У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (17-та тема)

• 21 986
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
  • В Космоса
Аз почнах "Нощна стража". Със смесени чувства съм. Хем ми е интересно за какво иде реч, че е някак нестандартно, хем малко плосковато ми иде. Confused

# 571
  • София
Аз попълвах пропуски с Rеd Dragon. Хареса ми, нищо изключително (няма и как след МЪлчанието), но хубав. "Ханибал" да го гледам ли?

На мен "Ханибал" не ми хареса, защото бях чела първо книгата (изключително силна!) и сигурно затова се разочаровах.
Може да си го припомня, за да видя сега (след доста време) как ще го приема  Thinking .

# 572
Мерси, Кали Мей. Аз нито една книга не съм чела от поредицата.  Thinking

Аз почнах "Нощна стража". Със смесени чувства съм. Хем ми е интересно за какво иде реч, че е някак нестандартно, хем малко плосковато ми иде. Confused

В какъв смисъл плосковато? Детско-приказно или друго?  Grinning

# 573
Мерси, Кали Мей. Аз нито една книга не съм чела от поредицата.  Thinking

В какъв смисъл плосковато? Детско-приказно или друго?  Grinning

На мен ми иде плосковато в смисъл на детско. Затова започнах Дневната и още не съм я довършила.

# 574
  • В Космоса
Миии... да, може и като детско да го приемем. Мхм.

# 575
http://www.imdb.com/title/tt0484090/ не знам дали е обсъждан, на мен ми хареса  Peace

# 576
  • София
Мерси, Кали Мей. Аз нито една книга не съм чела от поредицата.  Thinking

Пуц, с "Ханибал" няма да сбъркаш - страшна книга  Crazy !
Ето едно "невинно" цитатче  Mr. Green :

Скрит текст:
— Лаура, ако мога да я наричам Лаура, сигурно използва много хубав крем за ръце вечер, господине. Разкошен. Първо хладен, после топъл. Аромат на портокалови цветове. Лаура. Портокал. Мммммм. Не съм хапвал нищо цял ден. Всъщност черният дроб и бъбреците стават за вечеря веднага… още тази вечер… Останалото месо обаче ще трябва да виси седмица при сегашното хладно време. Не четох прогнозата, а вие? Приемам, че това означава „не“. Ако ми кажете това, което искам да знам, комендаторе, нямам нищо против да си тръгна, без да се нахраня. Госпожа Паци ще остане невредима. Ще ви задам въпроса и след това ще видим. Можете да ми се доверите, макар че ще ви е трудно да го направите, познавайки себе си.

# 577
  • Ænima/Albuquerque
Уф, "Ханибал" така и е можах да я намеря да си я купя.  Crossing Arms
Мен сичките филми си ме кефят.  Heart Eyes

Ето едно "невинно" цитатче  Mr. Green :

Скрит текст:
— Лаура, ако мога да я наричам Лаура, сигурно използва много хубав крем за ръце вечер, господине. Разкошен. Първо хладен, после топъл. Аромат на портокалови цветове. Лаура. Портокал. Мммммм. Не съм хапвал нищо цял ден. Всъщност черният дроб и бъбреците стават за вечеря веднага… още тази вечер… Останалото месо обаче ще трябва да виси седмица при сегашното хладно време. Не четох прогнозата, а вие? Приемам, че това означава „не“. Ако ми кажете това, което искам да знам, комендаторе, нямам нищо против да си тръгна, без да се нахраня. Госпожа Паци ще остане невредима. Ще ви задам въпроса и след това ще видим. Можете да ми се доверите, макар че ще ви е трудно да го направите, познавайки себе си.

Навън или вътре, инспектор Паци?  Twisted Evil

Гледах "Арбитраж" и съм доволна. Изумително е, колко е безличен този Ричърд Гиър, малко на сурикатче мяза с тея зъбченца. hahaha
А Сюзън Сарандън е разкошна, язък за малкото ѝ екранно време.

Да изразя радостта си от факта, че

Скрит текст:
Летисия Каста умира,

щото ми е много противнярска.  Mr. Green

# 578
  • София
Навън или вътре, инспектор Паци?  Twisted Evil

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дааааа!
Отивам да го тегля, то се е видяло, че ще се гледа тая вечер  Laughing !

Сарки, книгата в Читанка.

# 579
  • Ænima/Albuquerque
Мерси, ама не ща електронно издание. Имам всичките, без нея.  Tired

Пуснах "Алекс Крос", дотук добре, да видим. Само дето некви неизвестни го играят. Crossing Arms

A e т'ва може да ме убие!

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 18:33 от Sarcasm™

# 580
Мто хубаво, ама къде да я търся.  Confused И "Зората" беше готин - по-лошо от нормално зомби е бързото зомби. Егати. Малко са другите проблеми, ми и тичат като изтребители.

# 581
  • Ænima/Albuquerque
Бахти, колко добре започна тоя филм, колко зле стана!  ooooh!
Супер скапана актьорска игра, язък за Жан Рено и Джанкарло Еспозито.  Crossing Arms

# 582
Kiss the Girls - http://www.imdb.com/title/tt0119468/?ref_=sr_1
Старичък е, не бях го гледала! 

# 583
Препоръчвам Sanctum - за мен си е истински ужас, защото изпивам страх от много и дълбока вода и от тесни пространства.
Филмът е много интересен, държи в напрежение и даже ме разплака.

Ужасен е  #Shocked Напомни ми на друг , много любим филм - "Вертикална граница" . Мерси за предложението , Самсара   Peace

# 584
  • Варна/Лондон
Днес беше последният, четвърти път да си пусна ''Алекс Крос'' и да ми стане ясно, че тоя филм просто няма как да го довърша. Тоя шишкав супер детектив, с тая лоша игра, с...ох, абе толкова наивен и  изкуствен филм не бях се мъчила да гледам скоро.

Общи условия

Активация на акаунт