Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 899
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Момичета, а как пренареждате палитрите на Инглот? Аз ги пляснах както дойде и сега не мога да ги извадя... ooooh!

# 556
Аз ги вадя с магнит  Wink

# 557
  • в 1001-та нощ
аз ги вадя с едно мини ножче, излизат много лесно Wink само леко повдигам ъгълчето  Peace

# 558
И аз пробвах веднъж и не повторих  Crazy Отплесна ми се ножа и се заби с края на сянката  ooooh! Нищо й няма на целостта, слава Богу, но се отчупи малко парченце горен слой  Wink

# 559
  • София/Горна Оряховица
Сигурно аз съм изтеглила единствената им читава палитра  hahaha . Моята е петичка, когато сложа капака й по диагонал на сенките и те изскачат ужасно лесно. Даже понякога изскачат и когато си махам капака на палитрата.
цък
и резултата

# 560
Така става, защото имаш дефакто два магнита, които повдигат сянката. На по-голямите палитри няма как да се хване с два магнита  Wink
Адри каза, че е избутала единия магнит малко да се покаже от капачето и вече няма проблеми да си вади сенките с него. Аз пробвах, но не мога да помръдна и на милиметър никой от магнитите на кутията  Crazy

# 561
  • София/Горна Оряховица
Така става, защото имаш дефакто два магнита, които повдигат сянката. На по-голямите палитри няма как да се хване с два магнита  Wink
Адри каза, че е избутала единия магнит малко да се покаже от капачето и вече няма проблеми да си вади сенките с него. Аз пробвах, но не мога да помръдна и на милиметър никой от магнитите на кутията  Crazy

Действа и само с един  Peace . Понякога не ги нагласям точно и ми изскачат две сенки, вместо желаната. Но наистина забелязвам, че е основно при мен. Само едно гнездо е явно по-дефектно и там рефилчето потъва по-дълбоко и изскача по-трудно.

# 562
При петиците става наистина много лесно Peace
Аз моите ги вадя с тръскане, само при 1 от палитрите ми действа и магнитното изваждане.
За жалост самите палитри са различни. При някои сенките са буквално до ръба, но при други са все едно потънали. Имам 3 палитри по 10 и всичките са различни

# 563
  • в 1001-та нощ
аз все се каня да взема голям магнит и все като съм навън забравям  Blush

# 564
Момичета, при всяко посещение на Инглот досега не съм била впечатлена (освен от разнообразието на цветове), най-вече заради консултантите, които са ми се падали и отказа им да нанесат сенки, което е правило избора ми много труден и съм се отказвала. В някои случаи съм стояла по половин час да се взирам в цветовете и да ги пробвам на ръката си, но като не мога да се видя гримирана...а и цветовете наистина са тоооолкова много! Но тук като ви чета колко много сте фенките на техните сенки, направо се замислям... Някоя би ли се наела да препоръча най-добрите цветове за формиране на нюд/неутрална палитра?  Hug
Аленка, по повод на магнита....знаеш ли къде се продават магнитни лентички за depotting? Първите ми сенки на MAC са все индивидуални, а сега половината ми палитра седи празна, а те ми заемат място и все ми се иска да ги извадя и сложа в нея, но не знам откъде да си купя такъв магнит..

# 565
# 566
Мила, много е трудно да се каже вземи това, не взимай друго. Всеки харесва различен грим, цвят, нюанс, финиш. А в Инглот има разнообразие от всичките неща. Защо искаш да те гримират с цвета  newsm78 Аз не си представям да ме гримират с 5-6 цвята, както обикновено купувам  Crazy А, за да стигна до тези 5-6, съм пробвала поне 20  Crazy Няма как да ме гримират с всичките. А и за грим се записва предварителен час и се заплаща.

# 567
Ако човек е фен на NAKED ето ги същите цветове от Инглот. Но за мене лично това не е добра неутрална палитра Peace
Бих си подредила по-различна. Но всеки човек харесва различни неща

http://nailartandthings.blogspot.com/2012/01/naked-palette-dupe-fom-inglot.html

# 568
  • в 1001-та нощ
Mila Farfalla, аз винаги съм ходила гримирана там и не ми е хрумвало да ме гримират, за да преценя  Peace

след като харесам цвят, топвам пръста в тестера, за да взема цвят и го налагам над клепача и гледам на огледалото, така преценям  Peace

магнит ще търся в железария  Heart Eyes

Лепи, много красиво  Heart Eyes с какви сенки е правено? Rolling Eyes

# 569
  • София
Мила, не знам в кой Инглот ходиш, но аз препоръчвам този в Мол София и конкретно консултантка Оля, моя адашка). Много, много мило момиче, много отзивчиво, със сигурност ще те гримира, ако искаш, ще ти помогне да избереш сенки и ще се почувстваш много, много добре излизайки. Аз лично, когато ходя в Инглот, звъня да питам кога е на работа и ходя тогава. Peace За съставянето на палитра от Инглот може да са ти много полезни и Жаки и Адри.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт