КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 672
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Говори Бай Брадър
СлушЪй мЪ внимателно...чИ щтЪ изплющтъ!!!!!

Мастерче бързо да цензурираш снимките. Или поне да им сложиш червена точка +18 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ма каква е тази гола сесия?Какво е това нЯщУ? вИднага да сЪ коригираш!!!!

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 #Silly #Silly

# 106
Ми да пУкажим колко сме...Оскубани бре! .....Няма с космарлаците да сЪ снимам я....Пардонь - пИрушината.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Минали сме на кола маска ..... Joy Joy Joy Joy

# 107
  • Пловдив
Ми да пУкажим колко сме...Оскубани бре! .....Няма с космарлаците да сЪ снимам я....Пардонь - пИрушината.... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Минали сме на кола маска ..... Joy Joy Joy Joy

Къде ходиш на кола маска много е добра брееее  hahaha Joy да взема и аз моята гаргини космалаци да си махна. smile3533 smile3534 smile3534 smile3534

# 108
# 109

Къде ходиш на кола маска много е добра брееее  hahaha Joy да взема и аз моята гаргини космалаци да си махна.

Ей тука.....

# 110
  • Пловдив

Къде ходиш на кола маска много е добра брееее  hahaha Joy да взема и аз моята гаргини космалаци да си махна.

Ей тука.....

smile3532 smile3532 smile3532 бе пернато ти си мазохист бреееееее

А Юлето как са е накиприла самооооо Божееее  ooooh!  ДРУГИТЕ ПАТКИ КОИ СА Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 111
 smile3532

Айшето отишла на лекар с болки в корема, след прегледа и поставили диагноза:
- Гастрит на нервна почва.
Прибрала се тя у дома и Манго я пита:
- Какво ти е ма, Айше?
- Какво ми е, аз като ти викам: недей на камъниту, ти - на камъниту.
И сега - ГЪЗ ТРИТ НА НЕРАВНА ПОЧВА.

П.П. Тоя виц го копнах от един пост на Мамето...Много се мях и го споделям  вас....

# 112
  • Пловдив
smile3532

Айшето отишла на лекар с болки в корема, след прегледа и поставили диагноза:
- Гастрит на нервна почва.
Прибрала се тя у дома и Манго я пита:
- Какво ти е ма, Айше?
- Какво ми е, аз като ти викам: недей на камъниту, ти - на камъниту.
И сега - ГЪЗ ТРИТ НА НЕРАВНА ПОЧВА.

П.П. Тоя виц го копнах от един пост на Мамето...Много се мях и го споделям  вас....

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo охххххх ще умиргам днеска значиииии rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 113
ДРУГИТЕ ПАТКИ КОИ СА Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy
Аз, аз, аз съм оскубанатаааа, първа си казах. Joy Joy Joy
И баш на кола маска ходих, фръц(и ни си личи от самолет). Stuck Out Tongue Winking Eye
Много фотосесии, много фотошоп, много нещо!Нагледах се на патаронки и гаргаронки, всичките от Хай ЛайфЪ. hahaha hahaha
Мастърче, и аз много се смях на Айшето и Манго. Hug

# 114
Папапааааааааа,Добра ви вечер,пернати!Влязох да ви кажа друго,но като ви прочетох,реших да не развалям настроението в птицефермата  smile3534

# 115
Папапааааааааа,Добра ви вечер,пернати!Влязох да ви кажа друго,но като ви прочетох,реших да не развалям настроението в птицефермата  smile3534

То отдалеч е видно, че тук сме все "щастливи кокошки" (патки, гарги и други пернати), ама това не пречи да си излееш душата.   Wink

Сега сериозно. Помня какъв ден е днес за вас... Прегръщам те, мила
.  Hug

# 116
  • Пловдив
Папапааааааааа,Добра ви вечер,пернати!Влязох да ви кажа друго,но като ви прочетох,реших да не развалям настроението в птицефермата  smile3534

Люска прегръдки силни и от мен  Hug Hug
Бог да я прости сестричката ти! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Фейче, щастливо гледани кокошки сме видно е от далеч Mr. Green

ЛЕКА И СПОКОЙНА ДА Е НОЩТА ВИ МОМИЧЕТА!

# 117
Па па па ... добрутро искам да кажа де  Mr. Green
Толкоз сме щастливи, че фърчим от щастие  Joy Joy Joy Ма то няма лошо, убавици сме, гиздави сме, приказливи сме  bowuu bowuu bowuu Виден курник е нашата тема (извинявам се ама това ми доде отвътре  hahaha Joy Joy Joy)
Аз релаксирам на макс, времето е чудесно, само за разходки. Днес може да пообиколя с колелото парка и града, че откога не съм карала.... Да използвам слънцето и да се заредя сред природата.
Айде прегръдки от мен, до после  Hug

# 118
Виден курник е нашата тема ... hahaha Joy Joy Joy)

Е, много ми хареса това!  Joy Joy Joy
Да се почерпим по този повод.

Днес е Андреев ден. Честито на всички именници.  bouquet

# 119
Добър ден, курнишони!  Laughing (така ми дойде и на мен, идва от курника на бибиту) Mr. Green
Фейче, благодаря за почерпката - взимам и изчезвам да се вихря в куфнята(днес сме на мусака). Simple Smile
Луси, прегръщам те!Лека й пръст на сестричката и Бог да я прости! Flowers Rose Flowers Rose
Споделяй каквото вълнува душата ти, тя лиготията край няма и е заразна при това ... Hug Hug

Честито на именниците!   bouquet
Да са живи и здрави и Наздраве! newsm24

Общи условия

Активация на акаунт