Какво е феминизъм?

• 14 238
  • 249
  •   1
Отговори
Феминизм е идеята жената да профитира от силовите структури на държавната власт. А мъжа да му се възложи ролята на роб, за величието на жената на децета си и на държавата си.

Заради това има и особен език между жените. Те казват аз му родих ! дете.
И така той ми е длъжен роб.

Модерния хитлер е феминизма облечен в орвелски приказки.

Държавната жена, неспособна да живее самостоятелно е новия хитлер и новото робство за мъжа. Жените търсят и професии които да им правят кеф независимо дали ще могат да се издържат от тях, нали имат за издръжката своя роб мъжа. жените учат журналистика култура и прочие.. Независимо дали някой ще им плаща заплата.

Мъжете учат това което се заплаща.

Жени които си изкарват парите сами искат и те да са в предимство в системата държава и изискват да им се предоставят повече високо платени позиции без да се борят за тях. друг вид феминизм.

Мъжете в системата държава са от всякаде набутани. и жените знаят как да профитират от тази ситуация и да не позволят да има дискусия по тези въпроси.

Оригиналната тема:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?f=10&t=21493

# 1
Научих нова бг дума - профитират...

# 2
Е с това изказване вече почти ме убеди, че си баннатия потребител Хищник.

# 3
Абе, ти български не знаеш ли? Какъв е този руско-английски бълвоч?

# 4
Научих нова бг дума - профитират...
Има ли адекватна дума на български - имат келепир, изгода?

# 5
А какво е мъжизъм?

# 6
Абе, ти български не знаеш ли? Какъв е този руско-английски бълвоч?

Само съм цитирал текста (копи&пейст) от горепосочения форум.

# 7
Да, изгода, интерес, дори бенефит са по-добре...  Peace

# 8
Патриархат, сексизъм, мъжизъм е идеята мъжът да профитира от силовите структури на държавната власт. А на жената да и се възложи ролята на роб, за величието на мъжа на децета си и на държавата си.

Заради това има и особен език между мъжете. Те казват аз "и направих" дете.
И така тя му е длъжен роб.

Модерния хитлер е патриархата облечен в орвелски приказки.

Държавният мъж, неспособен да живее самостоятелно е новия хитлер и новото робство за жената. Мъжете търсят и професии които да им правят кеф независимо дали ще могат да се издържат от тях, нали имат за издръжката своя роб жена.

Мъжете които си изкарват парите сами искат и те да са в предимство в системата държава и изискват да им се предоставят повече високо платени позиции без да се борят за тях. друг вид сексизъм.

Жените в системата държава са от всякаде набутани. и мъжете знаят как да профитират от тази ситуация и да не позволят да има дискусия по тези въпроси.

# 9
Да, изгода, интерес, дори бенефит са по-добре...  Peace

Само че "изгода", "интерес" нямат глаголи.

# 10
Само съм цитирал текста (копи&пейст) от горепосочения форум.

Благодаря.
А можеш ли да мислиш с главата си, а не с мишката?  Thinking

# 11
Бенти, като изключим мен и още няколко жени, повечето жени в бг си гледат сами децата, а мъжете в бг като цяло яко се феминизират, да ти кажа. Wink

# 12
Основата му е, че жената е човек. Който има право да се научи да чете, да смята, да има достъп до всичко, до което има и мъжа. Да се омъжи по собствено желание, а не да бъде продадена като стока, да има право да участва в решенията къде да живее, колко деца има, как да бъдат възпитавани и т.н. Да има еднакви права и задължения в държавата (убиване с камъни, заравяни живи и т.н., знаете историите в страните, в които не е така).
И т.н., и т.н.
Всичко останало са празни приказки на хора, които се чудят как да се подиграят със сериозни въпроси, които засягат много човешки животи.

# 13
  • София
бенти очаква да прочете колко е лошо жена да е феминистка.  Laughing А не, че е хубаво жените да можем да мислим. То това им пречи на глупавите мъже. Мисленето.  Laughing

# 14
Причините за успех или неуспех в човешкото общество, са различни за отделните полове. Мъжете и жените се раждат с равностойни и до голяма степен взаимозаменяеми качества и способности. Но обществото има различни изисквания към отделните полове. Различни качества се ценят при мъжете и жените. Животът на различните полове преминава по различен начин. Обществото влияе по различен начин на отделните полове.

Общи условия

Активация на акаунт