Барселона 3

• 99 680
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Има машини за билети, така че не би трябвало да имате проблем с купуването им, независимо от часа. Лек път и приятно прекарване!

# 151
Здравейте,
Искам да Ви попитам за Барселона на какви цени ориентировъчно купувате билети.На мен все скъпички ми дава, за който и месец да търся.Например за м.май се интересувам, дават ми цени около 800 лв. за два двупосочни.Попадна ми доста изгоден хотел в Санта Сусана,случайно го открих - за 383 лв. - 7 нощувки  НВ за двойна стая.
http://www.booking.com/hotel/es/riviera-santa-susana.bg.html?sid … cted_currency=BGN

Има и други хотели на добри цени- около 600 лв. , и ако се намерят изгодни билети, почивката излиза наполовина отколкото през агенция.

# 152
  • София
mandy2, нашите билети излязоха 760 лв (2 бр. двупосочни) за края на април - началото на май. По-евтини не можах да намеря колкото и да рових. Лети се с прекачване през Рим на отиване и през Париж на връщане.

# 153
До сега съм гледала май само на wizz, там са директни полетите, но 800 лв.
На Alitalia с 1 прикачване  - в Рим, 700 лв. но кофти часове

# 154
Бяхме в Барселона за Трифон Зарезан да пием сангрия - 72лв двупосочен, с таксите.  Билета е купен октомври. Миналата година ходихме юни - 156лв двупосочен с таксите, без чекиран багаж. Като чета за какви цени се пише... ужас! То май е по-добре с нормална АК.

# 155
Да, и аз затова Ви питам тук на какви цени летите, че съм чела доста изгодни, а не намирам,нито на наскотарифните, нито на редовните.

NautilusPompilius, тези цени без прикачване ли са полетите?

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 11:08 от mandy2

# 156
  • Milano
Aз летях на 11 евро (които после паднаха и на 9) с Раян еър от Бергамо. На вас оба4е проблема ви е Уиз еър, който държи много високи тарифи.

# 157
  • София
Бяхме в Барселона за Трифон Зарезан да пием сангрия - 72лв двупосочен, с таксите.  Билета е купен октомври. Миналата година ходихме юни - 156лв двупосочен с таксите, без чекиран багаж. Като чета за какви цени се пише... ужас! То май е по-добре с нормална АК.

И ние бяхме със същите билети сега за 14ти  Grinning

Благодарности на regina di cuori за препоръчания хотел Acta Antibes, останахме доволни   bouquet

# 158
  • Milano
Илли, радвам се 4е и ти си останала доволна.
А хапнахте ли в онова ресторант4е Кан Ногал ли беше, няколко метра нагоре по улицата?

# 159
Да, и аз затова Ви питам тук на какви цени летите, че съм чела доста изгодни, а не намирам,нито на наскотарифните, нито на редовните.

NautilusPompilius, тези цени без прикачване ли са полетите?

Всичко е с Уиз, без прикачване. С прикачване по-изгоден вариант е до Бергамо и после с Райън,  Изи, Vueling или друга нискотарифна АК. Цените от Милано за март, април са до 35-40Е на посока. Такива цени 600, 800 просто ги забравете, ако не ви се налага спешно и неотложно, разбира се.

# 160
Нашите билети излязоха почти 500 лв. /два двупосочни/ - купени в началото на януари за края на април. Доста ми се вижда, но е удобно, че няма прикачване, а деня на връщане на практика почти целия ти е на разположение.
След като отчетох някои пропуски в пътеводителя Барселона Топ 40, си взех този на NG. Определено е написан по-професионално, с много информация за обектите и с доста предложения. Препоръчвам  Peace Доста ме дразни обаче / и в двата пътеводителя/ това, че картите на са ориентирани със севера нагоре.  Единственото обяснение, което намирам за себе си е, че са искали да поизправят спрямо световните посоки улиците на Ешампле и затова са врътнали картата на 45 градуса  Joy

# 161
Ние летим другата сряда с уиз еър, билетите ни са общо 180 лв. - 2 двупосочни, купени на 01.01. - това с цената е на късмет. Пътеводител не съм взимала, била съм вече в Барселона, по-емблематичните места вече съм посетила, но сега ще водя детето.
Хотелът ни е ситуиран на Пласа Реал, т.е. в самия център, като се върнем, ще дам отзвук.

# 162
Последни дни на промоция за зоо-то
http://www.zoobarcelona.cat/es/ven-al-zoo/promociones/

# 163
Здравейте момичета,
и на мен ми предстои първото посещение на Барселона другата седмица и изчетох вече кво ли не  ooooh!
Можете ли да ми кажете от площад Каталуня с какво да стигна до парка Гюел пред главния вход с възможно най-малко вървене по нагорнище  Simple Smile
И също единия ден съм запланувала да се качим с лифт от пристанището до хълма Монжуик, но нямам много точна информация от къде точно се хваща този лифт, така че някой ако знае да сподели моля!

# 164
  • София
Здравейте момичета,
и на мен ми предстои първото посещение на Барселона другата седмица и изчетох вече кво ли не  ooooh!
Можете ли да ми кажете от площад Каталуня с какво да стигна до парка Гюел пред главния вход с възможно най-малко вървене по нагорнище  Simple Smile
И също единия ден съм запланувала да се качим с лифт от пристанището до хълма Монжуик, но нямам много точна информация от къде точно се хваща този лифт, така че някой ако знае да сподели моля!
За парка Гуел ползвахме hop on hop off автобус: http://www.bcn.travel/tours/barcelona-hop-on-hop-off-bus-turisti … bUCFQK-zAodzkgAfA, тъй като имахме билети за два дни.
Ето как се стига с метрото:

Ето и цялата карта на метрото:
. Това е зелената линия и тя може да се вземе от площад Каталуня.
За лифта: той се движи между един хотел на Монжуик/ Miramar/ и пристанището. Може да се хване от хотела или от пристанището. Има и друг лифт на самия Монжуик.

Общи условия

Активация на акаунт