ПЪРВОКЛАСНИЦИ - Тема 15

• 48 178
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Първите три задачи са с по три точки.
4 и 5- с по пет точки
6-"Скандалният жираф"-5, но не е ясно как ще се точкува newsm78
7-5
8,9- с по 7

10-15 точки,т.е.
58 точки- максимум.

Гледам, в някои градове има деца с по 58 точки, което означава, че независимо от решението на жирафа в така зададеното грешно условие, са дали максималния брой точки.Сега, любопитно ми е за кое погрешно изчисление/ защото няма как деца от първи клас да знаят за отрицателните числа и да запишат верен отговор -2/се дават макс. брой точки?

# 691
  • Ямбол
И на нас класната ни се обади, а на нея учителката, която отговаря за организацията на състезанието. Питах я за жирафа, още не знае как се точкува, но днес се надява да научи подробности.

# 692
Успешна седмица!

D_e_s_i_t_o, изключително съм доволна от калъфа на Derwent! Peace Имахме и на Milan един много голям несесер, но отдавна го подарих, този ни е перфектен, здрав, качествен, удобен, не заема място, а побира много, лесен за ползване! Всичко събира - и лепило, ножичка, острилка, гума, линийка..

Светкавица, четох и аз в другата тема, че в някои градове за жирафа са давани максимални точки, заради сгрешеното условие, стига детето въобще да е писало нещо. Но защо не са го направили за всички градове.. или въобще да не се смята тази задача.. По даденото точкуване дъщеря ми би трябвало да има точки за вярно създадена и решена задача.

# 693
  • Mediterraneo
Не знам как се смятат максималните точки, но при нас в класирането имаше две деца с по 60! Моята е с 55, много съм доволна от представянето й!

# 694
Успешна седмица и от мен! Simple Smile

Да ви попитам някой дали дава такива витамини:
Допелхерц® актив ОМЕГА 3 за ДЕЦА + Витамини A+D+C+Е  ? Доволен ли е ?

А по принцип нещо за концентрация давате ли?

# 695
Има ли вече резултати от Бургас за КМС?

# 696
  • Ямбол
Не давам никакви химии на децата си, освен, ако лекар не е изписал като добавка към АБ.
Орехи и мед вършат чудесна работа.

# 697
Има ли вече резултати от Бургас за КМС?
  на сайта на училището няма-другаде не знам къде излизат Thinking

За витамините-аз давам само вит. С - едно немско, защото нашите май не са никакво витамин С Peace

# 698
  • Бургас
Деси,какво е това немско вит.С,или да питам в аптека?

# 699
Резултати от състезанието "Аз рисувам"!
http://sbnu.org/results.php

Поздравления за всички малки художници!

# 700
Резултати от състезанието "Аз рисувам"!
http://sbnu.org/results.php

Поздравления за всички малки художници!

Някой знае ли кой оценява работите в това състезание и какви са критериите?

# 701
Не давам никакви химии на децата си, освен, ако лекар не е изписал като добавка към АБ.
Орехи и мед вършат чудесна работа.

и аз не давам, но се виждам в чудо с неговата разсеяност Tired
а да яде мед и орехи - мисия невъзможна..... / веднъж насила изяде 1 ч.л. мед - повърна /

# 702
Не знам как се смятат максималните точки, но при нас в класирането имаше две деца с по 60! Моята е с 55, много съм доволна от представянето й!

За кой град става въпрос?
Аз отначало реших, че е за Русе и дори питах в темата за турнирите как могат да се получат в първи клас 60т., след като по регламент максимално са 58.Оказа се, че съм видяла резултати за шести клас Embarassed

Но не разбирам как може в първи клас да се получи резултат 60, при дадения регламент?

Тарталета, поздравления, това е чудесен резултат!

# 703
  • у дома
На състезанието по рисуване сме с максималните 50 точки  Party

# 704
аз отново не знам какво да кажа за нашето училище  #2gunfire ето имало и състезание по рисуване. то само името е състезание явно, важното е че има деца , които обичат да рисуват и се кефят но..........нищо никой не е казал в училище. е уж сме в клас с рисуване. ама може ли такова нещо, още в понеделник ще говоря с директорката. вие откъде разбрахте за това състезание и къде се провежда  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт