Барселона 3

• 99 653
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Да се включа и аз в темата-ние си взехме квартира -има много сайтове -виж този

https://www.airbnb.com/
ИЛИ ТОЗИ:
http://www.housetrip.com/en/barcelona?variant=257&utm_medium … rkCFY_KtAodejMAmA

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАК ДА СЕ ПРИДВИЖА ОТ ЕЛ ПРАТ ДО БАРСЕЛОНЕТА ЧЕ НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ТРАНСПОРТ ДО БАРСЕЛОНЕТА С АВТОБУС?

# 361
Моля ви наистина полетът е след седмица ,а аз не намирам автобусна линия до Барселонета?

# 362
  • след Околовръстното
Има директен влак от летището до барселонета R10.
http://mappery.com/map-of/Barcelona-Metro-Map

# 363
Здравейте, момичета. Случайно попаднах на темата и ме върнахте 1 месец назад в приятни спомени Simple Smile Бяхме там на меден месец Simple Smile Виждам, че повечето много се плашат от джебчии. Има ги, но от вас си зависи колко сте внимателни и как се грижите за личните си вещи. В метрото е добре да сте по-предпазливи и да си държите чантата.  Нас  за радост не са ни обирали, но бяхме свидетели до Sagrada Familia как една жена изпищя... Мога да кажа, че за 8 дни обиколихме почти всички забележителности в Барселона и сме били и в доста отдалечени квартали и не ни се случи нищо опасно или неприятно. Градът е космополитен и там има от всичко по много.

# 364

PraynigМНОГО БЛАГОДАРЯ!!!!!

# 365

Иренка  ,а този влак от кой точно терминал е на летището,дали знаеш?Ние сме на терминал 2.Извинявам се за многото въпроси ,но дали се чака много -може би и той е на 30 минути  и цената дали е 2 EUR като за градския транспорт?Просто сме малко неподготвени...На нас ни казаха други варианти за придвижване с няколко спирки,което определено не е много удачен вариант с деца и куфари....Ще съм ти много благодарна ,ако знаеш нещо по въпроса и споделиш baby_neutral Simple Smile

# 366
  • след Околовръстното
На терминал 2 има табелки, които упътват към влака.
Ходи се пеша през топла връзка над шосето.
Влакът е единствен, демек не можеш да се качиш на друго.
Може би са през половин час, билета е като за обществения транспорт.

# 367
Момичета здравейте. Имам въпрос към вас. През ноември с кораб ще слизаме в Барселона само за 5 часа. Има корабна екскурзия за 49 евро на човек която включва Sagrada familia, park Guell,Casa Mila. Друга екскурзия включва  Sagrada familia, park Guell, Bario Gotico, Santa Eularia. Коя от двете екскурзии ще ми препоръчате? Лошото е, че втората не включва Casa Mila...
 Друго си мисля ако решим да обикаляме сами, какво трябва да вземем от пристанището до центъра на града? Има ли спирка на сититур автобуси например на пристанището? Кои от известните забележителности и за колко часа могат да се обиколят със сититур? Ако някой може да ми покаже сайт или карта на линията сититур за да се ориентирам ще съм благодарна. Всички ме съветват да си обикаляме сами и да не вземаме от корабните екскурзии, че са по-скъпи и не се обикаля всичко с тях, но аз искам да съм сигурна,че ще се справим сами за тези 5 часа и ще видим по-интересните места в Барселона....

# 368
Момичета здравейте. Имам въпрос към вас. През ноември с кораб ще слизаме в Барселона само за 5 часа. Има корабна екскурзия за 49 евро на човек която включва Sagrada familia, park Guell,Casa Mila. Друга екскурзия включва  Sagrada familia, park Guell, Bario Gotico, Santa Eularia. Коя от двете екскурзии ще ми препоръчате? Лошото е, че втората не включва Casa Mila...
 Друго си мисля ако решим да обикаляме сами, какво трябва да вземем от пристанището до центъра на града? Има ли спирка на сититур автобуси например на пристанището? Кои от известните забележителности и за колко часа могат да се обиколят със сититур? Ако някой може да ми покаже сайт или карта на линията сититур за да се ориентирам ще съм благодарна. Всички ме съветват да си обикаляме сами и да не вземаме от корабните екскурзии, че са по-скъпи и не се обикаля всичко с тях, но аз искам да съм сигурна,че ще се справим сами за тези 5 часа и ще видим по-интересните места в Барселона....

Ние сме били за 8 дни преди близо 2 години  и пак не ни стигна -за 5 часа трябва да е голямо препускане,но все пак  при добра организация ще видите основните неща...Според мен изберете вторият вариант -в Бари Готик е задължително да се насладите бавно,а Каза Мила ще я видите със сигурност от буса ,защото почти  всички автобуси се движат само по този маршрут...от друга страна ако стигнете до Ла Падрера можете спокойно пеша да се придвижите сами до Бари готик  и да се насладите на Ла Рамбла.Това е от мен Wink-някой друг да помага за линията и сайта на сититур-аз лично силно го препоръчвам!

# 369

Иренка,сърдечно ти благодаря!Ние сме били в Барселона преди известно време , но тогава ни взеха от летището с кола и всичко беше организирано ...Просто  сега проучвам вариантите ,че всеки казва различни начини ,но този с R10 НАИСТИНА МИ СЕ ВИЖДА най-лесен!Иначе ако някой го интересуват забележителности в града -мога да помагам : Wink

# 370

Иренка,сърдечно ти благодаря!Ние сме били в Барселона преди известно време , но тогава ни взеха от летището с кола и всичко беше организирано ...Просто  сега проучвам вариантите ,че всеки казва различни начини ,но този с R10 НАИСТИНА МИ СЕ ВИЖДА най-лесен!Иначе ако някой го интересуват забележителности в града -мога да помагам : Wink

САМО ДА ПИТАМ-ФОНТАНИТЕ ПРЕЗ ОКТОМВРИ С КАКВО РАБОТНО ВРЕМЕ СА,ЧЕ НЕЩО ИМ ЗАГУБИХ САЙТА?ДАНО НЕ СА В РЕМОНТ! Wink

# 371
Лунна пътечке-препоръчвам ти такси от кея до площада пред Търговския център-там има спирка на автобусите хоп-он,хоп оф.Ползвахме ето този: първо по червената линия и сменихме ссъс синята за да видим Саграда фамилия,после отнотново червената до пристанището и такси до кораба.Едната линия е около час и половина ако не слизате да разглеждате,така че за 5 часа може да се кръстоса града ,но без разходки пеш.

# 372
Sause baus, мерси за инфото. Само да те питам сменянето на двете линии на тези автобуси с един билет ли е? Въобще ако си спомняш колко ви излезе на човек общо с таксито и цената на сититура? Питам за да сравня с цената на организираната от кораба екскурзия... Ако вземем такава няма да ме притеснява времето,  дали ще успеем да се върнем на време на кораба... Това такси още от кея до кораба ли го вземате и всъщност колко километра са до спирката от където сте взели сититура? Притеснява ме дали ще се ориентираме веднага и дали ще има свободни таксита... Все пак много хора от кораба може би ще решат и те сами да разгледат Барселона.... Знам ли... newsm78 Rolling Eyes

# 373
lunna pateka-инфото ми  от този месец-има предостатъчно таксита пред кораба,стоят и чакат.За по изгодно се качват по 4 души и е 10 евро до Световният Търговски център-той се вижда ,но пеш се губят сили и време.На дневната програма от кораба пише,че имат шатъл  май 9 евро до същото мясно,но е записано палаца Колон-дано правилно съм написала ,но е същото място.Младежи стоят и канят за хоп он...автобусите -дават ,карти и слушалки-няма начин да се объркате-казват и къде са връзките-поне 3 общи спирки-Готически квартал,площад Каталуния,каза Батило,Ла Педрета.Още като слезнахме в морската гара или както там се нарича сградата,през коятосе минава имаша брошурки -за двете фирми с такива автобуси-сините с окото са по-оптимални като маршрут.Докато стигнете до тяхната спирка може да решите коя фирма да изберете.Раздават и подробни брошури с карта и инфо за времетраенето между спирките-така,че само приятно изкарване да пожелая Hug и да добавя,че един ден не стига за Барселона-но с това предложение ще ви се ослади. Hug

# 374
Sause baus!
мерси отново, зная един ден е много малко и недостатъ4но, но това е за сега, дай боже живот и здраве да се върнем пак за по-дълго там.... Mr. Green
Ина4е по-добре да вземем шатъл за по-евтино, само двама сме и таксито е по-скъпо май.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт