КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 640
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро!Мислех в 01.00 да ви турна кафето  Mr. Green ,ама се отказах.Резултатът е,че/не помня от кога  newsm78 / станах в 7.15.
На всички ви пожелавам топъл и уютен ден  Hug !

# 436
  bouquet
Хайде първа на кафето, мерси Люска!
Да се похваля, че снощи си дойде таткото ни. Мони е щастлива и заспаха заедно. Подаръчета и радост имаше за всички, а аз се радвах просто че се е прибрал.
Лек път пожелавам за пътуващите тези дни, че доста е сложна ситуацията.
Приятен и успешен ден за работещите...и айде после доста почивни дни.
  bouquet Добре дошла и от мен на Меги!
 Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug за всички!

# 437
  bouquet
Хайде първа на кафето, мерси Люска!
Да се похваля, че снощи си дойде таткото ни. Мони е щастлива и заспаха заедно. Подаръчета и радост имаше за всички, а аз се радвах просто че се е прибрал.
Хайде, втора съм. Simple Smile Луска, както винаги оправна и с кафенце за чудо и приказ. Heart Eyes 
Добре дошъл на вашият татко, куинче!Живи и здрави да сте! hug
Мастърче, успешно и безаварийно пристигане на мама и тате пожелавам! Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Жаки, къде си?Мини за едно "дзак". Wink
Днес очаквам с нетърпения краят на този ден.Прословутият край на света, аман!! Tired
То не бяха тв, преса, нет ... Психираха не само възрастните хора, ами и децата! ooooh!
Малкият сутринта тръгна с въпроса "Мамо, нали днес ще е края на света?"
Не ни стигат ежедневната борба с живота, оцеляването, ами и за това да се тормозим ... пфууу Whistling
Ама тази сутрин рано-рано си изчистих, та поне ако ще е край, да е на чисто. Mr. Green
Извинете черният ми хумор, но гледам да изпусна парата, че вече много се насъбра!
Лек и усмихнат последен, но само работен ден!  bouquet Heart Eyes dancing kiss

# 438
Добро утро!
Мерси за пожеланията! Вчера спечелих един шоколад на бас от сина ми.  Той не повярва, че имам имен ден... Моето име фигурира в няколко дни от календара, но аз не празнувам официално нито един. Ама тоз вчерашния ми хареса и си го заплювам...
Lucia , мерси за кафенцето, а как ухае на Коледа  Peace!
Queen66 , TheNMaster колко е хубаво когато всички се съберат по празниците!
Mam4е, ама ти за края на света ли се тормозиш толкова, яяя-  ignore2. Ще го преживеем и ще разказваме на внуците си някой ден!
JuliS, днес времето във Варна е по-спокойно. Дано и при вас е така. Казаха, че ще разчистят пътищата, дано пристигнат куриерите.
Аз имам да купувам още подаръци и да приготвя малко сладки. Пак оставих за последни момент, въпреки, че все се заричам да ми е за последно.
.... а каква мускулна треска имам. Две вечери подред рина сняг от 20 кв.м. тераса. Болят ме ръцете, но пък днес кръста ми е по- добре... странна работа.

# 439
 smile3518 newsm45 НЯМА!!!
Най важната пратка е още във Варна...
Току що една фирма ми отказаха календарите... щото днес им е последен работен ден - логично...
На мен ми се реве... и това е!
Няма какво да кажа...
Все едно сме в 19в. когато като завали се прибират хората по къщите и нищо не правят и нийде не ходят.
Най лошото е че утре тия пратки ще пристигнат и аз ще трябва да дойда да ги работя - въпреки че и на нас днес ни е последен работен ден...
И така
Наплаках се - извинете... smile3518

# 440
Момичета, ние потегляме за празниците и не знам дали ще мога да влизам междувременно тук. Затова от сега бих искала да ви пожелая светли и мирни празници - за вас и всички, които обичате! Бъдете здрави, успешни и много, много обичани! Добри приятели няма да пожелавам, защото сте факт!!! Hug  bouquet

# 441
Ехоооо, дзак, дружината! smile3534

И щом бат` Бойко е открил началото на края, да се почерпим по случая. Wine Glass Joy

Юле, Юлеее и ти що нерви похаби? Hug Hug Довечера удряте по едно червено винце, пред червените пердета, пред каминката ... Heart Eyes

Меги, лек път ти желая и весели празници! santa2

# 442
Ауууу,яко подготвяте коледните софри щом ви няма...
Мастерчеее,дойдоха ли мама и тате,как са пътували???
Айдеее,лека и спокойна нощ  Hug !

# 443
Добро утро! Красив снежен ден на всички Simple Smile Изпълнен с хубави изненади, много обич и щури моменти ♥

Момичета имам подарък-гофретник,някой да каже моля ви рецепта изпитана за гофрети,аз незнам никаква,а в нета не смея,че може нищо да не стане,там рецепти-бол

# 444
От вчера ви няма  Cry ,ама аз да сложа едно кафе/поне докато още мога/
Добро утро!
П.П. Докато публикувам и ме изпреварили  Hug Такова чудо нямам и за съжаление не мога да помогна.

# 445
Добро утро!
Благодаря за кафето - тъкмо съм си го сипнала и с и го пия с кеф долче густото!!! Mr. Green
Да ви кажа... вчера края на света не дойде. Дойде обаче края на БТВ. Тия които са БулсатКом ще ме разберат.
Не знам в каква държава живеем. Не знам как може такова отношение към клиентите/зрителите точно на най хубавите празници??? newsm78 Не ми го побира умът.
Истината е че ние нямаме друга алтернатива освен Булсат ком , с оглед многото ни приемници.
Но Вчера комшияката и се бъгнала Виваком телевизията. След разговор с оператор дойде да се жалва... казали и че излизат в коледни празници и ще и отстранят повредата на 27 или 28 .
Ей това му се вика уредена държава!!!!
И така де.
Днес като гледам системата на спиди - пратките все във Варна си стоят... което зачи че и при мен ще дойдат на 27-28.
Но знаете ли?
То вече претръпнах. Не се ядосвам и ... майната му!
Днес ще чистим къщата за Коледа
Утре шопинг -терапия Mr. Green Hug
И до 27 ще ми е минало!!!! Mr. Green
Сега стои дилемата как да натоваря 3те деца , ние с мъжо, 1 куче и 1 маса / подарък за мама и тати за Коледа/ че имат нужда от по голяма сама с тая голяма рода Joy Joy
Комбито голямо...ама е чак толкова.
Фейче вие сте като нас с багажите - да сте пробвали тази схема??? Mr. Green
Мастерче - посрещна ли мама???Едва ли ще имаш време ама ако ти се отвори дупка - кажи "да" Mr. Green
Теди за гофрети и аз си нямам идея! Дори си нямам идея каква закуска да спретна днес newsm78
Айде днес ще ви наглеждам больше! Mr. Green

# 446
МИРО И ПОЛИ рецепта за гофрети на Иван Звездев, изпитана и одобрена:
3 яйца, 300 г брашно, 2 ч.ч прясно мляко, 5-6 с.л. олио, 1 ч.л бакпулвер и винаги задължителната щипка сол
Слагам всичко и джуркам, леко се подуват- да го предвидиш, 10-15 броя в зависимост от модела

Весели празници на всички!  Heart Eyes

# 447
Добро утро и от мен!
Вече си взех от хубавите кафенца. Heart Eyes
За гофретите не се включвам, `щото хич не съм в час, но виждам, че вече има дадена рецепта ... Simple Smile
Юле, ясно ми е за какво говориш, въпреки че не сме абонати на Булсатком(но родителите ми са).Снощи гледах изявлението по БТВ новините, което Юксел прочете.Много кофти, много! Confused
И баш на такива празници, и как ще си компенсират абонатите, изобщо не ми го побира умът?!
Относно това, че си казала "майната му", мога само да те поздравя.Сега е момента да се отдадем на семействата си, да пазаруваме, да се приготвяме за празниците и т.н. все такива приятни неща. Hug
Хайде на късметите:
http://www.banici.net/
Аз вече изтеглих и ми се падна това:
Правило
Всяко правило е желязно, докато не бъде позлатено. Laughing
Приятни почивни дни, и светли празници на всички!  bouquet

# 448

Ехооо, где сте, бре пилета шарени?  Hug
Вчера последно аз съм писала сутринта, и днес пак съм аз .. Rolling Eyes
Едно кафе няма с кого да изпие човек ..
Явно сте на по-сериозни питиета, та не ви е до кафета-мафета. Simple Smile
От мен приятна подготовка за празниците и весело посрещане на Коледа! Wine Glass Drunk Laughing Heart Eyes

# 449

Мамче, идвам на кафе с теб! Даже съм приготвила още кафета, ако има и други кафеджийки!  Hug

Момичета, отдавна не съм писала, много работа ми се насъбра и за съжаление доста мои колеги починаха..като се заредиха един след друг  Sad ..та нямах никакво настроение за писане с приятелки.
Тук има нов член- добре дошла на новата дружка!  Hug
Юле , не се ядосвай, че ще ти мине и без това! Празниците са по-важни! Усмихни се!
Мастерче, мама и тати са ти голям подарък, нагушкай си ги хубаво и да си хапнете сладко от хубавата тортичка!
Люси, горе главата! Не мисли, че ще е най-лошото! Лекарите в днешно време нямат капка човещина! Как може да изказват съмнения за рак на глас, без да е доказано! Тъпунгери! Карай си весело празниците и ще видиш, че всичко ще се нареди! Късмет, мила!
Зиче, представям си какво е в твойта вълшебна кухня точно преди Коледа..мммммммм! Heart Eyes
Миро и Поли, Куинче, Фейче, Мони, Жаки, Сиси, Розали и всички от темата... много цунки от мен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт