Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 884
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Казвала съм го много пъти, ще го кажа и сега. На повечето хора им отиват страшно много цветове...буквално почти цялата палитра. По-важното в случая е какво обичаш и какво ще се осмелиш да носиш

Ако не обичаш примерно синьо, нямам как да го носиш, дори да ти отива. Неутралните цветове седят на всички хора добре. Ориентирай се към матови цветове: ванилия, какао, тоуп.
Златните им цветове са разкошни....започват от бяло почти платинено, до жълто, розово и сребристо златно.

# 571
Веси, съгласна съм напълно, че всички сме различни. Просто намирам консултантите или по-скоро практиката в Инглот за отблъскваща. Какво може да прецени човек от проба на ръката - та това е като да си избираш ФДТ, нанесен там - съвсем различно е в сравнение с лицето! В МАК винаги са ми препоръчвали и нанасяли цветове и комбинации и много често съм купувала цветове, на които сама никога не бих обърнала внимание и не бих заподозряла, че ще ми отиват. Нали това е функцията на проф.консултанти - да помагат при избора. Нямам против да заплатя, но съм имала проба за ФДТ при тях и останах страшно разочарована от компетентността на конкретния консултант, та не бих заплатила отново и не бих им се доверила лесно.

Жаки, аз не съм фен на NAKED. Когато беше големия глад за тази палитра, живеех в Англия и я имаше във всеки по-голям Boots. Имала съм възможност многократно да я суочвам и това не е представата ми за неутрална палитра. Аз съм по-скоро "мат" момиче...

# 572
  • София
a.l.e.n.a
Jag har använt/I’ve used
Too faced Shadow insurance
MUS MS Deadly
88 Palette från?
Elf Eyeshadow Natural
MAC reflects glitter Bronze
MUS Eyepencil Chocolate Cheeskake
MUS Cake eyeliner black

Läppar/Lips
Diorific 004 Marilyn

Kinder/Cheeks
MUS MS Smog
Elf Eyeshadow Natural
MUS Blush Must Have

# 573
  • София
Благодаря, дами! Пробвах с капака и стана. Моята също е петичка и е много лесно.  Hug

# 574
Оля, благодаря ти  Hug Аз досега съм ходила само в магазина в мол Сердика и конкретното момиче, на което винаги попадам, се държи много студено и арогантно. Ще пробвам в другия мол, а ако някой път дойда на срещите ви, с радост ще се доверя на Жаки и Адри, ако се отбием до Инглот.

# 575
Никога не съм пробвала сенки на лицето си. Всичко си мажа на ръката. Знам какво искам, знам какво ми се носи и само на този принцип избирам цветове.

Помоли ги да ти съставят примерно една палитра от 5, само с матови неутрални цветове. Няма да ти откажат, много са мили. В Сердика не съм ходила и не знам там как е обслужването

Или просто някой път ела на срещите. Ще ти я направя палитрата много бързичко Grinning

# 576
  • София/Горна Оряховица
Оля, благодаря ти  Hug Аз досега съм ходила само в магазина в мол Сердика и конкретното момиче, на което винаги попадам, се държи много студено и арогантно. Ще пробвам в другия мол, а ако някой път дойда на срещите ви, с радост ще се доверя на Жаки и Адри, ако се отбием до Инглот.

В сердика винаги си търся Филип. Според мен е по-добър и по-отзивчив от момичетата, много по-бързо се ориентира какво искам. Веднъж ме обслужи едно момиче с много странни идеи за цветове - аз исках нещо златисто, тя упорито ми тикаше какаови цветове, вместо лилаво ми посочваше основни черни  ooooh! .
А и аз предпочитам сама да си се ориентирам, във всички магазини съм така.

# 577

Ето кои неутрални препоръчва Темпталия, погледни ги, може да си харесаш нещо Wink - http://www.temptalia.com/10-must-have-inglot-eyeshadows-neutrals

Все пак си мисля, че е най-добре сама да си харесаш и избереш, а не да ти ги препоръчва някой друг Simple Smile
Аз съм супер доволна от момичетата в Инглот на Стамболийски, много са мили и усмихнати. От момичетата в Mac също - никога не са се държали надменно или etc.  Simple Smile

# 578
Благодаря на всички за отговорите  Hug
Жаки, следващия път обещавам да се престраша за срещата  Blush

# 579
Супер Hug Няма нищо страшно, всички могат да потвърдят. И с удоволствие ще ти направя една примерна палитра

# 580
  • в 1001-та нощ
Супер Hug Няма нищо страшно, всички могат да потвърдят....

Peace  bouquet Heart Eyes bowuu

# 581
Момичета,искам да си взема пух за метеорите защото в новите прочетох ,че вече няма. Бихте ли ме насочили за най -добрият вариант? Praynig

# 582
Не знам дори как изглежда този пух. Дали е от тoзи вид
Скрит текст:
или от този
Скрит текст:
Денси или някой друг, който има старите Метеорити може да каже.

Първият модел го има на много места, включително и в дм и Лили

# 583
Момичета,искам да си взема пух за метеорите защото в новите прочетох ,че вече няма. Бихте ли ме насочили за най -добрият вариант? Praynig

Аз съм си поръчала това от Ейвън, със сигурност не е най-добрият вариант, но ми хареса как изглежда.Чакам го да дойде и ще го пробвам на метеоритите.

# 584
Жаки,Le Soleil*,благодаря ви за бързият отговор.И аз не знам как изглежда пухчето,така че ще изчакам Денси да се включи с предложение Peace Иначе съм се заканила на непослушният ми декоративен заек да го превърна в пух за метеорити Grinning

Общи условия

Активация на акаунт