Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 875
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • В центъра на Вселената...
SilvaZone, на мен също ми направи впечатление, че лъскавините подчертават порите.Веднъж нанесах от Есенската пудра-Здрач на цялото лице, в един малък участък ми личат порите като се вгледаш, но с тази пудра ужасно много се набиваха на очи, с Метеоритите обаче се получава точно обратното, прикрива ги.

Извинявам се ако е коментирано, уж чета всичко не само в тази тема, момичетата, които не ползват ФДТ и имат Метеоритите, ще споделите ли върху какво ги нанасяте?Пудра, основа за грим или само върху ежедневния ви крем?

Алена, много нежно   bouquet

Аз главно визирах чистите брокати, брокатените и силно перлените сенки  Peace

# 616
върху крема

Извинявам се ако е коментирано, уж чета всичко не само в тази тема, момичетата, които не ползват ФДТ и имат Метеоритите, ще споделите ли върху какво ги нанасяте?Пудра, основа за грим или само върху ежедневния ви крем?

когато слагам метеорити, не слагам друга пудра

# 617
  • в Кошера
Метеоритите слагам непосредствено в/у ВВ крем. Върху тях не слагам друго.  Peace

# 618
С кафява очна линия ти е по- добре, Алена. Честно казано много ми се иска да те видя с очна линия, която започва от средата на окото. Мисля, че ще ти стои по- добре.

П.С. Надявам се скоро да си намеря батерия за фото-то и да започна и аз да пускам снимки. Ще го убия брат ми!  #Cussing out

# 619
Аленка, позволи ми и аз да отбележа, че все по-добре се справяш с очната линия. Аз също съм от отбора на момичетата, които са 'за' визията с кафявата очна линия (поне на снимки наистина много по-меко ти стои). Иначе, релефът на окото ти много ми харесва - позволява лесно да се направи сянка в средата, което по моему е супер  Heart Eyes

# 620
И на мен кафявата очна линия на Алена ми харесва повече.
Обаче смятам, че ако очната й линия твърде много контрастира, това е най-вече от светлите и перлени сенки на клепача. Ако сенките са по-тъмни (ако са и матови) няма да има такъв силен контраст, ще има повече мекота.

Също смятам, че ще й отива и на долния клепач да сложи молив, защото без него, очната линия върху горния малко натежава. Но на долния да сложи тъкмо молив или сенки, а не пак очна линия, както преди го правеше.

Иначе, напредъкът определено си личи.   bouquet

# 621
Аленка, много добре ти се получава! Браво! С тези красиви пъстри очи можеш да пробваш и цветна очна линия, ще ти стои супер! Например тъмно зелена  Heart Eyes

След срещата някой трябваше да ми праща линк с някакъв продукт, както и аз на някого трябваше нещо да показвам, но русата ми глава не помни какво и на кого!  newsm78 Laughing

# 622
  • в Кошера
Алена, каква е кафявата очна линия? Повече ми харесваш с нея.  Peace

# 623
  • Пловдив
Не ми върви на мен за метеоритите и това е Tired В Пловдив няма о1 нито коледните.Има номера 02 и 03.Предложиха ми да ми доставят коледните ,но нямат тестер за да ги пробвам Tired Кожата ми е матова кажете ми какво да правя-да взема ли 03 за тъмна кожа или да отложа покупката като имам идване към София? Tired

# 624

първата спирала на Мейбелин

и още един YouTube канал пълен с ретро вълшебства Wink enjoy
http://www.youtube.com/user/glamourdaze/videos?view=0

Kaкто е казала Силвето шимъри и блестящи неща са за "по-млади" жени. На по-зрели кожи матовите цветове седят значително по-добре.
Но тук дори не става на въпрос толкова за възраст, колкото до индивидуалното състояние на кожата.
Ако видите например майка ми как изглежда никога няма да познаете на колко е години. Гримирам я доста често и с блестящи продукти и изглежда чудесно. Лицето й има една идейка повече бръчки от моето.
Но пък съм виждала жени в началото на 30-те, които са вече много сбръчкани. И при тях по-добре биха седяли матови сенки, ружове и тн.
Това разбира се не означава, че на млади кожи матовите сенки седят скучно- даже напротив. Гримът изглежда още по-стилен и професионален.

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 14:28 от Жаки°

# 625
  • Пловдив
Не ми върви на мен за метеоритите и това е Tired В Пловдив няма о1 нито коледните.Има номера 02 и 03.Предложиха ми да ми доставят коледните ,но нямат тестер за да ги пробвам Tired Кожата ми е матова кажете ми какво да правя-да взема ли 03 за тъмна кожа или да отложа покупката като имам идване към София? Tired
И в БЗ и Леро ли  ? В БЗ имаха мостра..странно .

# 626
  • Пловдив
В Леро,нямат мостра на коледните,в БЗ  миналата седмица ме намазаха с 01 и ми казаха че въобще не ми отива.Явно още тогава не са имали,за мостра на коледните не съм погледнала. Tired

# 627
Значи много съм ядосана на "консултантките" в БЗ. Онзи ден искаха да си наложат мнението, че на Адри не биха й отивали 01. Почнаха едни безумни обяснения, как какво прикривали, неутрализирали и тн.
Пълни, ама пълни глупости! Тези перли нямат никаква разлика! 3 вида съм си слагала на лицето и нищо! Драконите блестят една идейка повече, но нищо друго. За придаване на цвят и дума не може да става!
Не се връзвайте на такива неща. Носете си четки и пробвайте сами за да се уверите.

Искам да видя как някой като мене ще се яви с червени петна по лицето и Метеоритите с вълшебна пръчка ще ги премахнат! Няма такива неща. За тази цел си има съвсем други тип камуфлажни продукти.

# 628
Алена, Веселина,  Hug,
ами нещо по-семпло, колкото да не е без хич - сенки в бежово, сиво, по-убити цветове сякаш

Добре дошла Simple Smile
не се хвърляй в бази, фдт-ни, изглаждащи подробности и т.н. ако не си сигурна какво искаш, не си слагала преди и не познаваш продуктите. Сравнително скъпи продукти са, които няма нужда да трупаш докато откриеш твоите.
Аз ти препоръчвам друг подход. Трябва ти хубава пудра, молив за очи и сенки в подходящ цвят за очите ти (4-5 цвята). Малко руж, червило и спирала.
Пудрата - за матиране на лицето и изглаждане леко на тена. Ако искаш ФДТ - някой с по - лека консистенция и не много голяма покривност.
от там нататък опити, опити, опити докато не се получи това, което ти харесва и не се ориентираш от какво още имаш нужда и как се харесваш самата ти.
Най - важното обаче е да намериш подходящ дегримьор - мляко, мицеларна вода или друго, което ти допада.

bouquet Heart Eyes Hug

# 629
  • София
Значи много съм ядосана на "консултантките" в БЗ. Онзи ден искаха да си наложат мнението, че на Адри не биха й отивали 01. Почнаха едни безумни обяснения, как какво прикривали, неутрализирали и тн.
Пълни, ама пълни глупости! Тези перли нямат никаква разлика! 3 вида съм си слагала на лицето и нищо! Драконите блестят една идейка повече, но нищо друго. За придаване на цвят и дума не може да става!
Не се връзвайте на такива неща. Носете си четки и пробвайте сами за да се уверите.

Искам да видя как някой като мене ще се яви с червени петна по лицето и Метеоритите с вълшебна пръчка ще ги премахнат! Няма такива неща. За тази цел си има съвсем други тип камуфлажни продукти.

Напълно подкрепям!! На мен в БЗ ми бяха казали да си взема 03, за да съм имала цвят на лицето, защото кожата ми била твърде бледа  Laughing Един вид да се бронзирам с тях. Нищо не си купих тогава.

Общи условия

Активация на акаунт