Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 951
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Toва е един много ситен глитър на MAC, като прашец е.

# 91
за да не е само 'това не ми харесва, онова не става за мен', ще похваля бб крема на лореал - жалко само, че спф-ът му е 12, но иначе ми е перфектен  Simple Smile

Този ББ крем и аз го имам и съм доволна. Първият е, който ползвам, така че  малко нямам с какво да го сравня, но ми допада. Ефектът е като супер лек ФДТ  Wink

от азиатските съм ползвала само мостри и нямам много конкретни спомени  Embarassed, но лореалският го сравнявам с гарние за суха кожа, гарние за мазна /също добър - щом ти харесва единия, според мен би харесала и другия/ и мейбълинския
съчетание между лек, но покривен  фдт - точно това, което търся

# 92
  • София, Лагера
Гледам, гледам какви хубави гримове показвате и много ме е яд, че не мога и аз да покажа нещичко  Confused Хич не мога да се справям с фотоапарата, опитвах на дневна светлина, на лампа не става, цветът никога не излиза такъв, какъвто е в действителност.  Crossing Arms Колкото и ярък, смел и наситен цвят да сложа, все излиза бозав  ooooh!
Отделно излизам кривогледа (а не съм  Mr. Green)

# 93
  • Пловдив
Здравейте и благодаря за темата.

Пигменти не съм пробвала до сега,но мисля да опитам.

Белите перли на Ейвън ще бъдат само в тази кампания и
се чудя и аз дали да ги поръчам.А и като не могат да се
видят на живо...

Жаки,благодаря,че ме насочи към 450 на Инглот.
Много ми хареса и ако се престраша ще пусна снимка с него.

Аз си търся още "моят" ФДТ,но за сега безуспешно.
Моята кожа е суха,а Дабъл-а на ЕЛ съвсем ми я изсуши.

Мисля тези дни да пробвам Шейсидо.

# 94
Ноеми, не се ядосвай. И моите неща почти никога не излизат реално. На живо всичко е в пъти по-наситено.
А колко пъти съм правила грим и не съм ви показвала, защото нищо не е ставало....

Чудя им се на Avon, как перлите ги пускат за първи път, а вече имат камбанка

# 95
Аз си търся още "моят" ФДТ,но за сега безуспешно.
Моята кожа е суха,а Дабъл-а на ЕЛ съвсем ми я изсуши.

Мисля тези дни да пробвам Шейсидо.

Щом моята комбинирана кожа се пресуши от този ФДТ, за суха кожа въобще не искам да си помислям. И после се цупят консултантките, като искаме проби  Crossing Arms Ми ходи хвърли ФДТ за 80лв на боклука  Rolling Eyes
Не се бях сетила за Шисейдо. Какви цени са им техните ФДТ-ни?

# 96
  • в 1001-та нощ
....Алена, наистина много си надобряла с очната линия! А пробва ли с кафява такава? Няма ли да е по-нежно на твоята кожа?

около месец ходих с кафявата - течна, не гел  Peace пак много ми харесваше, но е тъмно кафява и ми се иска да си намеря някаква по-светла и по-топъл цвят  Blush

на щанда на ГР имаше всичко цветове - защо не огледах - да ме пита някой  Rolling Eyes

B & C - аз такова светло синьо в БГ не съм виждала  Rolling Eyes

# 97
Благодаря за новата темичка   bouquet
Не ползвам пигменти, но вече ми се иска да пробвам. За жалост в моя град не съм виждала да се продават.

# 98
Някой ползвал ли е Илюминиращата пудра на Artdeco - колекция Dita Von Teese Classics?Не е от минералните им продукти...ползвала съм тяхна минерална прозрачна с блясъчета и сега се чудя за тази.

# 99
  • Пловдив
Разглеждах ги и четох отзиви за Шисейдо.
Има много доволни и от кремовете и от ФДТ им.
Тук на какви цени се предлагат-не знам.
Ще ходя да прося мострички и ще видя и цените.

Може да се разгледат продуктите тук
http://www.shiseido.com/foundation/makeup-face-foundation,en_US,sc.html

# 100
  • София
Аз имам Hourglass beige на Лореал и са много наситени и блестящи, слагам ги и със суха четка, много са мазни и добре покривни  Peace

А aз взех double wear light, с мазна кожа съм и лъсвам сравнително бавно с него. Много се зачудих на Ideal Mattte, но нямаха мостри, а поне на светлината в магазина ми изглеждаше с доста блестящи частици. Някой има ли впечатления как е откъм блясък и дали матира по-добре от дабъл уеър?

# 101
Най-после ми дойдоха мострите на МАС  newsm44 Нямам търпение да се намажа с нещо от тях  Crazy Още следващият път ще пробвам Пейнт Пота, Преп + Прайма и синьо-кафявия пигмент  Flutter Единия пигмент ми е очевидно по-малко количество от другите  newsm78 Добре, че не е от "интересните" цветове.
Сега чакам още една пратка  Flutter

# 102
Веси, на мен същото ми се стори, че в едната кутийка има по-малко количество прах, но съм чувала, че и при реалните размери изглеждат различно пълни, в зависимост от това колко ситно са пресовани.

# 103
  • София
Супер, Веси, честито  Hug
И при мен единият беше по-малко като количество, може би защото е glitter?  Thinking

# 104
пробвах лореалската сянка с влажна четка /не издържах до утре/ - нанесе се чудесно, но щом влагата се изпари и се опитах отгоре да нанеса друг цвят, сенките ми поръсиха в очите ми и по лицето; хареса и как стана, макар и твърде блестящо за моя вкус, но едвам си почистих лицето от полепнал блясък, т. е. останах без крем, защото само с мицерална вода стана - трудоемко и с омазване - май тези сенки не са за мен

Общи условия

Активация на акаунт