Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 855
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Такива неща могат да говорят само хора, които нищичко не разбират от грим. Аз просто се чудя какво правят там и кой ги е учил на такива неща. Това са абсолютни рекламни трикове, които те повтарят като папагали.
Лореал също ви казват, че ще имате изкуствени мигли от спиралите им, но нямате нали Simple Smile Освен Малвинка, но тя си ги има по рождение Flutter

Замислите се защо ако Метеоритите имаха тоооооолкова голяма разлика не са пуснали и 3 вида драконови? Нали не стават за всяка кожа според тях Grinning

# 631
  • Пловдив
В Леро,нямат мостра на коледните,в БЗ  миналата седмица ме намазаха с 01 и ми казаха че въобще не ми отива.Явно още тогава не са имали,за мостра на коледните не съм погледнала. Tired

А ти след като излезе на дневна светлина хареса ли се?  Laughing Убедена съм и аз, че това са трикове за да продават застоялата стока. Ох, до кога така.... Rolling Eyes . Тествай и другите три цвята на цяло лице и си прецени ..., но едва ли ще видиш осезаема разлика , както е писала Жаки  Peace 
  Случайно да мярна Коледните сетчета на Clarins дали все още са налични?

# 632
Дойде ми и втората пратка мостри на пигменти на МАС newsm44 Този път пристигнаха изключително бързо- за седмица някъде  Flutter Взех мостри на 6 пигмента - Copper, Copper Sparkle, Melon, Old Gold, White Gold и Deep Blue Green  Flutter Имам мостра и на прахообразната им прозрачна пудра, ще я сравня с тази на Бен Най  Wink
Е, сега вече ще падне клепане за Коледния грим за предизвикателството  Mr. Green

# 633
  • Пловдив
В Леро,нямат мостра на коледните,в БЗ  миналата седмица ме намазаха с 01 и ми казаха че въобще не ми отива.Явно още тогава не са имали,за мостра на коледните не съм погледнала. Tired

А ти след като излезе на дневна светлина хареса ли се?  Laughing Убедена съм и аз, че това са трикове за да продават застоялата стока. Ох, до кога така.... Rolling Eyes . Тествай и другите три цвята на цяло лице и си прецени ..., но едва ли ще видиш осезаема разлика , както е писала Жаки  Peace 
  Случайно да мярна Коледните сетчета на Clarins дали все още са налични?

Като излязох на светлина се оказа ,че вече е тъмно... Tired комплектите в БЗ миналата седмица си бяха налични Peace

# 634
Веси, как ти се струват пигментите? Аз също бях си взела от Melon и като го пробвах, ми се стори странно, че частичките са някак разделени на червеникави и златисти. Когато се нанесе мокър, няма проблем, но просто исках да сравня дали и при теб е така  Peace

# 635
Не ми върви на мен за метеоритите и това е Tired В Пловдив няма о1 нито коледните.Има номера 02 и 03.Предложиха ми да ми доставят коледните ,но нямат тестер за да ги пробвам Tired Кожата ми е матова кажете ми какво да правя-да взема ли 03 за тъмна кожа или да отложа покупката като имам идване към София? Tired
Вземай 03 без да чакаш повече. 01, 03, коледни голяма разлика няма. На лицето пък хич. То да ти мине мерака от тъпи чакания. Вземай и се радвай! Hug  bouquet

С консултантки, които ми говорят натрапливо, че нещо не би ми отивало се държа рязко надменно и ги вкарвам където им е мястото.  Много помага! Бързо ме опознават и въобще нищо не ми говорят, а ме оставят сама пред щендерите и идват, ако ги повикам за покупка.

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 16:00 от densi

# 636
armira, аз си взех 03, на мен ми харесват, също като теб не съм от най-белите.Консултантката в БЗ ми каза, че за мен са или 02 или 03 въобще не ми предложи 01.
Както Денси е казала, взимай и се радвай  Grinning

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 09:12 от Le Soleil*

# 637
  • Стара Загора
Здравейте момичетa.

Днес се опитах да направя онзи грим, който Жаки мисля показа - в кафяво и другия цвят не мога да го определя (на бургунди ми прилича). Не ми се рови за снимката сега  Mr. Green , но искам съвет - отиват ли ми цветовете и прекалено тъмно ли изглежда? Не се получи това, което е, но то никога не става и очите са различни естествено.  ooooh!

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 21:00 от iv4enceto_91

# 638
iv4enceto, много си хубава, гримът според мен ти отива страшно много и изобщо не изглежда тъмен!

# 639
Ивченце, на мен много ми харесва гримчето, но ти имаш толкова нежни черти, че каквото и да си сложиш, все ще ти стои добре! Не ми се вижда тъмно, поне от снимките Flutter Единствено бих преляла повече външния ъгъл на сенките, но не съм сигурна коя визия репликираш, може да е било нарочно  Peace Между другото, имаш страхотни вежди! Моите в естествения си вид имаха много подобна извивка, но с годините ги поизтъних повече, отколкото в момента ми харесва и сега се опитвам да ги попълня, за да постигна подобна на твоята форма. Сама ли ги правиш и как?  Hug

# 640
Ивче, въобще не е тъмно  Wink Поне на снимките изглежда дори семпло, поне за мен  Laughing Много си сладка  Flutter

# 641
  • Стара Загора
Ивченце, на мен много ми харесва гримчето, но ти имаш толкова нежни черти, че каквото и да си сложиш, все ще ти стои добре! Не ми се вижда тъмно, поне от снимките Flutter Единствено бих преляла повече външния ъгъл на сенките, но не съм сигурна коя визия репликираш, може да е било нарочно  Peace Между другото, имаш страхотни вежди! Моите в естествения си вид имаха много подобна извивка, но с годините ги поизтъних повече, отколкото в момента ми харесва и сега се опитвам да ги попълня, за да постигна подобна на твоята форма. Сама ли ги правиш и как?  Hug

Веждите си ги оформям сама. Имам малко от този сет иначе на места не са толкова плътни и проблема е, че без да искам дръпнах и от двете  по 2 косъма точно от долната страна малко след началото. Тъкмо ги направя еднакви и пак ги окепазя.  ooooh! Каръщина отвсякъде.  Mr. Green Но днес ги направих перфектни или поне на мен си ми харесват.  Laughing
Обаче вече не ползвам четчицата, която е в сета, а тази
Първоначалното бях свикнала с малката, но сега пък се пристрастих към тази на Stila. Супер лесно и прецизно се работи с нея, понеже е тъничка и всеки "детайл" става както го искам, а другата е по-дебела и крайния резултат е по-различен или поне трябва повече време. Плюс това е ню-ню и направо се губи в ръката.  Laughing

Благодаря ви много момичета.  Hug

# 642
  • София, Лагера
Ивче, като фея си!  Heart Eyes На снимките гримът не изглежда силен, не знам на живо как е. Според мен на теб по принцип по-лек грим би ти отивал. Имаш нежно лице, фини черти и по-силния някак би те... опорочил. Мое мнение!

# 643
Аз имах предвид за оформянето от гледна точка на форма - оскубване, подстригване и т.н., а не за грим... моите нали виждаш колко са тъмни, та едва ли би стояло добре с какъвто и да е цвят отгоре  Confused (поне досега не съм намерила такъв, който да стои естествено) и само им слагам безцветен гел, за да не се разрошват насам-натам  Blush

# 644
Ивче, като фея си!  Heart Eyes На снимките гримът не изглежда силен, не знам на живо как е. Според мен на теб по принцип по-лек грим би ти отивал. Имаш нежно лице, фини черти и по-силния някак би те... опорочил. Мое мнение!
И аз така мисля! Хубаво дете!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт