КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 685
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Луска, ето това са вече добри и обнадеждаващи новини! Hug
Знаеш, че всички тук ти мислим най-доброто, молим се за теб и те подкрепяме. Praynig
Мери, съчувствия за преживяното, мила! spoko Дано малкото Ангелче е добре и да чуете хубави новини от другия лекар! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Мики, радвам се за вас.Най-хубаво е при мама, вярно си е. Simple Smile
Жаки, приятно празнуване на годишнината на колежката.Хубаво да се забавляваш. Party
На мен преди малко ми доставиха детето и сега се е отдал на таблета си, че много затъжен.Оставям му малко време и после го започвам ... kiss Laughing
Хубава вечер на всички ви, момичета!

# 601
Ехооо, ето ме отново wavey

Люска, браво на този лекар, дано е  наистина  лекар и преди всичко човек с главно Ч, а не да смята  как може да издои здравната каса. Знаеш и по тв-то колко случаи описаха да точат касата и не им пука, стендове на сърце на един човек без да има нужда са направили и после се наложило да му ампутират ръката - просто ужас и това не е единствен случай много са, но не ми се рови в момента, затова браво на този човек - и аз мисля че така трябва да се прави - първо всички изследвания и чак после вече  да се мислии и решава кое как. Аман значи, за съжаление  все по-малко остават истинските лекари в България , а набъбват търгашите които  гледат на пациентите като на подвижни портомонета и нищо друго не ги интересува. Радвам се, че си попаднала явно на човечен и разбран, сега  друго не ни остава освен да стискаме палци и да се молим и вярваме, че наистина не е рак  bowuu Hug Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Мери, пръгрщам и теб миличка и се моля и стискам палци и при вас да се окаже   нищо сериозно  Hug Hug Hug Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  

Мики, а вие се захранвате вече, малеее как бързо растат на хората децата  Heart Eyes, сякаш вчера  беше като се обади, че си имаш бебок Simple Smile  Дано  да си хапва нормално и да буди мама по-малко нощем вече  Hug Hug Hug

Хубава вечер момичета   Hug Hug Hug

# 602
  • Пловдив
Люска така вече съм съгласна и аз , Peace Peace Peace Peace
Така се процедира преди да се говори и определят диагнози без да има доказателства за това.
Мамка им и прасетаааа нагли, човечета малки наричащи себе си доктори bash bash bash

Отивай прави всичко което трябва,
а ние ще се молим  Praynig най искрено и сърдечно , Praynig
 ще стискаме палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  
ще ти пращаме позитивна енергия за късмет  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
да НЕ Е  онова  което са ти казали предварително без доказателства. Peace

МЕРИ, стискаме и за вас палци да се оправи детето fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed но все пак си мисля ,че е от растежа при вас newsm78 newsm78

МИКИ, ДА НАГУШКАШ МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ Hug Hug Hug
Не го глези  Wink  да го храниш нощем Hug   давай му водичка да не свиква да яде и през нощта ,че стомахчето да почива малко  Peace

# 603
Люска, стискам силно палци. Това, което пишеш, звучи обнадеждаващо. Искрено се моля и се надавам след понеделник да ни съобщиш още по-хубави новини.  Praynig Hug

Мери, надявам се, че всичко със сладкото Ангелче ще бъде наред. Ние майките винаги се притесняваме, но дано притесненията ви са неоснователни. Flowers Four Leaf Clover

А ние днес преживяхме малък кошмар. Оперираха Гого по спешност. Усукване на тестиса. Операцията не била трудна, но времето се оказа решаващо. Единственото спасение в такъв случай била операцията и то трябва да се направи в рамките на 6 часа от първия симптом! В противен случай мястото не се кръвоснабдява, тъканта умира и се налага ампутация. При него беше остра болка. Но той първо не ми каза, защото го било срам (момчешка му работа!), след това обаче болката стана непоносима и той започна да вика. Обадих се на личния лекар и на леля ми, която също е лекар и двамата единодушно ми казаха "Бягай в Пирогов!". Отидохме, прегледаха го и веднага в операционната и така... Сега ще лежи два дни там и в понеделник, живот и здраве, ще го изпишат. Дано само всичко е наред.  Praynig Ако може, да постискате малко палци и за нас ....

И в този ред на мисли, всички майки на момчета: моля, предупредете ги, ако почувстват болка в тестисите, веднага да кажат! Ако, не дай Боже, им се случи подобно нещо, трябва да се реагира мигновено! Не можаха да ми кажа защо и как се е получило. Най-често ставало при травма, но можело и просто сутринта да се събудят с болки, както стана при нас......

