КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 684
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  Дзяк, добрутро и от мен food010

Голяма забава е настана  вчера тука  Laughing

Курника и на мене ми ареса  bowuu  Heart Eyes Hug

Честито на всички именници! Да са живи, здрави и късметлии  bouquet

Люска  Hug, знаеш, че винаги когато решиш сме тук и за хубаво и за лошо. Аз поне това го разбрах и затова ми е хубаво тук, и затова ви чувствам много много близки  и ви обичкам Hug

Аз довечера съм на бебче  Simple Smile На нашите приятели дето сме им кръстници , бях ви казала де. Изплела съм едно болерце, два чифта терлички и едно шапче, снимала съм ги ама не съм ги качвала, ако не ги забравя в апарата може и да ви ги покажа  Simple Smile

И сега завършвам с нещо което прочетох сутринта и ми хареса   Hug Hug Hug

Добро утро,
Време е за ставане с чаша " Здравей ", хрупкаво желание, една лъжица сладки усмивки и едно парче голям успех. Насладете се на деня пълноценно! Simple Smile
  newsm10

# 121
Опалянкааа.......Ей мЪ и мене.....
Курник викате,м?  Thinking ....Че ние сме най-щастливия курник тогава бе......Без петел..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз днес съм си в къщи......И аз ще се вихря из куФнята....Вече баница напраЙх за закуска....За обяд едни пържолки с картофена салатка и туршийка имаааа.....И ей такиви ми ти работи...

# 122
папапа-папа Mr. Green Добър ден и от мен.
Аз на работа се вихря - вече спретнах 4 проекта и се мъча с петият.

Хубав ден дами

# 123
  • Видин

Ей мъ на и мен!Кво викате?Пернати сме начи, и то се лични Убавици Mr. GreenМи тъй де от нашиО курник по -Убав нЕма Mr. Green

Една жена си говори и  се радва на кокошките:
-Как сте мамините?Гладни ли сте?Мама сега ще ви даде да папкате...
Мъжът и я слушал, слушал па рекал:
-Жена все подозирах, че си кокошка, ама сега вече съм сигурен Joy

Люска, какво става, мила?Ела и си излей мъката spoko

Честито на всички именници!Да са живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet

Пиленца, хубав петък на всички Heart Eyes

# 124
  • Пловдив
ГА -ГА -ГАААА и аз съм Тука в курника Mr. Green Joy Joy Joy
Един ловец ми вика гарга ,аз пък - не беееееее  Stop лейди гарга   hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Ха добър ден !
Всички в курника се преброиха нъллл Mr. Green #Silly #Silly Само петела Флипсва hahaha Joy Joy

Люската да извинява за вчера ,че така се бяхме разлигавили на 40 дни от както почина сестричката и но така ни дойде ,а аз съм най големият виновник за това.
Люска извини ме   bouquet силно те прегръщам Hug

БИСТРЕ,ФЕЙЧЕ,МАМЧЕ,АНКАСЧЕ,МАСТЕРОНКИ,ЖАКИ, И ВСИЧКИ НЕ СПОМЕНАТИ  kiss kiss kiss kiss kiss

# 125
Влизам днес аз пък заради Мастерчето! Hug И цитирам само най-важното. Simple Smile
Да направя едно съобщение(ако не го знае):  ruporuu

Андреевден

Българите наричат празника “Едрей”, “Едринден” или “Мечкин ден”.Според народните възгледи на този ден започва нарастването на деня.
......
Деня празнуват и невестите, очаквайки благоволението на съдбата - да нарастват като деня и семената, да забременяват, да раждат здрави и хубави деца.

Мила, от сърце ти желая скоро да ни съобщиш благата вест, и то много преди Благовещение, искрено и от сърце ти го желая! Praynig Hug Heart Eyes
Останалите, които сме се наредили можем и да почакаме(все пак имаме вече по едно слънце да ни радва и осмисля живота ни).

Охоооо, Лейди Гарга, а? Laughing Много си фешън и ми е драго да ви видя. Heart Eyes

# 126
....
Една жена си говори и  се радва на кокошките:
-Как сте мамините?Гладни ли сте?Мама сега ще ви даде да папкате...
Мъжът и я слушал, слушал па рекал:
-Жена все подозирах, че си кокошка, ама сега вече съм сигурен Joy

още се хиля с глас  smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 127
  • Видин

...Деня празнуват и невестите, очаквайки благоволението на съдбата - да нарастват като деня и семената, да забременяват, да раждат здрави и хубави деца.

Мила, от сърце ти желая скоро да ни съобщиш благата вест, и то много преди Благовещение, искрено и от сърце ти го желая! Praynig Hug Heart Eyes
Останалите, които сме се наредили можем и да почакаме(все пак имаме вече по едно слънце да ни радва и осмисля живота ни).

smile3521 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Бисе, и аз моног се хилих с тоя виц Joy

# 128
Курник  newsm78 значи,а  Mr. Green при това и с лейди гарга  Joy -вие сте върхът всичките.
Колкото до вчера исках само да ви кажа,че са минали 40 дена,но като ви четох вечерта,честно да си призная едвам се стърпях да не се разсмея с пълен глас/колкото и грозно да звучи на вчерашния ден/,ама те затова са приятелите-не да ти дават рамо да поплачеш,ами въобще да не ти позволяват да плачеш.  Hug за всички вас.
На всички дето искат да наедряват по една единствена причина/не от много едене  Mr. Green / пожелавам успех!После и да се оплакват,че се търкалят  Grinning На имениците-Честито!
Много имам да ви пиша,но като се върна във Варна,да ми е по-спокойно.Сега ви целувам и ви пожелавам приятни почивни дни  Heart Eyes

# 129
Завърнах се в кукундрелника и аз проскубана перната  Joy
Мили приятелки нямам много време да пиша, но назряха едни нещица...Значи, появи се съобщение в ел. пощата ми, че Мони е приета в детска градина по ред...трето или по-задно/ оффф как звучи/ желание...Срока е една седмица, аз .../пернатата/ не си проверявам пощата всеки ден и научавам за това в...примерно вторник наобяд. При прочитането на това бленувано приемане на детска градина ми трепна сърцето..."ами сега, изследвания, личната лекарка, нямам време..." и едно голямо наум...чудесно е ...обаче тя е приета във филиал на градина във Враня!!!". Пак...идеално, извън София...чист въздух...по-малко деца". Е... отказах се, дето каза моя приятелка, в Пловдив или в Бургас да я бяха приели...транспорта е по-редовен.  Laughing
От там...напудрена и фръцкаща се баба...защото директно казах, че няма как да стане воденето на принцеската за два часа по транспорт, моето връщане и пак ходене до там да я взимам...Плюс това вече идваа зима...знаем какво става по детските градини с болестите...по транспорта също стават заразите.
Такаааа... второ...от известно време съм забранила купуването на кремвирши, салами и луканки у нас. Ако такова чудо има в хладилника се яде САМО ТОВА. Сготвила съм манджичка с месо и картофки в тенджерка...Мони не яде...отиват с баба си на разходка и се връщат ...с кремвирши...Манджата отиде за животните...Не разрешавам шоколад, бонбони, чипс, зръчо, бек ролс, брускети марети, солети... Има на последните кътници дупчици и ще я заведа да я видят...Много добре знае милата принцеска, че ако аз направя сладкиш в къщи може...но не го яде...знам какво слагам вътре, да ...сладко е...но е домашно. Направила съм сладкиш с круши...появяват се с баба и купили някакъв кекс...Е познайте, какво се яде ...Побеснях! Една, не две реплики на кръст с бабата и лесно се разбрах, нищо повече не купува на Мони, аз отговарям за това какво яде...Не, че и друг път не съм казвала, какво трябва или какво не трябва...Сега беше по-остро, и се стигна до там, че милата баба обидена, даже каза че няма да купува и плодове и зеленчуци...Както и да е...Мина ни...
Трето...Милото Мони в неделя имаше рожден ден  newsm59 Стана на четри годинки, жива и здрава! Още в началото на посрещането на гостите, звънят по домофона и так се затича, как се спъна...падна и си сцепи челцето в шкафа за обувки...Поплака, но тя е от нашия отбор, много рицарски се държа...заведе я баба в Пирогов за да я лепнат, дълбоко беше иначе не е дълго на размер...Та такива работи. И чакаме вече татко ни да се върне от Полша... още около 10-ина дни остават.
 Hug За всички, щото не ви споменавам...ама ще ми простите. Обичам ви целия кокошкарник!     bouquet
bouquet

# 130
Куинчеееее..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug. ooooh!  Laughing

То не е смешно,мА ти така си го разказала,че се разсмях.....Ваш;та баба голям майтап....

Монито да е живо и здраво "юнак без рана не ходи" във вашия случай - юначка !  Joy Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 131
Куинче, честит рожден ден на Мони!(на патерици)
Жива и здрава да ви е, много слънчеви усмивки, весели игри и повече бели! Simple Smile

На всички ви желая хубава и спокойна вечер с хората, които обичате! Hug Hug Hug

# 132
Куинче, да е жива и здрава Мони. Да расте добричка, весела и щастлива.

Пък без рани няма да мине, нали някой трябва да ни държи във форма.

# 133
 newsm51
Благодаря  мили кокошцици  Joy
Сериозно да кажа сега. Баба рядко се появява, има си нейния живот...жива и здрава. Но никога не съм сигурна в грижата и за дребосъчка...тя вече си казва, няма проблем..../само ще кажа една случка, когато Мони беше бебе и сме я оставили за около шест часа...бебе, бебе ...на около девет месеца да е била....Излизали навън, хранили са се...няма проблем. Прибираме се, къпане за вечерта и намираме в памперса люспи от семки... Joy / ОООХХХ сега ми е ужасно смешно като се сетя каква физиономия имахме аз и тати....гледайки памперса...
Та, вече е голямо рицарчето и няма проблем, но това лято не я пуснах с баба си на яхта в Гърция. Нямам доверие в жената, защото ...ясно ви е... Чудесна е да си четат книжки и да играят, обаче е шматка...В добрия смисъл и аз я харесвам, добре, че е отделно и по-далече от нас.
А относно сладките неща...генно е ми се струва...и баба и тати...шоколад им дай...Мони е същата...докато мога ще я ограничавам... Hug
Обичам ви и се радвам, че май ви поразведрих, така или иначе рядко се вясвам... АААА като се върне таткото ни ще го помоля да ми помогне за снимки...Много съм ...ужасна съм...   bouquet

# 134
newsm51

Обичам ви и се радвам, че май ви поразведрих, така или иначе рядко се вясвам... ...Много съм ...ужасна съм...   bouquet

Аааааа....Да си ги нямаме такива!!!
Прекрасна си! И ние тука много си те обичаме ......Тука всеки пише кой когато може....Не е по задължение.....Не го ли разбра бре!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт