Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 39 014
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  Hug И как точно - минавам със скосена четка с лепилото и после поставям от глитъра, така ли  Rolling Eyes Не изсъхва ли лепилото много бързо  Thinking

# 286
  • В центъра на Вселената...
  Hug И как точно - минавам със скосена четка с лепилото и после поставям от глитъра, така ли  Rolling Eyes Не изсъхва ли лепилото много бързо  Thinking

Веси, виж редактирах си поста и вкарах едно видео Simple Smile

# 287
  • София/Горна Оряховица
И от мен нещо за деня:

Скрит текст:

# 288
Много хубави гримове в последните страници   bouquet

Аз изхвърлих голяма част от сенките си и сега си правя експерименти с останалите, но те са твърде малко и ще трябва да пълня освободилото се място в шкафа с нови красоти.

Ето част от експериментите, точно когато синьото око беше готово се почука на вратата  Joy

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 10:47 от Le Soleil*

# 289
  • В центъра на Вселената...
Веси, сложила съм грешното видео, където тя не показва това с глитъра. Мацката показва изключително цветни гримчета  Peace
Ето, виж тук:

# 290
Мишчица, по напред беше попитала дали само ти харесваш грим в един цвят.
Не си сама, вече сме две, аз много харесвам всякак нарисувани очи, но на друг човек, на себе си предпочитам един цвят без преливки.

# 291
Веси, сложила съм грешното видео, където тя не показва това с глитъра. Мацката показва изключително цветни гримчета  Peace
Ето, виж тук:

Сигурна ли си, че това е ТЯ  Crazy  Mr. Green Мерси за клипчето, ще разгледам  Hug

Като видях видеото, явно е ТЯ  Laughing Но в началото ми заприлича на онези травестити, особено с тази огромна панделка на главата  Mr. Green Грима не ми харесва, но някои детайли са интересни  Wink

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 13:11 от veselina_s_p

# 292
densi, veselina  Hug Много се радвам, че ви е допаднал грима   ladyuu

Alien, благодаря и на теб  Mr. Green Кафявото е на Essence - 06 Metropolitan. Много ми харесват сенките. Блестящи са, пигментирани, лесно се преливат и струват 3,30лв  Wink Взех си и едно лилаво.

Lorilicious  Hug Сенките са на Essence, като розовите са кремообразни и са нанесени навсякъде като база. Така кафявите залепнаха много добре и сигурно и заради това са толкова наситени  Wink  А, веждите си ги правя сама. На едната в началото не ми харесва как стърчат косъмчетата, ама няма как да ги махна, защото ще се скъси много. Харесвам си дясната повече от лявата.  Laughing Но за грим винаги ги попълвам със сенки, иначе ми се губят на лицето.

Веси, тази мацка наистина е много добра. Мисля, че е професионалистка. Аз също за нея се сетих да ти я покажа как слага глитър върху лепило за мигли. Много идейно. Не съм го пробвала още, но едва ли лепилото съхне бързо. Нали миглите се чакат, а не се слагат веднага.  Wink

La Soleil, много нежен грим   Party

Лепи, страхотен грим и мигли  newsm76

# 293
Веси, ти нали попита за сенки на Сефора. Аз рефили нямам, но имам едни единични - блестящи, тюркоазени. Не са много наситени май, нанасяла съм ги като акцент върху други и после ги зарязах. Иначе са много красиви. Жаки ще ги хареса 100%.  Mr. Green Трябва да пробвам пак върху база. Мога да ги донеса на срещата.  Wink

Сори за двойния пост.  smile3538 Но очаквах някой да пише след първия ми  Rolling Eyes

# 294
Аз имам една палитра на Сефора от 6 сенки, не са много пигментирани.

# 295
  • София

Lorilicious  Hug Сенките са на Essence, като розовите са кремообразни и са нанесени навсякъде като база. Така кафявите залепнаха много добре и сигурно и заради това са толкова наситени  Wink 

на мен случайно ми бяха попаднали едни такива но друг цвят, чудна база са при това нанесени съвсем тънко. повече ми допадат от тези на Мейбълин.

# 296
  • София, Лагера
Le Soleil* , това синьо е жестоко!!!!!! Аууууууу!!!! Знам, че не е препоръчително да се слагат сини сенки на сини очи, но според мен така ти е прекрасно!

А как се прави такава плътна и хубава линия с глитър, не ми е ясно  Whistling
Скрит текст:
Веселина, аз съм виждала такива очни линии. Може би това да е.

~Миа~, тези сенки не са ли ти твърди?  Rolling Eyes Аз имах и направо ги засилих, и с мокра четка не успявах да ги наслоя хубаво.

# 297
  • На острова
~Миа~, тези сенки не са ли ти твърди?  Rolling Eyes Аз имах и направо ги засилих, и с мокра четка не успявах да ги наслоя хубаво.
Офф, твърди са, да. Ама ми харесва ефекта на глитъра/шимъра (някой да ме светне за разликата между двете) и си ги слагам. Иначе са се поизложили, определено.

# 298
А как се прави такава плътна и хубава линия с глитър, не ми е ясно  Whistling
Скрит текст:
Веселина, аз съм виждала такива очни линии. Може би това да е.

Аз имам две такива очни линии, но с очна линия не става така плътен глитъра  Wink

# 299
  • София
Веси, сестра ми има такава глитърна очна линия на ГР и с нея докарва толкова плътна линия, но на два слоя. Чака първия да изсъхне и слага втори  Peace

Общи условия

Активация на акаунт