# 604
Ето ме пак  Hug
ФейчеБраво, че сте реагирали толкова бързо. Много е важно, от опит го знам. Ние преди време така с малката отново и .....преплетени черва...развиках се на мъжа ми да я води направо в Пирогов, че усещам спещност, иначе той искаше да я води по педиатри и т.н. Та лекарите ни казаха, че всеки час е важен при това и добре сме направили, че я заведохме там.
Иначе момичета съм по-спокойна, ама си ме гребка. Има му нещо на детенцето ни, сигурна съм, усещам, че не  е нещо страшно, но трява да разберем какво и ще обикалям докато това стане. Леко съм паранойчка, леко съм хипохондричка, но мисля, че съм си с акъла още и не преувеличавам и не си измислям болести.
Ще стискам палци и ще се моля за всички  Hug

Хубава вечер сладурчета и извинявайте, че ви натоварвам.   bouquet

# 605
Ку-ку-ри-гууу, добро утро! Laughing
Луска, изпреварих те.Кафето днес е от мен. Hug

Кукнала съм още в 4:00ч. тая сутрин, ей на изгуби ми се съня ...  Shocked
Ама поне написах съчинението на детето, че на мен по-ми се отдава литературата. Simple Smile
Мери, не ни натоварваш.Нали затова сме си тук, да си споделяме и радостите и тревогите. hug Надявам се скоро да установят какво й е на малката кукла, че и ти да си отдъхнеш. kiss
Фейче, и вие през тревоги сте минали.Пожелавам всичко да е наред, и бързо възстановяване на Гого! Praynig spoko Благодаря ти, че сподели!Непременно ще говоря с момчето ми.
Зиче, как си? Wink Скоро не си ме изкушавала с твоите вкусотии.
АнкасчеHug Hug Heart Eyes
Мастъре, хванала те е липсата! ppp Имаш да разказваш за мама и тате, ехоооо! Simple Smile
И Жаки я чакам да разкаже за снощният купон.
Хубав и спокоен съботен ден ви желая, другарчета! hug hug hug

# 606
Мдаааа,аз нали съм още във ваканция  Mr. Green  и си позволявам късно ставане.Мерси за кафето,Мамче!И от понеделник докато Флипсвам, официалното те "назначавам"  Mr. Green за главен кафечерпец на тайфата тука   Crazy
Хайдеее,стига спахтеее!Ставайте да пием кафе и на лафче! Знам че е събота,ама на мен ми е скучнооо  Embarassed
Фейче,тая пролет като лежахме с голямата дъщеря в болницата,след нея оперираха така едно момче като твоя Гого.Правил упражнения на лостовете и...Казват,че операцията наистина е лека,но навреме трябва да се прави.После известно време няма да може да кара колело,мотор,май и тесни бельо и дънки да носи.Абее,те там ще му обяснят.
Мери,аз тъй и не разбрах правили ли са операция на малката за преплетени черва?Нали казват,че това ставало обикновено ако е имало друга коремна интервенция, а при нея как е станало?
Мойта голямата първо я оперираха от апандисит,който докато намерят стана перитонит и после 10 мес. след това-операция за преплитане на червата  ooooh! От там,а и от сестра ми намразих тотално болниците.Сега как ще лежа не знам,направо ще изкукам.Амаа какво да се прави ша стискам двата-трита зъба дет са ми останали  Mr. Green и това е.
На всички хубав почивен ден  Hug !

# 607
И от понеделник докато Флипсвам, официалното те "назначавам"  Mr. Green за главен кафечерпец на тайфата тука   Crazy
"главен кафечерпец",  Joy Joy Леле, как ме разсмя, Лускооо Hug Това е чест за мен, и истинско удоволствие.Ама като се прибереш по живо и здраво, пак теб си те чака, така да знаеш. Mr. Green
Аз вече изпих кафето, сега съм си накиснала мюслите и после да си ги смеся с кисело мляко и мед - мммм, много обичам такава здравословна закуска.
Чакам и малкият принц да се събуди, че и за него нещо да приготвя - той такива бъркочи не яде. Crazy

# 608
Ей мЪ бе! ......Нещо нямам дар слово тия дни.....Уморих ли се що ли..... ooooh!

Вчера изпратихме с ПоловинЪт мама и тате.Прегръдки,целувки......Не искаха да ме пускат....Като гушнаха Половинът и тате вика " Да ми пазиш момиченцето ей! "  Laughing Абе....Сладури.....ПоловинЪт много ги обича и на ръце ги носи де....Ама тате нали...Пак да си каже  hahaha...Снощи са пристигнали по живо по здраво....Докато бяха тук ги глезих с кво ли не.....От ядене до спа процедури и масаж всяка вечер.....Е,останах без ръце от масажите,ама поне им облекчих болежките  Laughing

Сега съм сложила един боб в гърне да си се готви сам,че ми омръзна от тая печка и от месища....

Фейче,Люска стискам палци......

Фейче,много бързо се случило тва с усукването на тестиса бе?????  Shocked ooooh! Брях! Не бях чувала такова нещо да се случва на момчетата.....Пфуууу......Ти си вземи лавандула(билката) и си направи чайче вечерно време го пий......По една чаша.....Действа добре на организма при стресови ситуации... Hug

# 609
Доброооооо утрооооо
И аз кокнах рано и се качих на тръстиката в нас,ама то като заспах с бебетата в 8 часа как няма да стана рано
Тук при нас превалява дъжд и е тъкмо за спане

Мастерче,ние с тебе сме се наговорили-и аз готвя боб в момента,имат макарони за закуска,а довечера една питка за днес толкова-утре пак
Я от Мастерчето пак научих нещо-лавандула - и аз ще си взема ,ама по колко да пия newsm78

# 610

На 5 януари отбелязваме Попова Коледа (ден преди Богоявление - Йордановден). Празникът е наричан още Зимен Кръстовден, Кръста, Водокръст, Водокръщи.Трапезата на Попова Коледа е постна: боб, постно зеле, постни сарми, плодове. На места, както на Коледа, се прави обредна пита с пара.
Вие за туй сте са наговорили Теди с Мастерчето да готвите боб  Mr. Green

# 611

Вие за туй сте са наговорили Теди с Мастерчето да готвите боб  Mr. Green
Явно....  Thinking Затова сме се наговорили......мЪ аз не знаех за тия обичаи... Embarassed Без да знам,готвя боб..... Laughing

Люска мерси за пояснението! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Я от Мастерчето пак научих нещо-лавандула - и аз ще си взема ,ама по колко да пия newsm78
Аз писах бре! По една чаша вечер...... Hug

# 612
Има ли тук компютърджийки??? Спешъл се нуждая от помощ.Изтеглих си един филм от Замундата,както и субтитрите му.Обачеее...обаче не мога да си ги сложа у филмо  Embarassed Плийййз,помогнете  Praynig !
П.П.Справих сеее!Пфууу,от снощи се мъча и мъча и не ставаше  Crossing Arms Ама сега малката дъщеря ме светна как.А дано нямам повече такива проблеми  Mr. Green

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 11:53 от lucia

# 613
Луси и аз незнаех за днескашния празник,ама то към бобеца има и месна добавка отделно,че малката изпада в див ужас като има боб

Мастерче,ти си писала,ама аз четох между редовете и си мислех за капки да турна да пия
Личи си кво работя,взеха ми акъла

# 614
добър ви ден!

Уф, фейче.... съжалявам мила. Това наистина е бил голям стрес за вас. Надявам се всичко да е минало благополучно и бързо да се въстанови Гого Hug
Мери, не си параноична. Една майка винаги се притеснява за детенцето си. Не се притеснявай, тук може да си излееш душата без някой да ти се присмее или омаловажи. Надявам се да се намери добър специалист за Ангела и да ви намери причината и начина за лечение. От нас имаш  
Стиснати палци и пожелание това да стане по-скоро.
Мастерче - време е да отпуснеш след гостито. Слагай боба и се отдай на релакс! Mr. Green Hug
Аз днес мислех да сложа едно джоланче в гювеча... ама вие сега с тоз боб!!! Mr. GreenМисля си обаче че ако го наготвя... ще си го ям аз... и свекърва ми, щото днес е събота и няма начин да не увисне за обяд Joy JoyПък ни знае че обядваме към 3....
Ама...май не ща боб. Да ме прощава арменската Коледа - ама мръФФка ще е пак.
И ако мислите че не съм си намерила забавление.... Ми да!!!!Време е да попланирам детската Mr. Green JoyЛуд умора няма. Нали напролет ще я започваме - да я строим.... време му е вече да я помисля , а???
да ви покажа и новогодишният си подарък. Най после дойде конзолната ни масичка. Hugи часовникът за камината от Мимка Hug
Скрит текст:
на всички останали много Hug и  Heart Eyes с пожелание за хубав слънчев и спокоен ден!

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 13:23 от JuliS

Общи условия

Активация на акаунт