КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 589
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Луси, прегръщам те и се моля с теб и за теб. Нека на тази Коледа се случи "твоето" чудо, това дето си е само за теб, това, което ще донесе щастието и спокойствието в дома ти. Нека Бог бъде с теб, така, както сме и ние.  Hug Praynig

Юле, пораснал ти е Къци вече, мъж е станал. Жив и здрав да ти е и все такива хубави изненади да ти поднася.

Момичета, сестрички мои, Бъдни вечер е. Нека тази Коледа донесе в дома на всяка от нас здраве, любов и благополучие, нека на всяка трапеза има хляб, нека във всяко огнище пламти буен огън, нека около масата се съберат всички любими хора от близо и далеч.... Нека тези, които вече няма да прегърнем, ни се усмихнат от небето, а ние да ги прегърнем със сърцата си... Пожелавам щастие на всички вас, на семействата ви и на близките ви.
Весела Коледа, бъдете благословени.

# 466
  • Пловдив
Ех Фейче напълни ми душата с твоето поздравление и ще си го крадна за ФБ че аз никога не мога такова красиво послание да напиша. Embarassed

Чупнете си от моята питка не е красива но пък невероятно вкусна.
Парата на мен се падна нъцки на дедко  hahaha hahaha

# 467
Здравейте сладурчета Hug

Отдавна не съм писала, но нямам настроение.
Люси, моля се от все сърце за теб  Hug

За сега нищо не мога да споделя, но ще ни е нужна положителна енергия и молитвичка за здраве.

Парата е при нашият прекрасен и неповторим тати, който е далеч от нас в момента. Да ни е жив и здрав.

Весели празници и дано чудесата да влезнат в домовете и в сърцата на всички ни  Hug

# 468
Люска  Hug И за всички, които имат нужда, обичам ви милички

# 469
Днес малката ми дъщеря-Яница има рожден ден.Да ми е жива и здрава,упорито да преследва мечтите си,и да стане достоен човек!Почерпете се за нейно здраве

# 470
Честито Рождество Христово, приятелки!
Нека да съумеем да запазим
магията на Коледната нощ
през цялата година,
за да бъдем по-добри,
да се обичаме повече
и да имаме силата
да сътворяваме
по едно малко чудо всеки ден –
една усмивка, едно добро дело,
един топъл жест.
Бъдете живи, здрави
и истински щастливи! Hug  Heart Eyes

Луска, да ти е жива и здрава рожденничката Яница!  bouquet
Днес малката ми дъщеря-Яница има рожден ден.Да ми е жива и здрава,упорито да преследва мечтите си,и да стане достоен човек!
Прекрасно пожелание!(присъединявам се)Да бъде достоен човек точно като теб, мила! Heart Eyes
Почерпката е чудна - веднага се нареждам първа, ммммм Simple Smile))
Мери, каквото и да ти тежи - желая ти много здраве и ти пращам позитивност, обич и светлина! hug hug kiss Нацелувай малката си кукла от мен.
Зиче, питката ти е разкош.Сега както съм на празен стомах, пак ми се дояде .. Joy thumbsup
Нашата паричка се падна на момчето ни - да ни е жив и здрав.Там е истината и бъдещето - в децата ни, нашите слънчица. Flowers Sunflower

# 471
Честито Рождество Христово!
Мили приятелки, здраве и щастие за вас и семействата ви!
Люска, да ти е честита малката принцеска рожденничка!
За мен също този ден е много специален, защото преди 27 г. и аз станах мама. Да ми е жива и здрава голямата ми дъщеричка!
Честит Имен Ден и на всички, които днес празнуват!
 Hug  Hug  Hug

# 472
За мен също този ден е много специален, защото преди 27 г. и аз станах мама. Да ми е жива и здрава голямата ми дъщеричка!
куинче, Честит рожден ден и на твоята дъщеря! Hug
Да е жива и здрава!
Нека всеки път, който избира води до това,
което е истинско, добро и красиво!

Честито и на всички именници!  bouquet

# 473

Честито Рождество Христово! Желая ви много щастие и любов! Да са живи и здрави всички именници днес!

Честит рожден ден на Яница, да е жива и здрава и много дълги години да е радост на майка си и баща си! Честито и на порасналото вече момиче на Куинчето! Да е жива и здрава! Hug

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 17:16 от Паца

# 474
  • Видин

Момичета, сестрички мои, нека тази Коледа донесе в дома на всяка от нас здраве, любов и благополучие, нека на всяка трапеза има хляб, нека във всяко огнище пламти буен огън, нека около масата се съберат всички любими хора от близо и далеч.... Нека тези, които вече няма да прегърнем, ни се усмихнат от небето, а ние да ги прегърнем със сърцата си... Пожелавам щастие на всички вас, на семействата ви и на близките ви.
Весела Коледа, бъдете благословени.

И аз немога да кажа нищо по-добро от Фейчето Hug
Бях си харесала същата картинка, излъчва толкова топлота Peace

Обичам ви, момичета!Радвам се, че се намерихме!

На Луси и Мери, много позитивна енергия и надежда Hug

На рожденничките - здраве, късмет, усмивки и сбъдване на мечтите!

Зичееее, златни ти ръце!!! HugПитата е уникална Hug

Маме, благодаря за поздравите! HugНезнаех че имам имен ден Flutter

# 475
Честита Коледа!
Скъпи приятелки, пожелавам от сърце на вас и вашите семейства много здраве, радост, щастие, светли мисли, добри новини, усмихнати хора и много честити дни! Да е топло и уютно както в домовете ви, така и в душите ви! Бъдете все така, позитивни, готини, добри, състрадателни ...с две думи истински приятели! Обичам ви!      love001 bouquet
queen66, lucia, да са ви живи и здрави щерките! Да бъдат оправни и чаровни като майките си! Желая им много късмет и щастие! bdbaloni

# 476
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО МИЛИ МОМИЧЕТА! Нека бъдем здрави, нека бъдем ЧОВЕЦИ, нека светът стане по-добър, за да растат нашите деца, внуци и пра-пра-пра-внуци  Simple Smile в едни по-добри времена! НЕКА!!!  Peace

Люска, Куинче, да са ви живи и здрави рожденничките, да са вашата гордост и имате неизброми щастливи  моменти заедно !  Hug Hug Hug

За най-прекрасните рожденнички, родени на този светъл ден  Simple Smile Hug

и за  гордите мами - Люска, Куинче  Hug

# 477
Mili moi prijateki-chestita koleda.;
Da e svetal prazni vi. Da vi donese dobrotata I spokojstvieto ot koeto vsichki imame nujda.
Luci za teb milicka dnes se molim I znaem che vsichko shte e nared. Nie sme do teb. Hug
Na rojdenichite -da sa jivi I zdravi. Da badat vash radost I upora mili roditeli.
Mojat tatko dnes sashto e rojdenik. stava na 78. Da ni e jiv I zdrav.
Prostete za latin. Pish  ot telefon. hug:
Hubava vecher ot nshata palna kasta Hug

Последна редакция: вт, 25 дек 2012, 22:37 от JuliS

# 478
  • Пловдив
Честито Рождество Христово, МИЛИ МОИ ИСКРЕНИ ПРИЯТЕЛКИ!
Бъдете живи, здрави
и истински щастливи вие и семействата ви!

ИСКРЕНО И ИСТИНСКИ ВИ ОБИЧАМ!!!

ЧЕСТИТИ ДА СА ИМЕННИЦИТЕ НА ЛЮСКА И КУИНЧЕТО!
 ДОСТОЙНИ ХОРА , ДЕЦАТА ВИ ДА СТАНАТ ! Hug

ЮЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАЩА ТИ! Hug

Гроги съм отивам да лягам утре ще пиша!
Лека нощ!

# 479
Добро утро, момичета! Hug
Хайде на кафето.Днес и аз си поспах подобаващо.Но това е, защото снощи бяхме на двама именника - баща и син, и купона беше 2в1. Simple Smile

Юле, честит рожден ден на татко ти!(на патерици)  bouquet
Жив и здрав да е!Да го радвате, да бъдете край него и да дочака много правнуци!
Луска, късмет мила!Дано си по-добре. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт