КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 653
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
добро утро момичета! Hug То..какво утро... като ви гледам кога сте станали...направо сии е правя пладня  Hug Hug
Мастерче - торта в 3.11 брях да му се невиди домакинята Mr. Green ooooh! Аз и в 15.11 не се наканвам да я направя - ти по нощите!
Луци, радвам се че те "чувам" така позитивно настроена. Сигурна съм че е малката беля, и продължаваме да пращаме позитивна енергия и стиснати палци! Hug
Мамче -  да ти кажа , аз понеже съм на работа нон-стоп тия дни... съм лишена от домакинската работа щото се прибирам към 20.00, обаче днес ще взема да си намеря...щото нали... да ви кажа - 3 са ми достатъчни!!!! Crossing Arms Twisted Evil Ама добре ми каза за Игнаждена. Днес няма да отварям вратата на офиса. Ще си ги гледам през вратата... и който е добър човек и носи... на него ще отворя! Mr. Green
Зиче - това стихче много хубаво! Hugи за мен е писано , и за мен...
Меги - добре са ти казали всички.Проблема при приятелството е  предателството. И ако друг човек направи нещо дребно и необмислено - казваш от глупост е - но за приятелите имаме склонността да гледаме всичко през лупа. Това е защото приятелите са хората които допускаме най-близко до сърцето си. Те са част от сърцето ни. Затова и боли толкова. Но!!!
Истината е това - никога не оздравяваш след такава болка. Тя остава винаги с теб...и с годините боли все повече. Затова е най-добре да се изреже... макар че звучи крайно и грубо. Извинявам се за сравнението но - Само едно животно може да ти е предан приятел. Безкористен и обичащ те. Защото в него няма завист, няма злоба, няма потайност и премереност. Безрезервно е и те обича завинаги! Ей с това ни превъзхождат нас човеците!
Та... ДОБРЕ ДОШЛА сред свои!
Анкас-че - прозорлива както винаги Hug Ми хич нямаше да се сетя че Мастерчето ни е полазила Joy Joy Обаче сега се чуствам спокойна и щастлива , че именно такъв добър човек е влязал по нощите в домът ми! Hug
Хубав и спорен предпоследен ден ви желая!
Ние незнам как ще се приберем - при нас е много снежно и страшно и непочистено...вчера закъсахме... та всички комшии се наложи да местят колата... Тази сутрин едвам изпълзяхме... но продължава да вали и довечера незнам изобщо как ще стигнем до дома.  newsm78

# 421
Малеее,момичета,във Варна е някакъв ад.1 час чакахме с голямата дъщеря автобус,хеле дойде и се качи.После автобуса закъсал.1 час няма кой да ги изтегли.Токущо се обади и каза,че се е добрала до у-ще и остава там до края на часовете,а как ще се прибере  ooooh! Малката я заведох до даскало/по-наблизо е/,едвам стигнахме,виелици,преспи до колене,че и повече.Стояха около час,аз чинно изчаках и я прибрах щото ги пуснаха.Малкия въобще и не помислих да го водя на градина.
Специално за Мастерчето/а и за всички,на които им е любопитно/ : http://www.varnautre.bg/2012/12/20/147818-krizisniat_shtab_shte_ … dava_chak_po_obed
Анкасче,още не съм решила какво ще готвя,сега се размразявам,но ще гледам да е нещо щадящо положението ми.
П.П.Отменили са занятията,детето е успяло да се качи на автобус,тръгвам да го диря.

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 10:12 от lucia

# 422
Добро утро на ранните пилета!
Днес е Игнажден, и като гледам кой пръв ни е "влезнал" в темичката(Мастъре ти си!), значи годината ще ни е добра, плодородна и хубава. Party

На късмет ще е и на плодородие, щом една от най-позитивните, работните, грижовните и любящи дружки първа ни е полазила. Ама какво да ви кажа - то всичките ранобудници в тая тема са много подходящи за полазници - и Зичето, и Луска, Анкас, Юлка, Теди, Мамчето (пропускам някого, ама  е от ЕГН-то) - все оправни жени. Дано да ни е хубава и усмихната цялата година - също като тях.  Heart Eyes

Луси, изровихте ли се от преспите? Как не отмениха занятията още от вчера, ами чакаха децата първо добре да намръзнат?! Ей, аман от немислещи. #Cussing out Дано вече всички сте на топло.

Анкас, у вас как е? Чета страхотии, а пък в събота ще трябва да дойдем да си вземем бабата. Дано дотогава да разчистят, че много страшно се пътува, особено около Бяла....  Praynig

Мастерче, обичам торти. Много ги обичам. Освен това, особено добре се отразяват на обиколката ми - нали все пак идеалната  форма е сферичната.  Mr. Green

Меги, добре дошла. Няма да ти давам и аз съвети за "приятелите" от споменатия тип. И аз имах подобно преживяване миналата година. Такива думи чух, че ... както и да е. Тези хора вече не са част от живота ни, макар че с мъжа ми сме им кумове и сме кръстници на двете им деца....  Confused Надявам се само болката ти да премине по-скоро, въпреки че такива рани трудно се лекуват.... С една дума - ДОБРЕ ДОШЛА при нас.   bouquet

Студено ли ви е, момичета? Ето нещо за сгряване - 11 вече мина.  Wink

# 423
Уф, Фейче... не само ми е студено... ами и познайте дали дойдоха куриерите днес. ха сега познайте кой чака последните заявки , които утре трябва да се издадат направени!!!! Twisted Evil
Да ама спиди не пътува!!!! блокирани са по пътищата...
Е, к`во пра`им????? Направо не ми се мисли... как и какво ще ги правя тия клиенти - не знам!!!!! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 424
Здравейте!
Май изостанах... Бях малко отпускарка и изобщо не исках да виждам компютър. Ходих на физиотерапия, ама няма никава полза  Cry.
Луси,  Hug Hug Hug, не се предавай, стискам палци!
Меги, добре дошла!
Сутринта реших сина ми да не го пускам на училище, че и без друго е хремав и кашля. Изпратих госпожицата и дори почаках около половин час да не би да ги освободят. И тъй като нищо не казаха тръгнах към офиса. Тъкмо стигнах и се обади да каже, че ги пуснали. Наш'та градска управа нещо не е много в час. Да, обявиха неучебни дни, ама в 10 часа, след като доста деца са стигнали вече до училище.
Иначе, аз стигнах пеш до офиса. Повечето колеги, все мъже!!! изобщо няма да дойдат, пъзльовци.

И накрая да ви почерпя, че съм имала имен ден:

... и внимавайте кой пускате днес в къщата си...

# 425
Рози, Честит имен ден!
Да е живо и здраво името ти! Hug
Аз...много активна днес... ама нали ми няма пратките... и не мога да работя... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 426
Я, имали сме именничка. Simple Smile
Розали, честит празник!
Пожелавам ти здраве, здраве и пак здраве!(да минават скоро болежките) Hug
И после късмет, любов и сбъднати мечти!

Фейче, почерпих се.Наздраве, дружина! Wine Glass
Анкасче, к`во си прайкам ли?Ами, тези дни съм мед. сестра.Ходя до баба ми да й слагам капки, че преди 10 дни я оперираха от перде на окото.
Юле, съжалявам за доставките. hug Но, време ... не можем да вървим срещу природата.Само бедствия да няма, че сега като гледах в обедните новини колко затрупани селища има, и без ток ... направо кошмар. Confused

# 427
Я да се наместя и аз тука, именничка сме имали, почерпка и питиета сложени, за къде без мене  Laughing

Розали, честит имен ден, да си жива и здрава и много щастлива Hug

Фейче, Hug Мамата си джеса навън по улиците. В момента снеговалежа спря и  не е студено, тихо и спокойно е и даже мисля приятно, макар да не съм излизала  Embarassed. Ако няма повече  вятър и не вали, може и да отворят пътищата, но в момента съобщават, че пак имало закъсали тирове  по пътя Русе-Бяла... та те така.

Юле,  Hug Hug Hug и не се ядосвай  Naughty  Доставките ще пристигнат , това да е, айде споко и го погледни от към хубавата страна- ей на  виж днес щеше да изпущиш  питиета митиета и темч подобни  hahaha Heart Eyes Hug

Мастеркони я чакам да ми подскаже тука за тая торта мъ нъцки  Crossing Arms

Аз опекох 3 тави меденки - предстои да ги слепя и да ги  рисувам после ако имам муза  Embarassed  Едни линцерови  сладки са замесени и почиват в хладилника съгласно указания, сега ще замеся и едни други на които също ще им трябва почивка и те това ще е май за днес. Ако се получат ще ви ги покажа, ако не  просто ще си ги хапнем щото на вкус са си добре остана д аги доизкусуря така   Коледно да е  Confused

Айде счезвам, ама както пак почвам да се помотвам може пак да ви навестя  Laughing Hug Hug Hug

# 428
  • Пловдив
Аз докато се натуткам да изчистя и пазаря вие всички сте се отчели в темичката:oops:
Ха добър ден Hug Hug Hug

Полазникът ни е трепач Mr. Green Joy много се радвам че е точно Мастеронки Hug Hug
В къщи първи сутринта рано влезна сина ми та и за това се радвам ,добро и свястно момче си ми е той . Hug
ЛЮСКА,АНКАСЧЕ,ЮЛЕ,дано времето при вас се оправи ,че е страшно ooooh!
Стойте си в къщи не пускайте децата в такова време на училище то с два дена няма да пиучат яя...

МАСТЕРОНКИ ,НОЩНА ПТИЦО   Party  ПО МОИТЕ СТЪПКИ ВЪРВИШ ЕЙЙЙ Naughty Mr. Green Joy  ЛЮСКА я оправдавам, има си грижи, ама ти за къде си се разбързала бреее.. ooooh!

ЛЮСКА, как си ти имаш ли болки. Rolling Eyes

МАМЧЕ, гледай бабка ,че старите хора  имат нужда от внимание . Hug

Юле ти какво си виновна за това ,че пратката не е пристигнала бреее newsm78

ФЕЙЧЕ,благодаря ти за милите думи ,еййй така обичам да те чета чеее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Думите ти се нижат и нареждат като мъниста точно на място. Hug Hug Hug Hug

АНКАСЧЕ, ти си мързелувай ,имаш нужда от това има време за всичко. Hug Hug

Теди Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

РОЗАЛИ,ЖИВО И ЗДРАВО ДА ТИ Е ИМЕТО !

Пази се Hug  
Каква терапия ти правят и няма полза от нея не знам. Значи не е за което те боли ,тази терапия newsm78 Така си мисля Rolling Eyes  защото и аз съм имала тези проблеми и съм правила физиотерапии доста.

Аз замесих кайма за кюфтета и пюре ще им правя довечера. ИМА ЯБЪЛКОВА БАНИЦА И ТИКВА ПЕКАНА И ТОВА ЩЕ ИМ Е ЗА ДНЕС.

Хайде целувки за всички не споменати  kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss

# 429
Оффф,изровихме се от преспите и от три часа сме на топло до камината с каката.Даже и поспахме.Обаче не ме питайте как ми се доплака като си видях детето с червено-посиняло личице,огън ръчички,при все че беше облечена добре и с шал,шапка,ръкавици.
Сега вече смятам да наготвя нещо,че от два дена ядем сухоежбина-каквото има.И на мен ми се правят сладки,но нямам всички продукти,обаче за днес повече навън не излизам  Naughty ,освен ако не се окаже нещо на живот и смърт.
И да ви се оплача.Днес нали е Игнажден.Ха,познайте кой цъфнал в къщи докато се разправях със снежните бури навън  ooooh! -оная моя прословута съседка.Тюю,отиде годината наопаки.И друго-хората обявяват бедствено положение в Разград,децата не са на у-ще,а таткото на племеницата щял да ходи да я вземе,че и цяла ваканция да бъдела при него/при все че уговорката беше само за Коледа,а Нова година с нас/  #Crazy
А сега на Розали

# 430
Луци - Как ще я пуснеш оная скочубра????? луда си да знаеш!!!!! Crossing Arms Аз затова заключих вратата на офиса.
3ма клиенти върнах. Единият... убий време , уточняване и пазарене за по 2-3лв. Зная си го... Отворих вратата ама навън го оставих, казах че не приемам поръчки че оправям готови да мине следобед. Mr. Green Вторият - на Галин клиент , пак отключих , пак на вратата стоя , той навън - обясних му да доде следобед,  Mr. Green Щото и той убий време... Третият ме попита копирате ли - аз директно - не - пак на вратата... и така...
дойде после една клинтка - зная я че добричка - и пари носи.. и се шегувам - на вратата - носиш ли ми пари? Тя вика - даааа... и я пуснах Mr. Green Mr. Green Mr. Green После се наложи аз да давам на два пъти - ама нали първо влезе добър човек с пари... та да се надяваме на богата и добра година! Mr. Green

# 431
Юле,Юлеее, ама ти четеш като дявола евангелието  hahaha Оная не съм я пуснала аз,щото бях по пътищата,а мъжо.Пък той хич и не се интерисува какъв обичай има днес.Като му казах,малко се сконфузи,сви рамене и вика "е,нищо,де".Стана ми жал за него,и дано пък да не ни е лоша годината.

# 432
чета ами Mr. Green Mr. Green като дявол!!!! Щото съм бясна днес. Звънях досега по куриери...с надежда да ми кажат че са отпушили пътищата и са тръгнали - поне утре да дойдат.
Да ама нц! Twisted Evil И утре нищо няма да дойде! И утре... ooooh! ooooh! ooooh!

# 433
Рози, честит имен ден! Много здраве и късмет да ти носи името! Бъди много обичана и истински щастлива! Hug  bouquet

Момичета, много ви благодаря за топлото посрещане още веднъж! Hug

# 434
Юхууууу....еЙ мЪ!....дОТЪТРИХ Съ....(докат варя едни свински езици за мезе).....

Абе ей,що така мЪ засрамвате тука бре! Ааааа....... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Тортата е страхотна....Лека,сочна и бързо се прави.....Купих от магазина замразени вишни.....След размразяването малко ги поизцедих от сока......
Ето рецептата.....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351414.msg9456362#msg9456362

Аз малко увеличих захарта в крема(на вкус я карах).....Щото малко повече ми излязоха тръбичките......Първи ред са 5 броя,а отгоре са 4 броя тръбички...

А крема направих от 2 кофички заквасена сметана.....Да е по-сочно,че попива....

Утре кат разрежа ще снимам и разреза......Сега не пипам - чакам мама и тате утре.... Mr. Green

Днес говорих с тях....Голяма виелица и фъртуна е било днес,както казва Люската.....Пфууууу.....Едва ходила да вземе лекарствата от аптеката(за кръвното дето им изписват).....Ама до блока се движили таксита и пътя бил разчистен......Утре ще поръчат такси да ги вземе от вкъщи до гарата......Дано да нямат проблеми..... Praynig

Иначе имат запазени билети за влака.....От там нататък.....Живот и здраве довечера ще ги посрещам......Ще държим връзка по телефона де.....Оффффф...Дано всичко да е наред,че ще откача!......

....И на работа напрежение покрай тоз концерт.....Да минава,че..... smile3511 ....Нещо все се чувствам уморена и изстискана.......Що ли?!?  Mr. Green

Люсееей.......стоплихте ли се след днешното намръзване?

Зичеее.... Hug Hug Hug Hug Hug

Маме......(дет мЪ засрами )  Laughing Laughing Laughing Hug

Розали.......Честит Имен ден! Да си здрава и щастлива и да ти е свято името!  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт