КИВИ + КОМ = КИС - 22

• 37 666
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
И аз влизам да ви "обадя" за едни поверия. Wink
Поверия за Йордановден:
Ако на Йордановден времето е студено и сухо – годината ще бъде добра и плодородна.
Замръзне ли хвърленият във водата кръст, годината ще бъде здрава и плодовита.
Вярва се, че този, който е извадил кръста от водата, ще бъде здрав и щастлив.
Според народното поверие през нощта срещу богоявление в глуха доба небето се отваря и всеки, който го види, ще получи от бог това, което си пожелае.  Hug

Юле, разкош е това, което пак си ни показала. Heart Eyes
Аз се оттеглям да подремна, че довечера сме на гости у моите родители - на сармички, но нямам представа дали мама е запозната с днешните традиции. Simple Smile

# 616
Де сте бреее??? Отмаряте яко след празниците,аааа?Като съм тук не пишете,ако те ме няма,кой знае колко ще писателствате  Crossing Arms

# 617
Ей мЪ мене......ПраЙх едни лангидки днес.....Много вкусни бе.....сЯ пъшкам,че ми е тежко..... hahaha Mr. Green

Пуснах снимка в Снимай-покажи в Готварския....Тука няма да пускам да не дразня...

Оффффф.......Хич ме няма в почивките.....Явно не мога да почивам....Не съм научена на таквоз нещо......

# 618
мен пък много си ме бива в почиването... ама много.
Цял ден седя на компа и разглеждам детски стаи Mr. Green
Естествено ...нищо не ми харесва Mr. Green Mr. GreenТо угодия няма
На Яни обаче всичко му харесва... само вика "пу за мен" Joy

# 619

На Яни обаче всичко му харесва... само вика "пу за мен" Joy

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 620
Добър вечер!  Grinning
Докладвам, че вчера разходката с приятели до Брацигово беше прекрасна. Наляхме си солидно количество минерална вода за вкъщи, разходихме се и накрая му седнахме в една любима кръчма. Както си му е реда- хапнахме , пийнахме, посмяхме се!  Hug С приятна компания на любимо място в работен ден , ама всички бяхме в отпуска (почти всички- едният го измъкнахме от работа, ама той е шефът там  Mr. Green ).
Днес цял ден миткахме по магазините за подаръци с мъжа ми, защото имаме доста рожденници и именници в близките дни. Нищо съществено не купихме, ама добихме представа на кой какво. Днес номер едно в списъка е девер ми- рожденник, но на 7 е именник та тогава ще го почетем двойно Heart Eyes. На 8 свекърва ми, на 9, на 17, 19, 22, 23; февруари- 9, 20, 22  Heart Eyes са другите, да не ви ги представям един по един, че много обстоятествена ще стана. Joy

Юле, големи красотии си показала! Масичката ми хареса страшно много!
Мастерче, какви са тия лингидки, за първи път чувам такова название? Добре изглеждат, ама аз днес правих вита баница с праз и одрински кори, орехова торта с дюли и твоите изкушения ще останат най-рано за утре. Hug
Луска, това с боба днес е някаква епидемия . Накиснала съм го от снощи и тъкмо щях да го готвя и мойто диване донесе едни леко развалени дюли с поръчка: искаме сладкиш     chef . Боба увисна за утре. Laughing
Фейче, голям ужас сте преживяли! Бързо оздравяване и дано нямате никога повече болести!
Мастеронки, блазе на мама ти и тати ти с такава щерка!  Hug
Мамче, да кажеш утре как бха сърмичките на мама, абе  при мама и тати си е друго нещо! Ние на Новата година бяхме у моите родители( в съседния апартамент Joy) и си изкарахме супер весело!

Анкасче, Мери и всички останали дружки- голямо гуш от мен!  Hug

Хубава вечер!

# 621
Мастеронки, блазе на мама ти и тати ти с такава щерка!  Hug

Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush Blush
сЯ кво да се пукна от гордост или да се завра под масата от срам,а ?!?  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly

Честит празник на всички!

