel,grenndream  майната ви  Mr. Green

подобно, май(k)на  Laughing

# 70
  • София
на останалите като Andariel,grenndream  майната ви  Mr. Green

Това се казва да се изакаш на метеното! Определено съм улучила нещата, щом думите ми са предизвикали такава реакция от страна на авторката. Забелязала съм, че най-много се лютят хората на това, което усещат, че е вярно, но не искат да си го признаят!

# 71

а, ти ли си тази с темата за повдигането на либидото  Joy Joy

Aз съм. Просто съм много хубава и все още сравнително млада та моят мъж го удрят хормоните като ме види.  Wink

на останалите като Andariel,grenndream  майната ви  Mr. Green

Това се казва да се изакаш на метеното! Определено съм улучила нещата, щом думите ми са предизвикали такава реакция от страна на авторката. Забелязала съм, че най-много се лютят хората на това, което усещат, че е вярно, но не искат да си го признаят!
Или пък точно обратното - аз най-много се ядосвам на несправедливости. Кой разбрал, кой недоразбрал, дайте само да се плюем и да се бесим!

# 72
И защо още в началото не предупреждавате - моля да пишат само тези, които са на моето мнение.

# 73
И защо още в началото не предупреждавате - моля да пишат само тези, които са на моето мнение.

именно   bouquet

# 74
Абе то не става въпрос за мнение, а за начина, по който ще се изкаже това мнение. Защото едно и също нещо може да се каже и така, че да изглежда съвсем човешки, а може да се каже и като вас - с нападки, обиди и хвърляне на камъни (образно казано).

Общи условия

Активация на акаунт