У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (17-та тема)

• 21 938
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
коя е първата част Confused

Първата част е "The Haunting In Connecticut"  
http://www.imdb.com/title/tt0492044/

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 13:47 от Анонимен

# 616
  • София
Абе знаех си, че има нещо и не трябва да го свалям  Laughing
Но поне ще изгледам първата част, а която не знаех! Мерси че сподели.
 Hug

# 617
Няма за какво. Wink После да споделиш дали ти е харесала първата част. Simple Smile

# 618
Всяка част си е интересна по своему. Мен пък ме изкефи втората.

# 619
http://bt.wrzru.com/details.php?id=97634

ОБЛАДАВАНЕТО В КЪНЕКТИКЪТ 2 - ПРИЗРАЦИТЕ НА ДЖОРДЖИЯ
The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia

Не знам дали сте го поствали.  Peace

Скоро му се чудих, но реших, че няма да го тегля ... нещо се отказах.
Но ако имате отзиви - свиркайте как е.

Преди малко гледах въпросния филм. Не съм доволна. Имах големи очаквания,пък и първата част ми е много любима. Актьорската игра е слаба,самите артисти освен,че са неизвестни са и доста дразнещи. Не успя да ме стресне,да ме накара да подскоча поне веднъж този филм. Но пък проблема може и да е в мен. Вече почти нищо не ми харесва. Thinking
На мен по-скоро ми хареса. Не е толкова въздействащ като The Haunting in Connecticut (2009), но е добре направен и има няколко наистина готини сцени (например "шиенето" в караваната). А и не съм съгласен, че актьорската игра е слаба. Не всички си играят блестящо ролите, но момиченцето определено е на ниво. Аз му давам 6/10

# 620
Момиченцето наистина игра супер. Сестрата ме издразни с тия погледи.

В караваната си помислих че наистина я зашиха. Па то...  Mr. Green

# 621
За момиченцето и аз съм съгласна.Не мога да отрека,че игра наистина добре. Но бащата и сестрата си бяха зле..особено бащата.Хубавец,ама слаб актьор. Rolling Eyes

# 622
Гледах Dawn of the dead- и така...за първи път виждам бързи зомбита, бременно зомби и бебе зомби - друго всичко сме го виждали вече.

sexy_brunette, препоръчай нещо - мисля, че филмите, които съм гледала по твои препоръки всичките са ми харесвали Simple Smile
Но да не е нещо много брутално, че Колекционерът и онзи с гените май ми дойдоха в повече.

# 623
  • Ænima/Albuquerque
Как бе, и в "28 дни" беха бързи, и в "Аз съм легенда"Mr. Green

# 624
Как бе, и в "28 дни" беха бързи, и в "Аз съм легенда"Mr. Green
Забравила съм Дните, обаче в Легендата зомбита ли бяха?
 За мен някакви неопределени гадове бяха - нали само нощем излизаха  Crazy

А бебче зомбинце виждала ли си  Mr. Green - чак сладко го бяха направили. Иначе филма не струва. Честно.

# 625
  • София
А бебче зомбинце виждала ли си  Mr. Green - чак сладко го бяха направили.

Ма ще ме уморите бееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo !
Това е най-яката реклама за очевидно слаб филм, който ме навихте да гледам  hahaha !

# 626
  • Ænima/Albuquerque
Забравила съм Дните, обаче в Легендата зомбита ли бяха?
За мен някакви неопределени гадове бяха - нали само нощем излизаха

А, зомбита, зомбита си бяха.  hahaha

Бебе зомби мисля, че съм виждала, ма не помня къде...  Thinking

# 627

sexy_brunette, препоръчай нещо - мисля, че филмите, които съм гледала по твои препоръки всичките са ми харесвали Simple Smile
Но да не е нещо много брутално, че Колекционерът и онзи с гените май ми дойдоха в повече.
[/quote]

Самсара,благодаря за оценката! Simple Smile Честно казано не знам какво да препоръчам..ти си гледала доста филми и вероятно няма да уцеля. Но все пак бих препоръчала "The Mothman Prophecies", "Dead Silence", "Darkness Falls",  "The Breed",  "Dragonfly",  "Long Time Dead", "Cold Prey", "Prey", "Dr.Terror's House of Horrors".

За тези се сетих в момента. На мен ми допадат,даже скоро пак ги гледах. Ако ми хрумне още някой ще го споделя. Wink Последното филмче е ретро,но пък е готино.

# 628
А бебче зомбинце виждала ли си  Mr. Green - чак сладко го бяха направили.

Ма ще ме уморите бееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo !
Това е най-яката реклама за очевидно слаб филм, който ме навихте да гледам  hahaha !

Кали мило  Hug, недей - че после ще ме подпукаш защо си гледала филм два часа за една минута бебе, пък било  и сладко зомби  Sunglasses

Самсара,благодаря за оценката! Simple Smile Честно казано не знам какво да препоръчам..ти си гледала доста филми и вероятно няма да уцеля. Но все пак бих препоръчала "The Mothman Prophecies", "Dead Silence", "Darkness Falls",  "The Breed",  "Dragonfly",  "Long Time Dead", "Cold Prey", "Prey", "Dr.Terror's House of Horrors".

За тези се сетих в момента. На мен ми допадат,даже скоро пак ги гледах. Ако ми хрумне още някой ще го споделя. Wink Последното филмче е ретро,но пък е готино.

Благодаря  Hug
Болднах тези, които съм гледала. Gоld prey и аз съм го препоръчвала, добър е. И трите части  Peace

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 22:58 от Самсара

# 629
Няма за какво. Hug  Дано ти харесат тези които не си гледала! После непременно да споделиш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт