КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 635
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета
Мерси за хубавите кафета,аз днес пийвам на крак
Хванала съм се сладки,кексчета,курабийки -да им направя на дечковците-вече съм готова за днес
Отивам на пазар,после малко разкрасяване-подстригване на мъжете ми в къщи и на мен една боя да туря и той деня ще мине

Мерси за рецептата за говрети-записах си я и ще я пробвам някой ден

# 451
Здравейте!Ами аз като видях,че никой не пише и за това не сложих сутринта кафето.Помислих,че шетате упорито за празниците и не ви е до комп.И аз съм решила да правя днес втори вид коледни сладки,макар че на мен почти нищо не ми е разрешено да ям  Cry

# 452
 waveyПривет привет девойки  Heart Eyes Hug

Влизам само да кажа, че много ми е нанагорно, сладки и кво ли не вече колко дни правя, днес правих масленки и еклери за сега  се получават ще видим после. Утре отиваме на село после   сме в свекито и въобщее натоварена програма та затова и промишлени количества съм се заела да правя, че народ много се събираме.

Извинете ме, мисля ви и от време на време ви и  попрочитам, но  наистина ми е кът времето.

Мамче, добре че си ти да поддържаш огъня в прекрасната ни темичка, тенкююю много ти се радвам като те видя , вдигаш ми настроението сладурке  Hug Hug Hug

Люска, попази диета  сега, а после ще наваксаш  Peace Hug Hug Hug

Паце,  Hug Hug Hug Hug съжалявам за колегите ти, много е  гадно, но живот.....

Юле, успокои ли се мила  Crossing Arms Hug Hug Hug

Мастеркони, додоха ли бреее обади се де с едно ДА както са ти писали  по преди момичетата  Heart Eyes Hug Hug

Зиче, видох у фейса страхотните ти коледни сладки и знам що те няма щото и ти като мене явнооо си набрала коледна скорост  hahaha Hug Hug Hug

[b]Ох, спирам, няма да ви изброявам всички, не се сърдеде момичета моля виии  Praynig обичам ви всички и  всички ви чувствам много много близки, желая ви една щастлива  Коледа която да стопли сърцата и душите ви, бъдете здрави и имайте много  щастливи дни с обичните си хора [/b] Peace Hug Hug Hug

# 453
  • Пловдив
Ей за това мразя празниците  Whistling Crossing Arms
Разчекнах се за да си нахраним задниците за един ден  Crossing Arms
Сърми вих днес ,баклава две тави направих ,вчера със тези коледни сладки ми изпиха мозъка направо ooooh! Бе това не мога да приема бее то са приготвяне то е чудо ,все едно ни е за последно ,утре продължавам. Crazy
Гостите на Мастерче дойдоха ли,що ли! newsm78
Паце ,съжалявам за колегите ти,Бог да ги прости! Praynig
Люска как си? Hug Hug

Мамче на мен ми се падна -
Пожелават ми вярна посока Mr. Green
Ако не знаеш на къде плаваш ,всички ветрове ще са насрещни.

Ох, спирам, няма да ви изброявам всички, не се сърдеде момичета моля виии  Praynig обичам ви всички и  всички ви чувствам много много близки, желая ви една щастлива  Коледа която да стопли сърцата и душите ви, бъдете здрави и имайте много  щастливи дни с обичните си хора Peace Hug Hug Hug
Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 454
Ей за това мразя празниците  Whistling Crossing Arms
Разчекнах се за да си нахраним задниците за един ден  Crossing Arms

Joy
Зиче, и ние се разчекнахме, но от пътуване да ни нахранят д-тата за 1 ден. Sunglasses
Свеки добре се беше представила, евала - тиквеници, баклави, пица(обожавам домашната), мръвкалъци ... още пуфкам. Whistling
И сега съм на мандарини.А след малко си наливам и червено вино.Мъжо отиде на банкет(дет` нямало място за съпруги) и аз я започвам. hahaha hahaha Wine Glass
Анкасче, благодаря ти. Hug Heart Eyes Лек път и приятно гостенство!
Луска, не тъжи, мила.На такива празници яденето е нечовешко.Виж ме мен, как се потя сега. spoko По-важното е ти да се чувстваш добре и да нямаш болежки. Simple Smile
Паце, извини хумора ми, опитвам се да си създам сама настроение.. Съжалявам за колегите ти!Лека им пръст! Flowers Rose Flowers Rose
Лека предпразнична вечер, готови  за утре, другарчета!   bouquet Heart Eyes kiss kiss kiss

# 455
Ехооооуууу.....Ей мЪ бре!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Казвам ви "дзак"!  Mr. Green

Нямах никакво време да вляза.....Дойдоха мама и тате с 95 минути закъснение(влака закъсня)......После вечерка.....Вчера - концерт с учениците......Водих и мама и тате.....Доволни останаха......Поздравих ги специално от сцената,изпях им песен специално за тях......Всички отидоха да ги поздравят.....Абе.....Развълнувахме ги здраво.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес ходихме да донапазаруваме разните дреболии.....Пък след обяд правих тиквеник,ашуре....А за вечеря спретнахме едни милинки и сега сядам.....

Люсеее .....не плачкай.....Пиши кат имаш време,пък който е тука ще пише също....

Теди,аз гофретник имам отдавна.....Но единствените гофрети,които харесвам са тия на Тандури...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=80047.msg2217993#msg2217993

Трънката Бодливкова да зЕмИ да пише пак.....Мумииии....дЕ си бре?! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 456
  • Видин
Ехооо и от мен Hug
Аз си почивам от компютъра и изобщо не ми се ще да го виждам ,но реших да ви изчета та да не пропусна някоя новина  Peace

Мастерче, много се радвам че мама и тате са стигнали по живо и здраво Peace
Сега се наслаждавайте на моментите си заедно HugПоздрави ги от мен, нищо че не ги познавам, но след като познавам теб със сигурна че са прекрасни Хора Peace

Момичета, и аз няма да ви изреждам да не пропусна някои.

Желая ви светли и топли празници изпълени с мирис на вкусни манджи и невероятна коледна атмосфера!Прегръдки за всички вас, мои мили дружки Hug

# 457
  • Пловдив
Мамче, то като си на гости и всичко ти го поднесат на готово и аз обичам но много рядко при мен се случва това. Mr. Green

Мастерче ,гушкай мама и тати от мен! Hug Hug
Много се радвам ,че си им създала такива радости и вълнения ,милите те. Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Жаки ,почини си от компа  Hug Hug и аз тези дни сядам да ви прочета ,че нямам време. Hug

Трънката Бодливкова  се разписа и изчезна  Party пиши де ние сме ФубаФки  Mr. Green bowuu

Дедко не устоя  Mr. Green Mr. Green половината тава баклава вече я изяде а тавата е от най големите  hahaha hahaha Ма аз си го знам та съм се запасила с две тави нъцки мууу hahaha Joy hahaha hahaha

ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ МОМИЧЕТА!

# 458
Добро утро, кукумицини! Simple Smile

Вижте ме кога съм тук?Моят "снощен" мъж се прибра едва преди 30 мин. от банкета. ooooh! bambam bambam
Аз съм станала още в 5ч. и го няма ... Голям купон, голямо нЯщо, бре.И да го видя довечера като сме у моите родители как ще клюма и ще изкара вечерта?!   33uu
Та така, натирих го аз да спи, че да не ми разваля предпразничното настроение още от сутринта..
Юле, снощи гледах изявлението на БТВ медия груп отново - евала, че ще ви пуснат телевизиите си поне по празниците. Peace Следя изкъсо ситуацията, че нали нашите са им абонати и редовно съм в тях. Laughing
Мастерче, чудесно е това, което си направила за мама и тате!Радвам се, че си ги поздравила с песен, така както желаеше. Heart Eyes Как ли си ги развълнувала?Браво, горди родители са да знаеш(и с право)- хубав и достоен човек са отгледали!  Hands Clap
Жакчо, хубаво е че намина да се "обадиш". hug И аз като имам ангажименти хич и не помислям за компютър, но рядко се случва .. Е, сега по празниците ще направим някое друго гостенство. Simple Smile
Момичета, приятелки скъпи - в навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово:
Нека продължаваме напред с Вяра и Надежда в идващото по-добро време!Да бъдем щастливи СЕГА, а не да живеем в очакване на бленуваното щастие.
Пожелайте си нещо в 00:00ч. когато небето се отваря и нека Бог чуе молитвите ви!Бъдни вечер е, стават чудеса  babydust7..
Радвам се, че ви открих и ви благодаря, че ви има и сте част от моят живот, макар и виртуално!     bouquet kiss kiss kiss Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
p.s. Ха, днес имало именници!
Евгени, Евгения, Женя, Жаки, Жени, Джени, Джейн ...
Жаки, да се чувства специално поздравена!(нищо, че това ти е форумско име, за мен си просто Жаки) Heart Eyes
Мила ми приятелко, да си жива и здрава!Искрено се надявам през идната година да прегърнеш своята жадувана мечта! Praynig   bouquet

Последна редакция: пн, 24 дек 2012, 09:08 от Mam4е

# 459
Здравейте,момичета!Виждам вчера сте се поразписали,всички тупуркащи  напред-назад да подоготвите празника.А на мен ми предстои посрещането на една от най-тъжните Коледи-няма я сестричката ми,мама е сама като куче,племеницата и тя не се знае как е,аз съм изправена пред вероятността на страшна диагноза...Снощи дори направих поредната криза,че викахме и спешна помощ...Тъжно и тягостно...
На вас,на близките ви,на любимите ви хора,пожелавам много здраве!Весело посрещане на Рождество Христово!  Hug

# 460
дбро утро милички. Hug
Ние вчера метлосвахме Mr. Green цял де в Търново. И познайте....ВСИЧКИ.
За първи път излязохме цялото семейство без да има сърдити и мрънкащи. Прекарахме един чудесен ден. Къци нито се възпротиви , нито показа с нещо че му е неприятно и досадно. Пазарувахме подаръци, хапнахме в Щастливеца, после се помотахме в странни магазинчета  като "на тъмно" Mr. Green Единството Яни пощуря с толкова възрастни та дори успяхме да го загубим в МОЛ-а Хукнахме да го търсим...а то народ, народ.... по едно време идва Мима и вика ей там на пейката е. То се уморило нашето да кръстосва и седнало на една пейка. Ама до него едни жени и той зад тях...не се вижда. Батко му веднага го строи да се извини -  Mr. Green- авторитет му е яма начин . И всичко продължи надобре. Ходихме естествено и в Хиполенд. Защото трябваше спешно да пратим СМС на Дядо Коледа и да му кажем какъв подарък искаме... защото се разбра че в училищното писмо което е написал е поискал... ЕСКАЛАТОР ooooh! Twisted Evil че го мързяло да си носи играчките по стълбата в неговата стая. И понеже ние в петък получихме писмото от класната.... Twisted Evil Twisted Evil е наложи бързо да действаме. Та той си хареса 2 играчки и докато с кака му пускаха СМС на Дядото... татито и ги купи и побърза да ги натовари в колата Mr. Green
И така. Един страхотен ден с подаръци и приятни емоции.
Липсваше ми. .. Наистина.
И друг път съм ви казвала че Къци ми е некомуникативен./ от както влезе в пубертета/ Не се разбира много със сестра си... и ревнува крайно от брат си. Най - накрая е пораснал и е разбрал, че сме семейство. Явно вече е излязал от пубертета - нали е на 19 , крайно време му е! Joy
И така.
Нахвалих се.
сега събирам багажа и се приготвям за Коледното и пътуване.
както всяка година - при мама! Hug
Чакам с нетърпение да седнем на масата цялото ни голямо семейство. мама, тате, кака, племенника, и ние 5мата.  Mr. GreenЕто затова ни трябва голяма маса. След малко Галин отива да я купи! Mr. Green
Ако пак не вляза...
искам да пожелая
ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ. МНОГО ЕМОЦИИ УЮТ И ТОПЛИНА в ДОМОВЕТЕ ВИ!
НЕКА СМЕ ПО ДОБРИ. НЕКА СМЕ ПО ЩЕДРИ.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ! Hug

Последна редакция: пн, 24 дек 2012, 09:54 от JuliS

# 461
Докато все още съм тука, пак ще пиша ...  Blush
Луси, миличка!Наистина много преживя, и не спират тревогите ти. hug spoko
Вчера по Станция Нова гледах рубриката "Най-добрият човек".И там казаха следното, което ми направи силно впечатление.
"Бог не ни изпраща изпитания, а сили да се справим с тях!"
И аз ти изпращам много сила, кураж и търпение, да преодолееш поредното предизвикателство!
Знам, т.е. предполагам колко ти е трудно в този момент да си позитивна.
Но всички ние в тази темичка искрено се надяваме всичко лошо скоро да е зад гърба ти! Praynig

# 462
Луси , миличка Hug дръж се момиче.
Не може все лошо да е...не може. Всички ние ще си пожелаем да си здрава тази нощ. Да прескочиш всички трудности/много ти се насъбра/  Всички ние ще го направим за нашата приятелка, защото те обичаме! А на Коледа - се случват чудеса! Дръж се. Имаш три прекрасни довода да живееш и да оздравееш!

# 463
Момичета искам да пожелая на вас и на семействата ви светли празнични дни, много здраве, щастливи мигове, усмивки и нека през новата година в домовете ви цари благоденствие.

Люска миличка  Hug Да знаеш, че имам подарък една свещичка от Светия синод.Тази вечер щя е запаля за теб миличка.Както се топи восъка така да стопи и всичко лошо около теб и семейството ти  Hug

# 464
  • Пловдив

Луси, миличка!Наистина много преживя, и не спират тревогите ти. hug spoko
Вчера по Станция Нова гледах рубриката "Най-добрият човек".И там казаха следното, което ми направи силно впечатление.
"Бог не ни изпраща изпитания, а сили да се справим с тях!"
И аз ти изпращам много сила, кураж и търпение, да преодолееш поредното предизвикателство!
Знам, т.е. предполагам колко ти е трудно в този момент да си позитивна.
Но всички ние в тази темичка искрено се надяваме всичко лошо скоро да е зад гърба ти! Praynig

Peace

БЪДНИ ВЕЧЕР Е!

Започват светли празници Люси и искрено ти пожелавам всичко лошо да е зад гърба ти. Стават чудеса наистина на тези празници и ти ги пожелавам от сърце да се случи! Hug Hug Hug spoko spoko
Обичам те и се моля за теб! Praynig Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes

Аз приключих за днес с приготовленията .Утре рано сутрин наново се почва. ooooh! ooooh!
Да ви се похваля имаме четворка от тотото  Mr. Green Joy  за първи път в семейството ни падат готови пари.
Фиша е този който преди 2 месеца имаше шестица, но пък дедко не го беше пуснал Mr. Green Mr. Green  сега вече не пропуска ,ама след дъжд качулка ...  Mr. Green hahaha hahaha

На всички пишещи в най прекрасната тема ви пожелавам:

МНОГО ЗДРАВЕ!
МНОГО ЩАСТИЕ!
БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ МОМИЧЕТА!

Общи условия

Активация на акаунт