# 622
Добро ви утрооо!Днес имам повод да черпя-нееее,не съм именичка  Mr. Green Най-милата и най-святата жена в моя живот има рожден ден-мама.Пожелавам и здраве и сълзите,които пролива да са вече само от щастие и радост.

# 623
Люскаааа....Да ти е живa и здрава мама! Много години да се обичате и уважавате и все така да се подкрепяте!

# 624
Добро утро, ранобуднички! Hug

Честит имен ден на всички малки и големи именници!  bouquet
Да са живи и здрави, и да си славят името!
Честито Богоявление на всички!

Луска, да ти е жива и здрава мама!Бъдете край нея и я радвайте!(няма по-хубав подарък от това) Hug

Мастърее, шЪ сЪ срамуваш, я!Веднага под масата! pppС такава щерка като теб аз бих се пръснала от гордост!! Heart Eyes
Паце, от сармичките на мама по-хубави няма. Laughing Ела го виж мъжо, омаха 8, че и за вкъщи си поиска... ooooh!
Радвам се, че си имала невероятна екскурзийка. newsm19 Hug

# 625

Мастърее, шЪ сЪ срамуваш, я!Веднага под масата! pppС такава щерка като теб аз бих се пръснала от гордост!! Heart Eyes

Айдеееее.......Завод "Мека Четка" фалира зарад вас бре!  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Скрит текст:
С родителите ми сме много близки......Винаги ме подкрепят......Имаме безрезрезервна връзка.....За разлика от другите две мои полусестри(от предишни първи бракове на родителите ми.....И двете живеят във Варна,но не ги и поглеждат(и на двамата им е много голяма болка.......Опитах се да ги сдобря преди години,но и двете казаха,че не искат.....А мен казаха,че ме мразят,защото съм била успяла в живота  Shocked  )....Камо ли примерно да им се обадят за рожден ден или имен ден.......Да не говорим за някаква помощ!  ooooh! ........Аз им помагам за всичко......И материално и душевно...... Не мога да се начудя как има хора дето не си уважават родителите....Абе.....шарен свят! ....Обаче то си е писано.......

"[20:12] Почитай баща си и майка си, (за да ти бъде добре и) за да живееш дълго на земята, която Господ, Бог твой, ти дава" ....)..

# 626
Добро утро, момичета! Честит празник на всички, които щв празнуват Йордановден! Мъжете вече са се натопили за кръста, за здраве!

Луси, да е жива и здрава майка ти и дано наистина вече сълзите,които пролива да са вече само от щастие и радост  Hug

Мамче, радвам се, че сте изкарали хубаво у мама и тате, а сърмички за вкъщи си е екстра работа!  Heart Eyes
Мастерче, само така!  Peace

# 627
Да ви се оплача каква патка съм самооо  smile3555 За Коледа си направих подарък  Mr. Green покривка с камбанки от брокат.Днес реших да поизпера преди да вляза в болницата и... метнах в пералнята и покривката  bash в едно с други дрехи.Сега всичко е в брокат  #Crazy  ooooh! Тъпа овца съм и това е!!!

# 628
Да ви се оплача каква патка съм самооо  smile3555 За Коледа си направих подарък  Mr. Green покривка с камбанки от брокат.Днес реших да поизпера преди да вляза в болницата и... метнах в пералнята и покривката  bash в едно с други дрехи.Сега всичко е в брокат  #Crazy  ooooh! Тъпа овца съм и това е!!!

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

шА светиш то се е видяло!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Еййййй гушкам те да знаеш!

Включи пералнята само на плакнене....Да изкара тая програма само....Сложи си омекотител в предназначеното място.......Ще го махне водата.....

# 629
Хаха, Луси! Не се тревожи! Сега всичките дрехи ще са ви тържествени! Аз скоро направих подобна беля- сложих в прането една моя концертна пола с черни апликации върху тюл. Още събирам топчета из цялата къща от тази пола, а тя сега изглежда по съвсем различен начин, но  пак си я нося.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт