У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (17-та тема)

• 21 936
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • В Космоса
И аз ще се възползвам от списъка. Peace  Hug Гледала съм "The Mothman Prophecies",  "Dragonfly" и ми харесват много. Heart Eyes "Darkness Falls" наскоро го гледах, но явно не ме е впечатлил, защото не си спомням за какво идеше реч. Crazy

# 631

http://store.picbg.net/pubpic/D7/88/2625067fcd0cd788.png

Ей сега го изгледах, нищо че историята е банална, за обсебени от дявола.

И репликите между майка и дъщеря бяха много странни...  #Crazy

Също не бях гледала до сега полтъргайст да се гони с екзорсизъм ...

# 632
Как бе, и в "28 дни" беха бързи, и в "Аз съм легенда"Mr. Green
Забравила съм Дните, обаче в Легендата зомбита ли бяха?
 За мен някакви неопределени гадове бяха - нали само нощем излизаха  Crazy

А бебче зомбинце виждала ли си  Mr. Green - чак сладко го бяха направили. Иначе филма не струва. Честно.
Бебе-зомби има в доста филми, като се започне с Braindead / Dead Alive (1992) на Питър Джаксън (много любим  Mr. Green ) и се стигне до Cockneys vs Zombies (2012).
Бързите зомбита се появяват още през 80-те, такива са например в The Return of the Living Dead (1985) и в Re-Animator (1985), макар и да не могат да се мерят със свръхбързите зомбита в съвременни филми като 28 Days Later (2002) и римейка на Dawn of the Dead. Всъщност, първото бързо зомби е рожба пак на Ромеро, въпреки че именно той налага представата за бавни зомбита - такова е зомбито в началната сцена на Night of the Living Dead (1968), което напада жената на гробището и после я гони до колата й  Wink
А "зомбитата" в "Аз съм легенда" са вампири, а не зомбита. Просто Ричард Матисън решава да пренапише мита за вампирите и създава нов вид вампири, които напомнят повече на днешните зомбита, отколкото на класическата представа за вампири. И именно неговите вампири вдъхновяват Ромеро да заснеме Night of the Living Dead, с който поставя началото на модерните, гладни за плът зомбита.

# 633
Много интересно, Дедфейс, мерси. Тъпи ми бяха изродите в Легендата и това си е.

Сам, много сладко бебе, да го цункаш.  Mr. Green Мисля да гледам и оригинала, но да мине малко време. Междувременно гледнах и Shaun of the Dead, мисля, че вече съм готова за Кокнитата.  hahaha

# 634
Сам, много сладко бебе, да го цункаш.  Mr. Green
О, благодаря - ще откажа  Mr. Green

Ти гледала ли си Зората?

Сарк, казах ти аз ще са други гадовете в Легендата - мен между другото ми бяха доста страшни. Особено в тъмното като стояха на групички  Sick

# 635
На мен любимите ми филми със зомбита са "28 дни по-късно" и "28 седмици по-късно". Приятно ми е да ги гледам,атмосферата е много мрачна и тегава. Особено в първата част. Там участва и любимецът ми Килиън..  "Зората на мъртвите" също ме изкефи. Имаше си своите хубави моменти филмчето. Като цяло съм фен на зомбитата. Видях,че коментирате и "Аз съм легенда". Него трябва да си го припомня. Отдавна го гледах но помня,че не беше зле. Помня само кучето Grinning което беше страхотно!

# 636
  • Ænima/Albuquerque
Сарк, казах ти аз ще са други гадовете в Легендата - мен между другото ми бяха доста страшни. Особено в тъмното като стояха на групички  Sick

Дре'е ми! Майк Патън ги озвучава!  Crossing Arms

И по темата.

# 637
Сам, много сладко бебе, да го цункаш.  Mr. Green
О, благодаря - ще откажа  Mr. Green

Ти гледала ли си Зората?

Гледах, ами, преди няколко страници разказвах за бързите зомбита.  Laughing

Дре'е ми! Майк Патън ги озвучава!  Crossing Arms

А стига бе, верно?

# 638
  • Ænima/Albuquerque
Вернооо.   Twisted Evil

# 639
Баси пича.  hahaha А основното дразнещо в тях беше, че адски им личеше колко са компютърни.

# 640
  • Ænima/Albuquerque
'Но'о, особено кат се раззяеха.  Mr. Green

# 641
Много големи усти, много.  Crossing Arms

# 642
  • В Космоса
Последните зомбита, които гледах бяха тези на REC 3 (срам за поредицата) и там много се кефех на чичото. Умирах от смях, баси якото шишкаво зомби беше. Joy Joy Joy

# 643
  • Berlin
Ами глухият дядка обра точките.  Grinning Но наистина много зле беше тази част.

# 644
като ви слушам, мисля да не си развалям възторга от първия филм и да пропусна продълженията.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт