КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 587
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • Видин
И аз наминавам да видя дали Луси се е обаждала Flutter
Люска, много късмет и от мен!Гушкам те! Hug

Юле, честит рожден ден на татко ти!Да ти е жив и здрав ощи много години!  bouquet

Вижте какво прочетох:

http://zadoma.rozali.com/praznici/otbeliazvame-denia-na-bashtata.html

Хайде да са ни живи и здрави всички татковци!  bouquet

Мамче, пийвам си от хубавото кафенце Wink

# 481
  • Пловдив
Добър да е денят ви момичета!
Героите са уморени това шетане пренасяне вече ми идва в повече ,старост немилост ooooh!
Децата от 11ч до вечерта бяха в къщи голям купон голяма радост и емоции. Party
С дедко си имаме електрони цигари за подаръци от Мими и зетя ,не сме пушили от вчера  други а дано дедко ги  откаже  Praynig аз съм готова вече Wink Wink

Мамче и вие сте се повеселили подобаващо. Hug Hug

Жаки при вас нещата оправиха ли се?
Честит празник на бащите,да са ни живи и здрави! Hug

Люска веднага на отчет да се яви , как е Thinking Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 482
Тук съм,хвърлям ви по едно око,но не ми се пише.Не искам да ви развалям празниците и настроението с моето хленчене.Не знам добре ли съм или не.Не се сърдете ако не пиша  Hug

# 483
Честита Коледа мили приятелчета!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Юле,жив и здрав тате ти!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Люска....Прегръщам те и аз!  Hug

Зичончееей...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 484
  • Пловдив
От една друга тема копнах да разгледате много красиво и интересно Peace

София - http://gigasofia.com/
Лондон - http://www.360cities.net/london-photo-en.html
Дубай - http://gigapan.com/gigapans/48492/
Дрезден - http://www.gigapixel-dresden.de/dresden26GP
Млечния път - http://www.eso.org/public/images/eso1242a/zoomable/

# 485
  • Пловдив

Добро утро . Hug

Православната църква отбелязва днес Стефановден.
Честито на всички именници!
Да сте живи и здрави да следвате мечтите си!

Такава мъгла е тука ,че отсреща сградите не се виждат ooooh!

Прегръдки на всички и пишете как сте след празника . На нас ядене не ни се поглежда , а има още      много неща да се доизядат   ooooh! Тъй че днес няма нищо да правя ще си почивам. Mr. Green

Последна редакция: чт, 27 дек 2012, 10:59 от ЗИЧЕ

# 486
Ха, добър ден! Hug
Зиче, мерси за кафенцето и чайчето!Пийнах по-рано, но си ги запазвам за следобеда. Simple Smile
И у нас има храна, ама предимно ябълки, мандарини, портокали и мнооого шоколади. Laughing
И тук е страшна мъгла, от вчера насам, но нямаме работа навън.Затова на топличко вкъщи и в бг-мамата. Flutter
Луска, когато ти се пише - тогава.Важното е да си добре, а ние те разбираме. Hug Hug
Охооо, Мастъре, ти се пУяви.Дзак! ppp
Честит Стефановден!   bouquet
Да са живи и здрави празнуващите!
От мен хубав и усмихнат празничен ден, птиченца! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 487
Привет и от мен   bouquet

Честит СТЕФАНОВ ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!  Да са живи и здрави, късметлии и с гордост да си носят името newsm51 smile3525

Аз съм в къщи. Правя менюто за Нова година. Ще сме у нас с още няколко семейства и доста ще ми е нанагорно, но няма как, в последния момент  изникнаха и други и затова така стана навалица, дано се справя, но определено ми е притеснено. Както и да е. На 30.12 си имам рожденник - скъпия  става на 50  Simple Smile, решихме само с децата и свекитата да отидем  на вечеря, такъв е планът за сега. И такива неща край мен.

Тук грее слънце и е много приятно, дано и при вас да се е вдигнала мъглата. Хубав ден  мили приятелки  Hug Hug Hug Hug

# 488
Айде да се обадя и аз.Рано сутринта ходих да си пусна кръвни изследвания дето ми ги искат.Времето е трепач-да тръгнеш,че да не се върнеш.Обаче аз се чувствам изморена,хем нищо не съм правила,става ми лошо,вие ми се свят,пожълтях вече,а и имам и др. сиптоми на оная гад дето не искам да я имам.Сама съм с децата,мъжо на работа,и да не мисля взех,че поизчистих малко къщата,простирах.Това е при нас-настроение нула,празници  Rolling Eyes ,ако живея...

# 489
Люска Hug Hug Hug Hug  Абе да не караш някакъв хепатит  бе  newsm78 - какво е това пожълтяване  - гадене , пожълтяване , измалялост, болки в корема - това са също симптоми на хепатит - моят мъж е карал и знам оттам.

# 490
Не,не е хепатит-аз също съм карала.Това са симптоми на рак на панкреаса също.

# 491
  • Видин
Не,не е хепатит-аз също съм карала.Това са симптоми на рак на панкреаса също.

Абе, Люска, моля ти се, много ти се моля, не си поставяй диагнозата сама Tired
Нека излязат резултатите от изследванията, може пък от нещо друго да е.Надявам се...силно се надявам...и те прегръщам силно Hug

Честит Стефанов ден на празнуващите!
Дай Боже здраве и само здраве!Всичко друго изглежда толкова маловажно...

Аз съм на работа...и разбира се на черешата, всеки се е сетил в последния момент да внася лихви, да издължава, да разсрочва кредити CrazyЛуднахме с колегите Crazy

Иначе изкарах една спокойна и топла Коледа...но пък се разболях Crazy
Сега бухам като магаре, кихам...а утре следобяд заминавам  в Сърбия с момичета от танцовата на банкет.Дано се посъвзема, че как ще танцувам незнам...

Мастеронки, дзак Heart EyesКак са мама и тате още ли са при теб? Flutter

Зиче, Маме,Анкасче и всички останали Hug

# 492
Тъййй,взех си изследванията.Всички в норма,само еритроцитите съвсем леко завишени,а това е при наличието на тумор  Tired Отчайвам се вече.А и самият факт,че ме гледаха само на ехограф,не ми направиха нито скенер,нито ЯМР,а искат да ме режат, ме навежда на мисълта,че са сигурни,че е рак,но не ми казват  Sad

# 493
Луси, не се навивай, че и симптомите ще почувстваш, и друго може да стане... Моля те, бъди по-оптимистично настроена, вярата в добрия край винаги помага.  Hug Не се отчайвай, каквото има да става, ще стане, но негативните мисли влошават нещата. Силно се надявам след Нова година да имаш по-добри новини. Прегръщам те.....  Hug

Момичета, ние сме добре, преяли, както обикновено по това време....  Mr. Green ... Но нещо не ми се пише.... Около мен има много хора, които се нуждаят от помощ (в различна форма), но аз не мога да направя нищо, просто е извън възможностите ми..... И ми е мъчно... а е Коледа... и така...

Целувам ви, всичките.
Heart Eyes

# 494
Луси, не се навивай, че и симптомите ще почувстваш, и друго може да стане... Моля те, бъди по-оптимистично настроена, вярата в добрия край винаги помага.  Hug Не се отчайвай, каквото има да става, ще стане, но негативните мисли влошават нещата. Силно се надявам след Нова година да имаш по-добри новини. Прегръщам те.....  Hug

Момичета, ние сме добре, преяли, както обикновено по това време....  Mr. Green ... Но нещо не ми се пише.... Около мен има много хора, които се нуждаят от помощ (в различна форма), но аз не мога да направя нищо, просто е извън възможностите ми..... И ми е мъчно... а е Коледа... и така...

Целувам ви, всичките.
Heart Eyes

Peace  Фейче, Hug Hug Hug и при мен е нещо такова, затова просто цитирам и май да млъквам най-добре. Правя, приготвям разни неща, вкусотийки, украси и т.н., като с това гледам да отхвърля лошите мисли и всичките други грижи ама... живот, каквото такова, дано да успеем по някакъв наш си начин всяка една от нас да пребори  трудностите пред които е в момента  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт