Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 20

• 37 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Аз имах предвид за оформянето от гледна точка на форма - оскубване, подстригване и т.н., а не за грим... моите нали виждаш колко са тъмни, та едва ли би стояло добре с какъвто и да е цвят отгоре  Confused (поне досега не съм намерила такъв, който да стои естествено) и само им слагам безцветен гел, за да не се разрошват насам-натам  Blush

Извини ме, не те разбрах първия път.
Всичко сама правя, никой не давам да ми ги пипа. Постригвам само лявата, защото в началото е рошава  Laughing и понякога дясната.

Ивче, като фея си!  Heart Eyes На снимките гримът не изглежда силен, не знам на живо как е. Според мен на теб по принцип по-лек грим би ти отивал. Имаш нежно лице, фини черти и по-силния някак би те... опорочил. Мое мнение!

bouquet Сякаш е ок и на живо, т.е. не е по-тъмен. Днес ме болят и очи и глава, и имам чувството, че на моменти виждам размазано.  ooooh! Явно проблема е в мен, че ми изглежда тъмен, защото рядко нося такъв грим, но пък с очилата смятам, че изглежда добре и не се набива на очи.

# 646
  • София
Ивче, веждите ти са съвършени!

# 647
Ивче, чудесна си. Hug

# 648
  • София
Ивче, и на мен ми допадаш така. Цветът много ти отива, а и с очилата е добре съчетано. Хич не се притеснявай.

# 649
След срещата някой трябваше да ми праща линк с някакъв продукт, както и аз на някого трябваше нещо да показвам, но русата ми глава не помни какво и на кого!  newsm78 Laughing
Аз ти обещах да покажа китайската палитра, пуснах я същата вечер във ФБ групата, но ето я и тук Peace
http://www.dropsofrainbow.com/2012/10/120-eyeshadow-palette.html

В момента е изчерпана в ибей и я има само на баснословни цени - по 110 долара #Crazy Има и някакви подобни, но цветовете са тотално разбъркани и не ми допадат. Ще хвърлям по едно око и ще пиша пак, като заредят тази.

# 650
  • USA, Steak State
Аз разменям подобна, цветовете са много наситени, едната и част 1-2 от сенките са леко наранени, но е пътувала доста. Разменям я защото просто ми е излишна. Иначе е с някакъв мокър ефект.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=425565980831909&set= … ype=3&theater

# 651
  • София, Лагера
Аз ти обещах да покажа китайската палитра, пуснах я същата вечер във ФБ групата, но ето я и тук Peace
Как се осъществява достъпа до тази ФБ група?   Flutter

П.п. Момичета, нали не ви познавам лично и не знам, затова и да попитам: има ли след вас професионални гримьори?
Понеже не получих отговор, да разбирам ли, че няма такива?

# 652
  • в 1001-та нощ
има, има  Blush

# 653
  • Стара Загора
Ивче, веждите ти са съвършени!

Hug

Махнах снимките. Ако някой от редовно следящите не е видял и има желание на ЛС ще му ги покажа.  Peace

# 654
  • София
Силва е професионален гримьор  Peace За други май не се сещам

# 655
iv4enceto_91, аз видях снимките ти, но не писах веднага. Много си красива. Хубав грим и страхотни устни.
Днес си купих очната линия на Есенс - писец. Ще пробвам с нея дали ще ми се получават по-прецизни линии, отколкото с тази в бурканчето. Голяма трудност ми е очната линия.

# 656
пак съм аз момичета  Embarassed
по принцип не използвам никакъв грим,но както споменах ще имам повод и искам да изглеждам по-различно.интересува ме ,може ли да ми кажете коя марка е качествена,но и на достъпна цена,тъй като ще използвам тези гримове 2-3 пъти и не ми се влагат много пари в гримове.
става дума за сенки за очи,база за грим,фон дьо тен и др.?

# 657
  • В центъра на Вселената...

П.п. Момичета, нали не ви познавам лично и не знам, затова и да попитам: има ли след вас професионални гримьори?
Понеже не получих отговор, да разбирам ли, че няма такива?
[/quote]

Да, аз съм  Embarassed Въпреки, че думата "професионален" леко ме притеснява  Whistling Имам диплом  Peace

# 658
  • София, Лагера
Мерси!  Hug
(следва въпрос: ако имам нужда от проф. гримьор, мога ли да се обръщам към теб?)

# 659
Силва е професионален гримьор  Peace За други май не се сещам
И Мис Нелли (мисля)

Общи условия

Активация на акаунт