У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (17-та тема)

• 21 968
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
Лети то, а онуй мирише.  Twisted Evil

Тук май забравих да се оплача от I Am Legend.  Tired Цели 90 пропиляни минути, които никой няма да ми върне...

# 556
  • Ænima/Albuquerque
Тук май забравих да се оплача от I Am Legend.  Tired Цели 90 пропиляни минути, които никой няма да ми върне...

Тру.

Топъл? Как топъл? Хич не е.  Mr. Green

Тъй ми, труп на една седмица вече.  hahaha

А, кАжи ѝ.  hahaha

# 557
  • В Космоса
Лети то, а онуй мирише.  Twisted Evil

Грубиянка! Ни мирише, пък!  Crossing Arms

# 558
Дедфейс, кой Inside (не го намерих Simple Smile) и защо, много ли е зле?

Аз започнах Колекционерът, но не го догледах, днес, ако успея. Много е гаден нещо, и той има еб...и гадните очи, из под маската - направо едни от-най ужасните, които съм гледала.

# 559
Мирише, мирише. На излъганите ми надежди.  hahaha

# 560
# 561
  • Berlin
А, що така? Simple Smile На мен много ми хареса за времето си, а естествено почти ревах за Уил Смит. Simple Smile

# 562
А, що така? Simple Smile На мен много ми хареса за времето си, а естествено почти ревах за Уил Смит. Simple Smile

О, когато аз го гелдах също ми беше харесал. Забравила съм края  Rolling Eyes (някой в скрит текст ще ми го припомни ли)
Аз съм писала, но да си кажа - много ме кефя разни пусти, изоставени градове - градове -призраци. Затова харесах и Чернобилските дневници, затова и Сайлънт хил и ако знете още някой такъв метнете го да му се насладя.

# 563
Скрит текст:
Умря за да защити ваксината, самовзриви се.

Твърде героичен ми дойде, Абс, ама твърде твърде.  Laughing Но пък засега е единственият, който е дал "научно" обяснение на зомбитата. Mr. Green

# 564
  • Ænima/Albuquerque
Той тоз филм имал и алтернативен финал, дълъг още полвин час.
Ма

Скрит текст:
пак умирал, де, още по-тъпо.

Mr. Green

# 565
Благодаря  Hug

Изгледах    The Collector - малко брутален ми дойде. Гледах сега продължението и видях, че убиецът го играе друг актьор - малко тъпо, според мен.

# 566
Появи се кратък рекламен спот на екранизацията по романа "Z-та световна война" с Брад Пит:

baby_neutral

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 00:04 от Авраам

# 567
Гледах The Killing Gene - не знам каква да напиша. Подтисна ме, доста мрачен филм. Края е най-доброто от филма.
Участва Melissa George - не мога да я гледам тази актриса, вечно и стои отворена устата, като на идиот.

# 568
Дедфейс, кой Inside (не го намерих Simple Smile) и защо, много ли е зле?
Аха. Ето този.

*

http://www.imdb.com/title/tt0199626/
In the Cut (2003)

Цитат
Following the gruesome murder of a young woman in her neighborhood, a self-determined woman living in New York City--as if to test the limits of her own safety--propels herself into an impossibly risky sexual liaison. Soon she grows increasingly wary about the motives of every man with whom she has contact--and about her own.
Еротика, отрязани глави и разчленяване с кънки за лед... Нямаше как да не ми хареса. 7/10

# 569
Аз попълвах пропуски с Rеd Dragon. Хареса ми, нищо изключително (няма и как след МЪлчанието), но хубав. "Ханибал" да го гледам ли?

Сега мисля да разнообразя с Dawn of the Dead, пък да видим. Днес ми е хорър-ден, ще гледам до дупка.

Общи условия

Активация на акаунт