Къде се изкупуват гоблени?

• 21 733
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте мили мамчета  newsm03
Обръщам се към вас защото чета вашите коментари за какви ли не въпроси и мнения които ме интересуват и мен.Сега обаче имам един въпрос към вас и ако можете да ми помогнете или да ме насочите ще съм ви много благодарна.Имам хоби което ми харесва и ми доставя удоволствие но ми се иска да допринеса за семейния бюджет.Изработвам гоблени за себе,учила съм се от майка ми която шие от малка и така започнах и аз Много ще съм ви благодарна ако ме насочите към реална фирма която наистина изкупува гоблени (защото на пазара има доста мошеници).Много ви благодаря предварително  newsm03

# 1
  • Cyprus, Пловдив
До този момент, за съжаление и ние сме попадали само на мошеници  Sad

# 2
Здравейте и от мен - вчера попитах в едно магазинче, където продаваха гоблени, къде ги изкупуват - предположих, че може да имат подобна информация, а жената, която продаваше категорично ми каза, че в България никъде никой не изкупува, има само измамници, които предлагат лъжливо ниски цени за тези толкова прекрасни творенич  Cry

# 3
Аз продадох преди година 2 гоблени на една жена по обява с наложен платеж нямах си и на идея по колко се изкупуват.Не бяха много големи средни но не и много малки не си спомням колко точно квадратчета бяха,беше едно момиче с залез и Мадоната,и двата ми ги взе за 80 лв.  ooooh! Но като опре ножа до кокала както се казва  Sad нямах работа от доста врем и бях доволна на всякакви пари  Cry по късно се сетих да и проверя номера и се оказа че е пуснала гоблените ми в интернет за продажба един за по 100 и ... чувството е много неприятно вие можете да ме разберете защото знаете колко труд и любов влагаш в един гоблен поне аз съм така.Надявам се че все от някъде ще излезе някоя истинска фирма (по вероятно чуждестранна) която е реална.

Общи условия

Активация на акаунт