Мастерче - торта в 3.11 брях да му се невиди домакинята

Луци, радвам се че те "чувам" така позитивно настроена. Сигурна съм че е малката беля, и продължаваме да пращаме позитивна енергия и стиснати палци!

Мамче - да ти кажа , аз понеже съм на работа нон-стоп тия дни... съм лишена от домакинската работа щото се прибирам към 20.00, обаче днес ще взема да си намеря...щото нали... да ви кажа - 3 са ми достатъчни!!!!

Зиче - това стихче много хубаво!

Меги - добре са ти казали всички.Проблема при приятелството е предателството. И ако друг човек направи нещо дребно и необмислено - казваш от глупост е - но за приятелите имаме склонността да гледаме всичко през лупа. Това е защото приятелите са хората които допускаме най-близко до сърцето си. Те са част от сърцето ни. Затова и боли толкова. Но!!!
Истината е това - никога не оздравяваш след такава болка. Тя остава винаги с теб...и с годините боли все повече. Затова е най-добре да се изреже... макар че звучи крайно и грубо. Извинявам се за сравнението но - Само едно животно може да ти е предан приятел. Безкористен и обичащ те. Защото в него няма завист, няма злоба, няма потайност и премереност. Безрезервно е и те обича завинаги! Ей с това ни превъзхождат нас човеците!
Та... ДОБРЕ ДОШЛА сред свои!
Анкас-че - прозорлива както винаги

Хубав и спорен предпоследен ден ви желая!
Ние незнам как ще се приберем - при нас е много снежно и страшно и непочистено...вчера закъсахме... та всички комшии се наложи да местят колата... Тази сутрин едвам изпълзяхме... но продължава да вали и довечера незнам изобщо как ще стигнем до дома.